Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2015 11:42 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на Общата теория за базовата същност на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 355 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

   Може ли не само технически специалисти,но студенти и ученици,теоретично и експериментално да докажат, на базата на знанията ,които имат,точните параметри на система с гравитационно обоснован променлив обем и маса, която осигурява възстановяване на гравитационен потенциал  два пъти и повече  по голям от изразходвания с печалба на полезна енергия от гравитационното поле на земята равна на разликата между изразходвания и получения по голям гравитационен потенциал.?

Кратък отговор:

  Могат! Достатъчно е да им се обясни как да го направят.И ще го направят  по добре и от мен, който през последните 55 години не преставам да правя подобни изчисления.

 

Въпрос:

  Защо много от това, което постигнах, като конкретна истина, за което имат знания и възможности да го проверят и видят техническите специалисти/физици, математици, инженери / като обективна истина ще потъне в забвение  заедно с мен?

Кратък отговор:

  "Насила хубост не става!". Не може истина да обясняваш на човек, който,заблуда за истина приел да му обясняваш истина, за която  нито иска да чуе, нито иска да види. и не чува и не вижда.

   В двете рецензии , по повод на които в 1993 година имах среща с Научния съвет, при Института по физика на твърдото тяло. двамата рецензенти бяха видели ,истината,  че двигателят ще се задвижи, но от от блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно не можейки тази обективна истина да я приемат бяха написали и двамата,глупостта, ,че след, като се задвижи двигателят ,ще настъпи безтегловност и системата ще спре, без да се замислят ,как  това ще стане?

  На базата на заблудата , че гравитацоинното поле е консервативно, членовете на Научния съвет нито чуваха, това, което говорих, нито виждаха , това, което бе показано на съответната схема и с конкретни числови изрази и  крайното мнение , от най- авторитетният между членовете, които последен се изказа безапелативно, без да се замисли го каза-бе:„Гравитаационното поле е консервативно!"

  Много време още ще мине, докато учени и лаици излязат от блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно и видят истината ,че не е , както трудно са излезли в миналото от заблудите, че земята е неподвижна ,че атома е неделим ,за да могат да видят истината, че гравитационното поле не е консервативно, а директните гравитационни двигатели, които без гравитационното поле, като естествен източник на енергия не може да ги има, не са вечен двигател.”




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3318376
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930