Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2014 08:28 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 242 Коментари: 1 Гласове:
1



 Въпрос:

  С кои варианти на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса НЕ МОЖЕ, в условията на вакум на земята и на луната,при липса на вода и въздух да направим директен гравитационен двигател и с кои системи МОЖЕМ.?

Кратък отговор:

  НЕ МОЖЕМ с вариантите, при които имаме само промяна на обема им,без да имаме промяна в масите им обоснована от гравитацията.

  МОЖЕМ с варианти, при които има промяна в масите им, с и без промяна в обемите им, обоснована от гравитацията.

 

Въпрос:

  Кой има необходимите знания, с които може теоретично и експериментално това да се докаже това?

Кратък отговор:

  Всеки, който е завършил гимназия и техникум в които е изучавал физика и математика.

 

Въпрос:

  Кой на базата на обективните знания от училище и университет по физика и математика, които има може теоретично и и експериментално да докаже  с какви варианти на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса могат да се реализират директни гравитационни двигатели и с какви системи не могат да се реализират такива.

Кратък отговор:

  Всеки, който е извън блатото на заблудата”КОНСЕРВАТИВНО ГРАВИТАЦИОННО ПОЛЕ”

и оковите на РЕШЕНИЕТО НА ФРЕНСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ ОТ 1775Г. и би могъл да се сети, как да използува знанията си, които има, както Архимед, преди повече от 2000 години ,на базата на знанията, които е имал  се е сетил, как да  докаже има или няма сребро в едно златно бижу, но не се е сетил, как да реализира директен гравитационен двигател , на базата на знанията, които е имал и откритията, които е направил, въпреки, че се мъчил и искал да направи такъв двигател.

 

Въпрос:

  Кой може да реализира директни гравитационни двигатели, съответно директни гравитационни електроцентрали за производство на енергия ?

Кратък отговор:

  Този, който  знае и има необходимите капитали за това.

 

Въпрос:

  Може ли човек, който не знае да реализира и използува директна гравитационна електроцентрала за производство на електрическа енергия?

Кратък отговор:

  Може, както от векове и днес реализират двигатели и електрически централи за производство на енергия хора, които нямат знание да ги направят, но имат пари да платят на тези, които знаят, как да ги направят.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
11.09.2014 09:57
При глобална, религиозна и политическа борба, кой господар да бъде на света и в страна на престъпност и беднотия място в съзнанието на хората няма за обективната истина. Там господар е заблудата и омразата ,невинни да се избиват, мъже,жени, деца, като роби да се продават, престъпници да забогатяват и човек на човек ,в заблуда, дива , луда глава да реже,"правда"/зло по голямо / да защитава, без с бога да се съобразява и над него да се извисява, със нищожеството си на еднодневка във веригата вечна, безконечна на живота.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3320743
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930