Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2014 01:59 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 801 Коментари: 3 Гласове:
1



 Въпрос:

  Какви базови детайли има, при директните гравитационни двигатели и какво е тяхното предназначение?

Кратък отговор:

  Поради простото техническо устройство на директните гравитационни двигатели броят на детайлите от които се изграждат не е голям. По важните от тях са:

1.    Колела за:

-         Окачване на безконечни вериги.

-         Предаване на движение

2.    Безконечни вериги за:

-         Окачване на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса 

-         Реализиране на безконечно движение.

-         Реализиране на неизчерпаеми във времето гравитационни потенциали.

-         Смяна на посоката на движение на 180 градуса за промяна на обемите и теглата на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса от максимални до минимални и обратно от минимални до максимални.

3.     Коленчати оси и оси с ексцентрични варови за:

-         Промяна на обемите и теглата  на системите с гтравитационно обоснован променлив обем и маса от определен максимум до опрделен минимум и обратно

-         Акумулиране на гравитационна енергия при падане и използуването и ,при издигане.

4.    Аеро и хидрокомуникационни лагри за:

-         Комуникация между вътрешните пространства ,при контейнерите , при системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса

-         Омекотяване на системите с гравитационно обоснован променлив обем маса, при двигателите работещи във флуид на среда.

5.    Аеро и хидрокомуникационни тръбопроводи за :

-Комуникация между вътрешните пространства на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса , на безконечните вериги на директните гравитационни двигатели.

-Осигуряване на неизчерпаеми гравитационни потнцияли.

6.-Мембрани и цилиндри с бутала  за:

- Промяна на обемите и теглата на системите с гравитационно  обоснован променлив обем и маса,

при движението им по затворен път в гравитационното поле на земята

7.-Лостови системи, при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса за:

- Двупосочно вътрешно и външно налягане ,при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса за промяна на обемите и масите им от максимални,до минимални и обратно.

8. Ротори и статори за:

- За и веждане на безконечните ленти високо над повръхността на водните басейни, в които ще работят ДГД-ли. със гравитационни сили, превъзхождащи работната им неизчерпаема гравтационна сила

9. Ограничители  към роторите или извън тях  за:

  - Осигуряване на еднакви части на навиване и развиване, на безконечните лети, при роторите.

10. – Други

  Забележка:

    Откритието „Директен достъп до гравитационната енергия”, който обуславят тези детайли ,в комбинация, като директни гравитационни двигатели осигурява многократно по голям и безопасен добив на енергия от гравитационното поле на земята и други небесни тела колкото се получава днес от въглищата, петрола, природния газ, атомното гориво, вземати заедно. Но! Докато за енергетиките на , базата на въглищата, петрола, природния газ, атомното гориво се харчат огромни суми, за директната гравитационна енергетика  все още  никой не е дал лев на нея  и няма да даде, докато не отпуши ушите си да чуе за нея и не отвори очите си да я види, като реалност. А за това ще е е необходимо на учените, инвеститорите, управляващите ,да отпушат уши , да отворят очи , да проявят разум и започнат да инвестират за тази енергетика да протече още много време, докато Вечността със същността си и произтичащите от нея  вечни и ненарушими природни закони, не разреши на човечеството да види и използува тази енергетика, за да може да излезе с резултатни решения и действия срещу глобалните проблеми, които заплашват човешкия род и природата.

   Докато съм жив ,това, което открих и изобретих в 1960г. няма да се пребори с заблудата, че гравитационното поле е консервативно, . Но! След време то ще достигне до съзнанието на хората и ще изтрие там за винаги заблудата”Консервативно гравитационно поле”, както  истината”Подвижна земя” заличи за винаги в съзнанието  на хората  заблудата”Неподвижна земя”, истината”Делим атом”заличи заблудата”Неделим атом” и пр.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - И най значимите ...
30.10.2014 13:24
И най-значимите открития и изобретения докато стока не станат и купувач за тях няма и признание не получават и забвение могат да потънат.
Всички изброени детайли отдавна се знаят. Но! Това, което не се знае все още в продължение на две хилядолетия , От времето на Архимед и до сега, че с тях до директен достъп до най -всеобщият и най мощният естествен източник на енергия се достига и с директни гравитационни двигатели неограничен и безопасен добив на енергия се осигурява. И повече от две хилядната мечта за директен гравитационен двигател /"вечен двигател"/се осъществя, без природен закон да се нарушава.








имечтата
цитирай
2. gmihov - Всеки!
30.10.2014 13:29
Всеки може коленчата ос да направи. Но! Не всеки знае знае, как с нея гравитационно действие по голямо от гравитационно действие може да осигури и
и директен гравитационен двигател да сътвори,без доста да помисли и поизпоти.
цитирай
3. doctora - доктора
30.10.2014 14:21
Вероятно от 100 - 200 хилядолетия е забравена истината за директните гравитационни двигатели ... още от времето на най - древната България чийто тотем и символ и бил и е тризъбеца с двата дракона отдолу - " Вавилон". Защо виждащите за своите угнетени братя не направиха ДИРЕКТЕН ГРАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ / включая на онази сбирка на физиците Учителю ако си спомняш Ваклуш Толев присъстваше и с дъщеря си ни казаха, че и те правили " вечен двигател " / ... Просто защото не могат ... и Иисус не можа и Буда не можа и никой ни обикновен като нас човек и ни виждащ дори. НЕ МОГАТ И НЕ ЗНАЯТ ЗАЩОТО Е НЕОБХОДИМО ВЪТРЕШНО ПОЗНАНИЕ КОЕТО ВЕЧНОСТТА НЕ ДАВА НА ВСЕКИ ... / НА НЕЯ ВЕЧНОСТТА НЕ И ПУКА ДАЛИ СИ ВИЖДАЩ ИЛИ СЛЯП / ... ДАВА ГО САМО НА ТОЗИ КОЙТО Е ЗАСЛУЖИЛ И ТОГАВА КОГАТО ВРЕМЕТО НАСТЪПИ. Аз Учителю считам, че времето е настъпило, но самата установка гледай когато не си в тази сфера колко мотане води със себе си. Мотане пада тъ пада. Няма да спра да повтарям, че назад във времето се чудих, че ти казваше, че докато не се разбере материята, пространството и движението директен гравитационен двигател не ще бъде направен, но вече, а и от доста веме разбирам защо така си говорил и говориш, но това за сега не ми стопля сърцето. Ние сме реални хора в реална ситуация и ежедневните грижи ни заливат. Майка ми рязко се разболя от старческа деменция, а това е нещо жестоко ... да останеш с малко мозъчен ресурс е проклятие божие ... преставаш да бъдеш човек и вегетираш докато смърта те потупа по рамото. На Техника жената пострада от бича божий и слава на бога, че е в начален стадий тъ преживяемостта е добра. Вечността не прощава на никой и на нас не ще прости това което трябва да изживеем ... Това означава реални хора при реални обстоятелства по подобие на живота на Архимед / но той поне е бил признат и носен на ръце от учениците си / ами живота на Галилей, Джордано Бруно и Коперник с техния жесток трагизъм. Основното абстрактно ядро е РЕШЕНИЕТО НА ВЕЧНОСТТА УЧИТЕЛЮ. Със здраве. Амин.
цитирай
4. gmihov - За доктора,
30.10.2014 23:21
Съжалявам за заболяването на майка ти. От личен опит много добре знам, каква мъка, трудност и отговорност е това заболяване и ако няма кой да ти помага е много, много трудно. Но , живота е и тежко изпитание, което Вечността ни отрежда, което трябва да изживеем.
цитирай
5. doctora - доктора
31.10.2014 00:38
Онзи ден Учителю между работата влезнах в нета на тема Братя Стругацки и ми стана страшно тъжно ... Преди две години и Борис Стругацки е отлетял във Вечността. Това са ми едни от най - любимите писатели фантасти. Оказа се, че в нета Борис Стругацки е отговарял на повече от 3000 въпроси на читатели ... толкова много исках да си поговоря с тези двама човека, а изпуснах и двамата от които поне с единия имах реален шанс да споделя постигнатото. Те са авторите може би единствените на света които са създали произведения които третират сложното проявление на инертността в човешкия социум ... " Милиард години до свършека на света ", " Вълните усмиряват вятъра ", " Куца съдба" и няколко други. Така ми се искаше поне на Борис Стругацки да се опитам да опиша истинската реалност която стои зад съпротивата на Мирозданието при опита на хората да въвеждат промени в него, с която истинска реалност и вечност наречена Инертност и ние, а и всеки един човек се сблъсква. Само на черните им е лесно защото те разрушават в един или друг план построеното, а разрушението ей Богу е милиард пъти по - лесно от съзиданието. Инертността не е просто нещо и си има реални представители включително в екзотична нечовешка форма здраво стъпили на главите на хората и създали енергийна бариера в техните съзнания тегнеща над разбирането на Тризъбеца и неговата същност като Първоизточника и Първокрая и Първомеждинката. Така ми се искаше да им обясня, че виждащите не трябва да се идеализират и енергийните матрици които правят и тях и нас са едни и същи, но просто техните са кумулирали повече сложно движение, но не било писано. Тази година е една от най - отвратителните които съм преживявал. Направо изгнихме от дъжда. Между другото двамата братя фантасти бог да ги прости имат едно произведение с много имена едно от които е времето на дъжда, а другото куца съдба в което след дъжда разрушаващ стария свят идва слънцето създаващо новия. Така ми се иска новата година да успеем най после в завършването на ДГД. Амин
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300595
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031