Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2014 10:12 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 194 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

  Колко време е необходимо от научните институции да се проверят конкретно и достоверно ,теоретично и експериментално постигнатите от мен и съавтори обективни резултати, в периода 1960-2014г., които обуславят и гарантрат директната гравтационна енергетика и нейните неограничени възможности за безопасен и неограничен добив на енергия, на базата на  гравтационното поле на земята и други небесни тела, като естествени и неизчрпаеми източници на енергия и колко време ще е неолходимо директната гравитационна енергетка да стане реалност в световнта енергетика?

Кратък отговор:

 За проверка, при сериозно, научно обосновано отношение, без априолни оракулски умозаключения ,  мнения и становища не повече от една година.

 За извеждане на директната гравитационна енергетика на сцената на световната енергетика за добив на енергия , при сегашната геополитическа ситуация най- вероятно няма да са достатъчни , не още 50годни , а още повече и от 150години.

  Причината е,че в политката и религиите, хората не могат да променят своята природа и са такива, каквито Вечността –Бог ги е създала и създава и унищожава и в тези две форми на власт те несъзнателно и съзнателно се борят не за благоденствието на народите, а за ВЛАСТ И ГОСПОДСТВО  на човека ,над човека с всичики възможни средства ,добри и пагубни за народите.

  В борбата за власт и господство , от както свят светува делемата в общностите на живите същещества е една: Кой да бъде господаря и кой противника, който трябва да се унищожи. Тази делема е била и при инквизицията и днес ,при джехата  и винаги е налице, при борбата за власт и господство в човешките и животински общности.

  Тази делема, в полза на мечтата за вечен мир и благополучие не само е много трудна, но и невъзможна За нейното решение е необходимо да се промени същността на живота, от който, при хората и животнит трябва да изчезне агресивнастта и алчността, без който ,за сега, живот няма и да се замени с живот, без агресивност и алчност. Това не е по силите на човка и животните. По силите е саомо на Вечността-Бог. И човешката мечта за вечен мир и благоденствие ще стане или не реалност зависи само от Вечността-Бог.

 

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3319514
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930