Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2015 08:08 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на ОТБСВ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 702 Коментари: 3 Гласове:
0



 Въпрос:

Кое е голямото предимство на Общата теория за базовата същност на Вечността/ОТБСВ/?

Кратък отговор:

  Голямото предимство на ОТБСВ се състои в това, че произхода и същността на всичко, което го има във Всеимира, го обуславя и обяснява достоверно с теоретични и експериментални доказателства, продукт на всеобщата същност на Вечността извън която няма и не може да има реалност и истина.

  Тази  теория изградих не на постулати, като крайна скорост – скоростта на светлината, а на общи и конкретни  реалности.

  Единственото нещо от тази теория, което би могло погрешно да се вземе , като постулат е наличието на всичко от тройната и неделима всеобща базва същност на ВЕЧНОСТТА.

Но! Този, които приеме тази същност, като постулат , не като реалност ще трябва да докаже  и покаже,че има реалности  извън пространството,  структури без маса, като количество материя и изграждане и разграждане на структури без участието на движение.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
29.06.2015 01:18
Все пак ми отговориха снощи Учителю, но ми казаха да минавам направо на детайлите. ХА - ХА - ХА - ХА - ХА ............... Ти им обясняваш къде е ключа на бараката и, че за да го вземат се изисква огромно количество труд да се положи, но от хора които са застанали на правилния път, а те те питат за изпеканата баница. Че ако аз имам изпекана баница ще ги накарам първо ръка или нещо друго да целунат за да си заслужат парчето от нея ... За внимателно четящите редовете на блога на Учителя ще подчертая, че моите думи макар и изглеждащи като гигантско чувство за лична значимост всъщност са хипертрофична ироничносатирична абракадабра. Не иска съвременната наука ... отчайващо не иска да се учи от хората които могат да я научат на нещо правилно. Правилно едно приятелче ми каза, че свиркаджии на заплата по западните институти има много ... Българите по света правят много свирки за съжаление, а след това обясняват на сънародниците си в обетованата земя колко велики са техните свирки, че даже ги изкарват, че техните свирки не са и свирки, а подушване на цветето на познанието. Мога цинизма да го изкарам на ента степен и дано ме извини Учителя, но смирението не пречи на иронията в мен да набира сили като цунамито от Апокалипсиса. Чудя се дали изобщо да си давам труда да им се обаждам при условие, че им казах две приказки за света, а те " научните труженици " нищо не разбраха и ми се обадиха защото тяхна приятелка, която познава мен им се е обадила. Мисля, че няма да им се обадя. Да си го духат както искат под вода, над вода или под земя си е тяхна работа ... Майка ми страда от жестока фудроядрена старческа деменция и единствените препарати които я държат над водата жива ... за съжаление декортекирана ... до където е писано приятели мои ... са постнепрола на едни български учени от българската академия на науките. Когато " одисеята " с мама приключи по понятен начин рано или късно вероятно ще си направя усилието да ги посетя в София тези двама човека и да им дам шанс да имат шанс.
цитирай
2. doctora - доктора
29.06.2015 01:39
Най - великото откритие, което може човек на този бял свят да направи е да направи е откритието на истинската същност на природата за невярващите или бога за вярващите. Това откритие е направено от Учителя. Отчайващо през сълзи е смешно това фундаментално откритие да не се разбира от хората и все пак не се разбира .... Амин.
цитирай
3. gmihov - Ще се разбере!
29.06.2015 08:31
Ще се разбере, когато учени и лаици излязат от блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно и заблудата, че директните гравитационни двигатели са вечен двигател, какъвто те не са и не могат да бъдат.както в миналото са разбрали, че земята се движи в пространството, че атома е делим.,
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313900
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930