Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2014 11:13 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 324 Коментари: 0 Гласове:
1



 Въпрос:

  По волята на ВЕЧНОСТТА/ Бог за вярващите и природа за атеистите/, на базата на същността й и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони, какво, след упорит труд, с малко знания  открих, установих и доказах и изобретих, което ,в продължение на повече от две хиляди години,и хора с много знания са се мъчели и продължат да се мъчат да открият и изобретят, без успех?

Кратък отговор:

ОТКРИХ, установих и доказах:

1.    Че има условия, при които гравитационното поле не е консервативно, което учени и лаици, в заблуда го възприемат като консервативно и таз заблуда,като „истина”, с всички средства упорито защитават,без заблудата си да осъзнават.

2.    Че има директен достъп до енергията на гравитационното поле, на базата на който от него директно може да се черпи енергия, както ,със съответни двигатели се черпи директно енергия от водните и въздушни енергийни потоци.

3.    Че има условия,при които ,като се преодолява по малък  или равен гравитационен потенциал,от изразходвания такъв , обоснован от по малка гравитационна сила ,при които се възстановява по голям гравитационен потенциал  с печалба на значими количества на полезна енергия  от гравитационното поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергия.

4.    Открих, установих и доказах ,при движение по затворен път в гравитационното поле сумарна гравитационна сила по голяма от нула обуславяща неизчерпаеми във времето гравитационни потенциали  с възможности за безопасен и неограничен във времето добив на енергия от гравитационното поле на земята и други небесни тела.

5.    Открих, установих и доказах, че при определени условия  определени тела имат тегло- сила, зависима от положението им спрямо направлението на гравитационната сила, което обуславя и гарантира реализация на различни варианти на директни гравитационни двигатели за директен ,полезен и безопасен, неограничен добив на енергия от гравитационното поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергия,докато съществува.

 

ИЗОБРЕТИХ , сам и със съавтори различни варианти на ДГД-ли и доказах теоретично и експериментално, че те са възможни и не са и не могат да бъдат вечен двигател, като какъвто , в заблуда учени и лаици ги възприемат и квалифицират.

 

ПРОГНОЗИРАХ  още в 1960г.,на базата на инертността на човешкото мислене, заблудата в науката, че гравитационното поле е консервативно и заблудите, на лице в Решението на Френската академия на науките от 1775г., което и до днес ,в науката се приема, като АКСИОМА и стриктно спазва от всички научни и административни институции, че докато съм жив това, което открих, изобретих, установих и доказах ,теоретично и експериментално няма да се приеме, както достиженията на Коперник, Галилей, Ж. БруноР. Майер и др.не са биле приети и признати докато те са биле живи. Тази прогноза , с това, което се случи, от 1960 г. до сега 2014 г., включително и с моя поход до Върховния административен съд на България,вече е потвърдена в 99,99%.

 

ДОКАТО директната гравитационна енергетика не излезе на сцената на енергетиката ,в науката и практиката и учените, инвеститорите и управляващите не излязат от заблудата, че гравитацонното поле е консервативно,   моите достижения няма да бъдат признати и постмортем аз ще продължавам да  съм  кретен, глупак и луд за „нормалните и непогрешими” учени и лаици, които по добре и от самия Бог знаят, кое е възможно и кое не е.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309727
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930