Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2014 11:16 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 428 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

  Кой общата теория за базовата същност на Вечността ще разбере, до истини ще стигне и знания ще постигне?

Кратък отговор:

  Който от заблуди се освободи и реалностите види, такива, каквито са те.

 

Въпрос:

  Кой истината, че гравитационното поле не е консервативно ще разбере?

Кратък отговор:

  Който от заблудата, че е консервативно се освободи, както хората са разбрали,че земята в пространството се движи, когато от заблудата , че е неподвижна са се освободили.

 

Въпрос:

  Кой истината за директните гравтационни двигатели ще разбере?

Кратък отговор:

  Който от заблудата, че са опит вечен двигател да се създаде се оосвободи и истината за тях, без таз заблуда прозре.

 

Въпрос:

   Кой ще може истината да разбере, че гравитационен потенциал по голям от изразходвания , с печалба на полезна енергия може да се създаде, на базата на закона за съхранение на енергията?

Кратък  отговор:

  Който от заблуда се освободи и на базата на знание от училище, които не е забравил и достоверни изчисления за това направи и с прости опити, нагледно го покаже, както съм го описал и публикувал.

 

Въпрос:

  Кой истината ще  проумее, че гравитационното излъчване от земята, което формира гравитационното й енергийно поле, сила по голяма от вулканите има?

Кратък отговор:

  Който ,свободен от заблуди ,крайната победа на гравтационната сила над  силата на вулкани види.

  Който това не види, няма да види , че гравтационното поле сила по голяама има и от атомните реактори, от атомния разпад и синтез.

 

Въпрос:

  Кой истината за директните гравитационни безконечно лентови хидростатични двигтели ще види и разбере?

Кратък отговор:

  Който ,свободен от заблуди види и проумее, че при ъгли на силово въздействие от 90 и 270 градуса  подемна сила във флуидите няма  и това падащите части от безконечните ленти от противодействие, по голямо от деийствието освобождава. И свободен достъп до условия,които неизчерпаема подемна сила и осигуряват дава.

 

Въпрос:

  Кой истината за директните гравитационни  двигатели на  базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса ще проумее, разбере?

Кратък отговор:

  Който види и проумее, че теглото на тези системи , във флуид и вакум зависи от положението им спрямо направлението на гравитационната сила / центростремителна и центробежна/.

 

Въпрос:

  Кой истината ще проумее, че при гравитацията кванти/гравитони/, като носители на гравитационната енергия има?

Кратък отговор:

  Който ,свободен от заблуди, види и проумее, че без произведение от маса, като количество материя и път по голям от нула движение, енергия и сила няма и не може да има.

 

Въпрос:

  Кой истината ,че при центробежна посока на движение,на гравитационното излъчване имаме центростремителна гравитационна сила?

Кратък отговор:

  Който проумее, че при гравитацията имаме реактивно силово въздействие.

 

Въпрос:

  Кой истината, открита от Нютон, че гравитационната сила намалява с квадрата на разстоянието ще проумее и разбере?

Кратък отговор,

  Който види, проумее и разбере, че плътността на радиалното гравитационно излъчване от телата намалява с квадрата на растоянието.

 

Въпрос:

  Кой истината ще види, проумее и разбере, че всичко е от и във всеобщата базова същност на Вечността/ Бог за вярващите и приода за атеистите/, като част от нея, състояща се от неделимо единство от:пространство-материя-движение?

Кратък отговор:

  Свободният от научни и религиозни заблуди, който може да види, проумее и разбере, че във Всемира/космоса/ няма и не може да има структура/тяло/, без обем, като част от пространството,маса, като част от материята и движение,като произведение от маса и и скорост/път, приет за единица за път и време/

 

Въпрос:

 Кой може да проумее, види и разбере, че системите,с променлива маса, /каквито са и подводниците/, предназначени за реализация на директни хидростатични гравитационни двигтели могат, при движението им по затворен път в гравитационното поле да имат неизчерпаема работна гравитационна сила по голяма от теглото им ?

Кратък отговор:

  Който ,свободен от заблуди прости изчисления може да направи и с прости опити да го докаже, виждайки  реалностите, такива каквито са те.

 

Въпрос:

  Както Вечността/ Бог, природа/ е безкрайна,пълна с безкрайно разнообразие, така и въпросите ,във връзкас ОТБСВ  са безкрайни. Кой, най общо казано може да проумее твърденията в ОТБСВ ,като обективна истина и да помогне, допуснатите в нея заблуди, по отношение на които, на базата на ограничените човешки възможности, не е зстрахована , да се отстранят.

Кратък отговор:

  Всеки, свободен от заблуди, който реалностите във всемира може да види и проумее, каквито реално са.

 

Въпрос:

  Може ли, на базата на бъдещата директна гравитационна енергетика България и всяка друга страна и всяко предпрятие и дом да станат напълно енергийно независими  икато може, защо няма да стане?

Кратък отговор:

  Може!

  Няма да стане , поради заложеното в природата на човека кой господяр на света да стане. Нужно е това да се промени, после мечтата за вечен мир и благоденствие, за което Вечността-Бог е предоставила всичико необхадима за да може да се сбъдне, реалност да стане. За това е необходимо кандидатите за господари на света да израстнат и порастнат и да видят и проумеят,че  преходното,  вечно не става и мечтана на човека  с живот конечен да бъде вечен  не става.

 

Повече информация в подкрепа на отговорите на въпросите в gmihov.blog.bg.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313551
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930