Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2015 00:14 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 424 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

  Какви предварителни резултати  трябва да получите, при система с гравитационно обоснован променлив обем и маса, на суша и вода , при движението и по затворен път в гравитационното поле на земята  за да можете с нея да реализирате на 100% работещ вариант на директен гравитационен двигател?

Кратък отговор:

1.    Обема на системата, при падане и издигане да бъде различен.

2.    Масата на системата да бъде , при падане по голяма от масата и при издигане.

3.    Теглото на системата, при падане да е по голямо от теглото и при издигане.

4.Гравитационният потенциал, при падане да е по голям от гравитационния потенциал, който преодолява при издигане.

5. Сумата от гравитационните потенциали, при падане и издигане да е по голяма от нула.

.  6. Системата да може само под влияние на собственото си тегло да се преобръща на 360 градуса, като при всяко преобръщане на 180 градуса има променя на теглото на системата от максимално до минимално  и от минимално до максимално.

При липса на този резултат, първите пет резултата не гарантират, работещ директен гравитационен двигател, При липсата на този резултат и на първите пет резултата с необходимите конкретни резултати  Ст.Маринов не стига до положителен резултат , при опиите си за които ,в нашата кратка коресподенция с него ми беше съобщил. Ако в последствие, се е съобразил с тези резултати, като условия гарантиращи работен директен гравитацонен двигател/ „вечен двигател”/ възможно е да е стигнал и до положителен резултат.

7.    Наличие на окачване на системите на безконечната верига на двигателя , което окачване гарантира продиводействуваща  сила, по малка от  работната неизчерпаема гравитационна сила, която осигурява системата за да може двигателя да работи непрекъсато.

8.    Наличие на необходимия брой системи, на безконечната верига на двигателя, който брой в съответствие с конкретните данни за системата гарантира непрекъсната работа на двигателя.

Забележка :

  На базата на тази конкретна информация и това, което до сега съм публикувал  във всяка лаборатория по физика към техническите университети студенти и във всеки кабинет по физика в техникумите  и гимназиите ученици могат да направят необходимите предваритлни изчисления  ,да изработят съответната система. Да получат посочените резултати с реални опити и да реализират работещ директен гравитационен двигател, който не е вечен двигател и не може да работи, без да ползува енергия от гравитационното поле на земята , като естествен и неизчерпаем източник на енергия, който естествен източник на енергия, колкото и парадоксално да изглежда , реалностите показват, че е несравнимо по мощен от атомните реактори, при АЕЦ-ли. Това ,за сега малко трудно ще се разбере, въпреки конкретните примери, които съм публикувал и отразил със съответни прости и достоверни изчисления, както трудно в миналото хората са разбрали голямото количество енергия, която се съдържа в атома, за да ги има днес АЕЦ-ли.

  В продължени на 55 години  , не можах да пробия бронята на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, при учените и техническите специалисти ,но, ако по някакъв начин това, което публикувам пробие път до съзнанието на  студентите и учениците с  добри познания от училище по физика и математика, бронята на заблудата, че гравитационното поле е консервативно посадена  в главите им от техните учители по лесно ще се пробие  и  скоро човечеството ще проумее и разбере, че гравитационното поле не е консервативно, а директните гравитационни двигатели не са вечен двигател и са възможни, както разбра ,че атома е делим и АЕЦ-ли са възможни.Ще разбере и Общата теория за базовата съност на Вечността, която да даде плодове ще са нобходими векове.с ълбоки промени, преди  всичико във всеобщия човешки морал, религия, наука, икономика ,социална среда.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315757
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930