Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2014 13:58 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1538 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  Кой разрешава и забранява, какво може и какво не може във във всемира да стане?

Кратък отговор:

  Само Вечността ,със същността си и вечните и ненарушими, обективни закони, които произтичат от нея и никой друг.

На всеки човек Вечността възможности дава, какво да може и какво да не може да направи.

 Ако  и на неукия възможност е дала пророк да стане, ще стане, а на учения-гений желание за пророк да е дала, но възможност, ако не му е дала, от него пророк няма да стане.

 

Въпрос:

  Какво на Вечността е разрешила на Коперник, Галилей, Ж.Бруно, Р.Майер и други, които техните съвременници ,в заблуди  докато живи са  биле не са признали?

Кратък отговор:

  Открили са обективни истини, които съвременниците им не са разбрали и срещу тях са застанали не са ги признали.

 

Въпрос:

  До какво аз, с разрешение на същността на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони  в 1960г.и след това, до сега 2014г. достигнах, което моите съвременици , с единични изключения, все още не разбират и и срещу него упорито застават, заблуди да защитават и , път на истината да не дават?

Кратък отговор:

1.    Открих, установих и доказах, че има условия, при които гравитационното поле не е консервативно и от него, като естествен и неизчерпаем източник на енергия ,може безопасно да се черпи неограничено количество енергия, както директно , това човечеството е реализирало  директно от вятъра и си е осигурило с платноходите великите географски открития,с ветрогенераторите вятърните електроцентрали  и пр.

2.    Достигнах и до широка гама от варианти на директни гравитационни двигатели с които, като с витлото директно от вятъра се черпи енергия,така директно от гравитационното поле се черпи енергия за нуждите на хората.

3.    Достигнах и до Общата теория за базовата същност на Вечността, която води до много нови обективни истини за света в които се раждаме, живеем и умираме.

 

Въпрос:

  Кога хората,учени и лаици ще започнат да разбират и оползотворяват истините до които достигнах?

Кратък отговор:

  Когато , в хода на времето, Вечността им разреши това и започнат да анализират реалностите, които ги обуславят и гарантират. На базата на който анализ ги видят и път на истините до които достигнах дадат за да може полза от тях да имат.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
30.10.2014 16:20
Нещо което колкото и невероятно и отвлечено да звучи има връзка с новата научна парадигма е истинската история на света ... не тази писана от силните на своето време и след това останала като истина, но ... тя ще си остане лъжа. Обичам екшъните и редовно ходя на кино да се изкефя и от време на време по отделни филми правя коментарии когато нещо ми обърне сърцето с отявлената неистина. Скоро коментирах филма " Хергулес - истината " или " Херкулес - тракийските войни " нещо от този род беше и там имаше 2 отявлени неистини. Едната е фактът, херкулес е тракийски герой и цар, а не гръцки и втората е че племето беси от траките е най - дивото племе ... ебати и идиотщината ... как може да наречеш племето съставено от жретци и виждащи диво и необразовано. Все едно че на днешно време да кажеш за една академическа общност че е необразована и дива, но ... какво да коментирам повече, като заради гръцките лъжи хората са забравили истината за българите. Войната срещу господарската раса се води на всички фронтове от свои и чужди изчадия. Снощи гледах филма " Дракула - неразказан " ... харесами, но пак се възмутих от отявени неистини. Че ги е разчекнал турците ги е разчекнал и че той Граф Дракон е един от българските владетели, които са спасили Европа от турските пълчища го споменаха мимолетно, но никой не спомена, че той е велик българин и владетел изгубил се в пепелта на времето и забравен, но ние никога не ще забравим. Когато се срещаш с непоносима жестокост убиваща твоята цивилизация - цивилизацията на господарската раса самия ти ставаш чудовище ... наистина, но за това ти дължат благодарност " цивилизованите " европейци които днес ти се надсмиват че си беден и прост. България и Румъния са част от Империята на българите и в тези две страни се е водила основната битка срещу нашественици непознати до този момент. Дезинформацията заляла света като историческа истина ифабрикувана от османци всъщност, евреи и гърци днес се е превърнала в историческа истина, но тя никога няма да бъде
цитирай
2. doctora - доктора
30.10.2014 16:35
Истината с главна буква защото лъжата си остава лъжа. Когато Новата научна парадигма създадена от Българина Георги Колев Михов започне да завладява света истината за нас ще излезне наяве. Защо великите западняци не родиха новото, а българите в лицето на един " обикновен " български лекар го роди ? И да се опитат да го потулят и да изтрият интернет страниците поради " давност " пак не ще могат да изтрият истината откъде тръгва епохата на Майтрея. Людмила Живкова и нейния учител ... не му помня името на индиеца така и нищо не са разбрали там на мишкова нива в Малко Търново. Разбрали не разбрали виждащи и невиждащи ги очаква сблъсъка със съдбата и истината на тризъбеца триждивелик. Отново ще се поентя, че дракона е свят символ за българите ... много по - истински и по - свят от лъва. Борис покръстителя е недостойно име в българската история каквото и да говорят братята историци. Той е един от българитенебългари заложили затриването на българската цивилизация със своите действия. Той не е велик български държавник и никога няма да бъде каквото и да си измислят латини, гърци, комунисти и тям подобна българска и небългарска сволач. Какъв вадетел си да педадеш един от кивотите на завета за да направиш свирка на папата ... Никакъв. Идват интересни времена и дано най - после разкажат истината за Граф Дракон и другите от Истинските Български владетели водили битката до край и до смърт поне в този живот. Ще дойде време в което българите ще разберат истината и за вампира триждипроклет ... кой е той и как да се борим с него и защо Граф Дракон няма нищо общо със него, но България има и битката между нея и него продължава и сега 100 - 200 хилядолетия след като сме били съкрушени. Без теоретично обоснован и работещ директен гравитационен двигател нито българите ще разберат своята история, нито хоата ще разберат българската история и нито хората ще разберат човешката история неразказаната. Но от време на време си струва да се опита да се разкаже по нещичко колкото и фантастично да
цитирай
3. doctora - доктора
30.10.2014 18:12
Извинявай Учителю, че се отвличам с различни от физиката истини, но не мога да гледам вече филми в които български владетели, вампири ги изкарват, а изчадия на ада от български произход светци ги прави църквата ... за изчадията на ада от небългарски произход не ми се говори. Трудно ми е да гледам колкото и да обичам фантастичния екшън, филми в които се говори за глупости претендиращи за физически истини като пътуването във времето, анихилацията на материята, за тъмната материя и енергия, за дупка в пространството, над и подпространството, за усукването на пространството и скъсяването на кораба, за края на Вечността, за двигатели на базата на антигравитация, за многомерното пространство от позицията на езика математически, който недорасли учени не съзнават, че е просто език ... най - съвършенния, но е език не описващ напълно Вечността ... кава многомерност при условие, че говорим за дупката която е с безкраен брой измерения, филми в които лекарите като оракули казват на човека, че има една година живот ... света простота на фона на фактът, че каквито и закономерности да има при заболяването винаги има изключения. Трудно гледам филми в които ускорението би трябвало да убие главния герой ама все пак това на фона на предходните глупости по лесно го " храносмилам ". Трудно се гледат невъзможните неща колкото и шарено и напудрено да са го направили кинодейците. Идват интересни времена Учителю, но само Вечността може да реши свидетели да им станем.
цитирай
4. kostadin - Не ти ли е ясно, че ако искаш нещо да ...
30.10.2014 20:00
Не ти ли е ясно ,че ако искаш нещо да постигнеш е да пуснеш това което си открил да пътешествува свободно и безплатно по света
цитирай
5. doctora - доктора
30.10.2014 23:34
Какво си мислиш, че прави Доктор Михов Костадине. От моя гледна точка Доктор Михов е дал абсолютно всичко в написаното от него за Двигателя на Двигателите ... ако щете вярвайте всички вие които четете неговия блог той е дал всичко необходимо да се направи ДГД. Е, разбира се в писаното от него е акцентирал еднакво върху особеностите на Двигателя, а не всички особености на двигателя са еднакво значими и не се ли акцентира на значимите Двигателя няма да работи както не е работил в продължение на поне 10 000 години, а според това което знам от скритата история на света най - вероятно и 200 000 години от войната която хората водеха сами срещу себе си със все багаж ... това твърдение може да получи доказателствено право само ако американците разсекретят скритите страници от историята на " Аполоните ". Има ли технологични останки на Луната и то не само на обратната и страна това означава, че понятието и историята наречена Атлантида и България / говорим за най - старата Велика България за която историците от които арабските летописци са изплагиатствували изречението българите са народ който имаше всичко на тази земя без изобщо да осъзнават, че това не е съвсем народа със щитовете и мечовете от познатата им стара история ... ние сме потомци на тези българи и не съвсем, но това е друга и огромна тематика / придобиват реален и истински смисъл, а не просто фантасмагориите на нормални и луди уфолози от които някои са си съвсем системни дезинформатори. Тук пак се отплеснах, но какво да се прави като някои от темите са ми по - интересни, а други не толкова. Тъ ако читателите се захванат и без акцентите по Двигателя, но задължително разбирайки Теорията/Учението за материята/движението/пространството ... истинските те читателите ще могат да реализират упростен и неефективен, но работещ и теоретично обоснован ДГД. При мен все още не се получава, че малко голям залък лапнах и съм запецнал на лентата, но рано или късно ще се получи. Тъгата в сърцето ми идва от това, че предсказанието
цитирай
6. doctora - доктора
30.10.2014 23:54
на Доктор Михов е на път да се сбъдне и той да не види Двигателя работещ. Какво мога да пусна в нета в моментът освен една голяма осем метрова тръба в която има друга девет метрова тръба от неръждаеми материали / за това да се подсигурявам съм майстор ... ще искарат и 20 години, но това ако сме тръгнали да променяме света е неприемливо / на лагерна ос. Това съм го описал на фрагменти и който е чел внимателно блога на Учителя трябва да е схванал и размерите и идеята по частите на Двигателя, но май никой не чете внимателно. Това нещо струва като материал около 12 хилки / ако слагам труда и мениджмънта може и къде 20 да достигне, но ние българите труд не броиме, а трябва / и едва ли някой ще се заеме да го повтори ... ако щете вярвайте това е светата истина, но обикновено кухнята не е интересна, а всъщност е най - интересното място на този бял свят. Тъ Костадине всичко е пуснато със все багаж, но да виждаш някакъв резултат, освен построеното от мен, което не ми се пуска като снимки защото зад него стои великата идея на Доктор Михов и едва ли той ще иска да го пускаме за сега мрежата, но и да го пуснем в нета пак няма да има полза на този етап, а не се знае и колко напред в бъдещето не родено. Братята учени все още не осъзнават и не разбират фундаменталната идея, че времето не съществува / това воистина е фундаментална и гениална идея, разбира се заедно с пълното си обяснение и при това тази идея е едно от малките следствия на ОТБСВ ... има къде къде по - големи като гравитацията като мимикриращо взаимодействие на базата на което стоят останалите четири, че и отвъд тях, липсата на анихилация и права и обратна пропорционалност на енергия и материя и т.н. /, а ти искаш да осъзнаят идеята за Тризъбеца и едно от неговите фундаментални следствия Директния Гравитационен Двигател. Всичко е пуснато като идея и Доктор Михов продължава да го повтаря и усложнява като визия, но за сега плодовете не са много. Аз пиша научнопопулярния аспект на Учението и му придавам по - човешки вид
цитирай
7. doctora - доктора
31.10.2014 00:11
но и това не е помогнало. Ти сам виждащ въпреки влизанията колко малко са хората които се осмеляват да задават въпроси и дори да ни напсуват за лош правопис и стил. Аз ги разбирам дори и тези на които им трепка сърцето колко е трудно по тази гигантска тема да се зададе смислен въпрос, но все пак до този момент поне хиляда читатели трябваше да попитат защо времето не съществува освен като описателна величина във физическите формули и защо съществува движението на базата на което времето е създадено. Реално формулата за скорост си е съотношение между два пътя от които единия е взет за еталонна величина и реално скоростта е формула за това колко еталонната величина се нанася върху изследваната от нас величина ... виж колко е сложно реалното и истинско определение за скоростта и колко е просто и привидно разбираемо, но реално лишаващо ни от мислене старото физическо определение със пътя върху времето. Хората не осъзнават, че повтарят една заблуда като истина без да се замислят какво губят от тази заблуда ... Губят истината обективна и трезвия си поглед върху Активната страна на Вечността = Движението. Виж Костадине колко са прости истините обективни и все пак не са толкова прости. Най - простото нещо е да се направи ДГД, но и не съвсем. Защо мислиш обяснявам, че катализаторите са реални молекулни или атомни мотори черпещи енергия от реактивните ветрове на Вечността, а братята химици, които са си пак физици / но точно те разглеждат микро света / не искат да разбират тази обективна истина и ми обясняват като папагали, че катализатора разбивал енергийната бариера на две по - малки. Взимаш лъжат за истина и я превръщаш в знаме под което заставаш без да си помръднеш мозъка да се замислиш аджеба има ли истина в това нещо. Глупости на търкалета пълни .. да подместиш вагонетката като я разделиш на две. Като искат да си вярват и ... никога лекарство против рака няма да направят и никога не ще видят колко прекрасни са звездите и колко повече от 10 милиарда години живеят ... амин.
цитирай
8. gmihov - Без!
31.10.2014 08:55
Без простото да се разбере, истината за сложното е в заблуда и мъгла.
Трудността да се види истината идва и от това, че и от най-простото има нещо по просто, което трябва да се види.
Ако не може да видим радиалното гравитационно излъчване от телата не може да видим и проумеем защо гравитационната сила в дадено гравитационно поле намалява с квадрата на разстоянието.
Око не видим, при радиалното гравитационно излъчване центростремителната посока на гравитационната сила, не може да видим и проумеем реактивния механизъм на гравитационното силово въздействие и в разрез с ненарушимите природни закони се хващаме на въдицата,"Изкривено пространство" като шарани.
Ако не може да видим зависимосттта на теглото на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса не може да проумеем и видим ,как с тях могат да се реализират директни гравитационни двигатели.
Ако не видим реалността, такава, каквато е тя не може да видим и проумеем истината за нея и увесваме на куката на заблудите..
цитирай
9. doctora - доктора
03.11.2014 00:55
Алгоритмичният начин на мислене е правилния начин, но основата от която тръгваме трябва да е истинската и правилната иначе ни чакат горчиви погрешни резултати. Съвременната физика има много точни попадения, но има и заблуди спиращи нейния победен ход към обективната истина. Ако не стигнем до основата на алгоритъма никога няма да можем да оценим правилността на нашите възгледи и твърдения. За това Доктор Михов непрекъснато твърди колко е важно да се вникне и да се разбере твърдението, че всичко е направено от неделимо триединство от материя/движение/пространство. Без това твърдение никога не ще разберем, че светът е материален, а не духовен и чудеса в него няма и все пак има под формата на разнообразието от структурни форми и явления изграждащи този прекрасен свят превърнат от нашата глупост от рай във ад и от там легендата която носи нашето подсъзнание. Не се ли разбере троицата не ще се разбере, че гравитацията е енергиен поток с определени качества изхождащ от материалните обекти, а и след време в тази тематика хората ще задълбаят и ще видят че вечността захранва с гравитони структурните форми, а тези структури просто извършват конверсия на външното за тях гравитационно излъчване в собствено такова, но това е интересна тема от бъдещето. За сега на това ниво на което сме където ОТБСВ не е възприета на въоръжение от съвременната физика най - простата и лесна представа е гравитация излъчвана радиално от телата при гравитационен разпад на микро ниво. Всеки един истински алгоритъм бил той физически, химически, икономически, медицински и асънамъ за да е истински трябва да започне от тризъбеца. Без да се види материята, пространството и движението не ще се видят студените ветрове на безкрайността и не ще се види, че воистина безплатен обяд няма. Не се ли види липсата на безплатен обяд истински не ще се види, че катализаторите няма как да не конвертират огромно количество енергия от външни, студени източници на енергия в химическите процеси и съответно тяхното огромно
цитирай
10. doctora - доктора
03.11.2014 01:09
значение за съществуването на изключително ниско вероятни процеси и явления каквито са живите същества. В хода на израстването и след това на поддържането на възрастните живи същества, особено на хората с тяхното съзнание става въпрос за конверсия от ветровете на безкрая на енергии от порядъка на атомен взрив ... вероятно ... в живите системи. Само това може да обясни ниската вероятност с развитието и в реално време. Не се ли разбере истината за катализаторите не ще се разбере истината за рака ... Вероятно Продан Христов е разбрал тази истина в опита си да направи антималигноцит, който да денаторира белтъчните системи и в частност на каталитичните молекули, които са пак белтъчни вещества / ее по-сложни, но в основата си белтъчни /, но той е въвел нещо което помага на катализаторите вместо да им пречи и това е киселинността и с това е стопирал развитието на лекарството. Без да се види истината за/на катализаторите като молекулни и атомни мотори обичащи протони за смазка при ускоряване на ротацията си не ще се види какво може и какво трябва да се направи за да имаме истински и обосновано теоретично лекарство против рака и ще продължат да умират и хора които не са заслужили тази " чест ". Не ще се види и защо радетелите на такова лекарство се кълнат във содата бикарбонат без да виждат колко сложни са ситемите за хомеостаза в организма които поддържат пехато на средата. Алгоритмичното мислене е много важно и в астрофизиката където назад в блога съм описвал еволюцията на звездите и на отделните техни слоеве в упростен вариант на разбирана и защо звездите живеят много повече от 10 милиарда години и защо Окам казва, че дълбините на звездите са най - студеното им място - тяхното тъмно ядро, което виждаме през гиганските смерчове наречени черните петна на слънцето и какво е значението на тези смерчове за самозахранване на звездата с водородно гориво за почти безкраен период от време ... при всички случаи повече от 10 милиарда години. Трябва да се подложи на преоценка и
цитирай
11. gmihov - доктора
03.11.2014 09:03
В крайна сметка ефекта от едно лекарство се обуславя от сблъсъци в микрокосмоса, които водят до благоприятни или вредни за организма резултати. За сега ,в производството на лекарства въпроса се решава ,от както човечеството съществува , на базата на опита. Фундаментален подем в производството на лекарства ще настъпи, ако един ден, на мястото на общата теоретична постановка, която дава ОТБСВ се стигне до конкретни теоретични решения решения
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3318231
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930