Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2014 02:32 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 640 Коментари: 5 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  На една в изложбите в Съюза на учените Стара.-Загора, които са публикувани в том 3 „Гравитацията – чудо и реалност”, издание 2006г.  показах принципни схеми на три верижни двигатели:

Първият на базата на животинска сила.

Вторият на базата на праводействащи енергийни потоци/въздушни, водни/

Третият на реактивно действуващ енергиен поток/ гравитационен/.

  Какво е общото при тези три двигатели, по отношение на което вече, повече от 50години учени и лаици, на база”Консервативно гравитационно поле” са слепи и глухи?

Кратък отговор:

  Общото е действие по голямо от противодействието, без каквото няма и не може да има какъвто и да било двигател.

 

Въпрос:

  Какви са изводите в ОТБСВ по отношение на действието и противодействието с което същността на Вечността ни показва Космоса такъв, какъвто е?

Кратък отговор:

1.    Всяко действие има противодействие.

2.    Съотношенията между действието и противодействието са:

А. Действие равно на противодействието . Това обуславя всички статични положения в космоса. На тази база не може да има небесна механика, двигатели, живот, природни явления и пр.

Б. Действие по голямо от противодействието. Това обуславя цялата динамика в Космоса и всички промени , които стават в нея в конкретен план. Без действие по голямо от противодействието няма и не може да има двигател, небесна механика, живот , изграждане и разграждане на структури, творчество и разруха.

В. Противодействие по голяма от действието. При това положение имаме отражение на действието, превръщането на противодействието в действие, а действието в противодействие.

  Примери:

1.    Когато стреляме срещу стоящ танк. куршума се отразява.

2.    Когато стреляме срещу движещ се танк, танка става действие, а куршумите противодействие, което не може да спре действието/танка/

 

Въпрос:

Кога учените и лаиците ще отворят очи и отпушат уши за да видят истината, която обуславя непрекъсната работа, при ДГД-ли?

Кратък отговор:

  Когато видят и проумеят по голямото гравитационно действие, от гравитационното противодействие, при ДГД –ли.

 

Въпрос:

  Има ли екологични опасности, каквито има, при атомната енергетика?

Кратък отговор:

  Няма!. Но! Има опасности в главит на хората, като: алчност,за имане, каквото в гроб не се носи, агресивност с която  истински човек не се става, от които идват големите човешки бледи и страдания, да няма мир между хората, а безсмислени борби и войни, кой над кого да се извиси и на волята си да го подчини.

   Колкото един тиранин повече страх у народа създава, толкова у него страха нараства и покой не му дава. От страх пред народа без охрана не е показва.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
09.11.2014 23:48
Има едно интересно предаване по TV 7 " Въпрос на гледна точка " Учителю ... Жена ми много ги нюха тези работи ... даже гледала напоследък излезнало на екрана предаване от тази тема за историческите истини в българската история и пет от тях които са пълни лъжи ... И аз го гледах, но по - интересното е, че жена ми започва да обръща малко повече внимание на моите изказвания за българската история и ми вика приблизително ... брей ти си бил прав мъжо. Е братята българи не са били християни по времето на Кан Муртаг, но това да им е простено на фона на другите обективноистински твърдения. Вярата на българите е вярата на евреите в Йехова = Йяхви или по - точно евреите са клон на българите разделили се на балканския полуостров от преди отварянето на Босфора. Българското име или дума за бога е Юви и от там полу възстановеното и полуизмисленото Кан ас Ювиги, но това е тема разглеждана назад в блога. По важнотое, че хората си приличат и трябва да " тръгнат " по белия свят за да разберат истините на най - близките си. Абсолютно убеден съм, че макар и да са те приемали твоите хора едва ли напълно са те разбрали. Над хората тегне зловеща бариера и не е лесно на тези които я надскочат ... при това гарантирам, че са малко и от виждащите които са я надскочили, което в моите очи си е жив парадокс. Парадокс, парадокс, но енергиен факт. Ей сега гледах по това интересно изключително предаване една госпожа как разказваше за регресивната терапия, а и тя страдаше от неразбирането и не схващането на разликите между дух и душа и изобщо тяхното определение. И за друго научих в това предаване ... за леополд II краля сатрап на Белгия. Нищо ново под Слънцето, а толкова уважавах братята белгийци. И тези хора са от тъй наречените морални стожери в европа ... е-л съм им ма-та без извинение. Говорят за връзката на германците с попиляването на Русия, а дали братята белгийци не са се опитали да направят същото в Конго или германците са се поучили от техния опит. Историята се върти и черните владяха
цитирай
2. doctora - доктора
10.11.2014 00:04
света, а след това белите и жълтите. Виденията и гласовете на голяма част от виждащите да не кажа на почти всички вероятно са натрапени от информационни формирования, които изобщо не са добронамерени към човешкия род, а също и към земната биосфера. Както и това да е, но се натрапва модел на всеки народ за себе си и господ срещу всички. Иисус точно това е искал да каже с прошката, че трябва да се излезне от модела за да получим прошката на Отца или по - точно да се възползваме от съществуващ реален природен закон на Отката на средата спрямо действията на индивид, вид и цивилизация. Страниците на историята обаче трябва да се дочетат до край ... пълните и истинските, а не писаните от сатрапите. След леополд II белгийците владеят Конго още над 50 години и продължават неговата попиляваща политика макар и в смекчен вариант. Петата раса, която трябва да си отиде няма лесно да се предаде пред реалността почти безплатна енергия и движение и от там природни ресурси. Когато познаваш механизма на действие на Вечността и произхождащата от нея гравитация ти става много интересно, защото на базата на реалността гравитон избива гравитона и му отдава цялата си енергия могат да се направят не само ДГД, но и да произведем от плявата злато и от златото плява и всичко което ни се наложи да ползваме в живото си. Ордена на Тамплиерите бил научил световни тайни намерени в Йерусалим ... ами Леонардо Давинчи с учител българин живеещ в неговото село, ами Пири Рейс с картите за Антарктида ... а турците са владеели България над 400 години и все нещо като фрагмет от истините на Колобрите са успяли да докопат. Ами онзи пасаж на древен арабски алхимик с възраст между 400 и 1000 години ... неуточнена: Има само една Природа. Ти можеш да я разделиш на три и като ги събереш в триединство получаваш едно. Гледай това е философския камък. Откъде този древен учен е знаел за материята/движението/пространството ... Дали от виждането на потока на енергията или назад във времето се крие изключително могъща
цитирай
3. doctora - доктора
10.11.2014 00:21
и по - развита от днешната човешка цивилизация на Земята. Ами нали наскоро американците на секретна и закрита конференция са събрали учени, културни, политически и религиозни дейци за да обсъдят подготовката за срещата ни с извънземни ... Абсолютна дрън дрън ярина. Това дето ви го разправях, че те са намерили технологични артефакти на Луната е енергиен факт и руснаците знаят за това, а Индия и Китай май подозират, но на тези величаещи се сили не им е ясно че те откриват остатъците от България по небето ... от тази България за която евреите имат легендата, че когато се хванат на ХОРОТО всички ще станат българи ... гигански символизъм в тази енергийна песничка на братята евреи ... ами братята араби където са написали черно на бяло, че българите са имали всичко което са пожелали тоест всичко ... Нали не си мислите, че това сме ние и аспаруховите българи, че дори и българите отпреди 10 000 години. Изобщо забравете да си мислете това. Става въпрос за цивилизацията на Децата на светлината - България с единния език, религия и култура, обхващала и владяла цялата Земя че и слънчевата система, а може и по - далече. По - интересното е дали на тези технологични артефакти на Луната и на Марс и на т.н. има щемпел под формата на знака на Дуло/Юви или някакъв вариант на Тризъбеца защото аз се подписвам, че там ще има такъв щемпел. Много ми е интересно когато сатрапите се изправят пред реалността Щастие за всички даром и нека никой да не си тръгне обиден. Единственото ценно нещо което ще остане там е човешкия труд и творчество и ще остане последната битка на човека срещу Вируса прокълнат - дявола рогат хранещ се с човешкото съзнание наречено от глупаците с промити мозъци амброзията на боговете от Олимп. Нищо не са разбрали гръцките завоеватели от отстъпника на траките Орфей. Разбрали са само това което са искали да разберат ... както дявола чете евангилието. И още за този изрод на човешкия род леополд II дето все още белгийците наричат монарха строител или нещо от този род ... той
цитирай
4. doctora - доктора
10.11.2014 00:34
не е на трето място след хитлер и сталин, а е на четвърто след друг един изрод на руския народ и братята евреи - ленин. Трябва да поканят във въпрос на гледна точка автора на книгата " Златото на партията " и ще им стане интересно как германците са взели челния опит на леополдик второй и са протегнали дълга и костелива ръка към ресурсите на великата Русия, а дали не са германци и белгийци в едно. Ами излизането на Америка от голямата депресия там някъде около великата октомврийска благодарение на изнесеното от болшевиките злато към Австрия, Швейцария и от там към Америка. На какви стожери се правят тези свиркаджийски държави " велики " при условие, че прегазиха Ирак на базата на една гиганска лъжа само и само да му завладеят ресурсите. Интересна е истинската картина на " цивилизования " свят когато се гледа без промит мозък. Много ми е интересно колко още ще е тъпението на Господабога. може би крайно, а може и безкрайно. Ще видим, но още ми е трудно да преглътна истината за " цивилизования " Брюксел ... столицата на цивилизования Европейски съюз. Нещо съвсем се връзва с разрешението което тези хорица бедни дадоха на нашите политически хорица да си изнесат на запад и в частност в австрия десетина милиарда долара около 1989 година и преди нея. Не разбират ли, че ще се къпят в кръвта на на собствените си синове, внуци и правнуци ... Колкото разбра урока на съдбата собственика на фирмата за обезвреждане на боеприпаси когато съдбата му отне сина и другите съратници по кражба. Всички имаме кривици и за това сме тук на тази земя и трябва да си ги кажем и въпреки, че не ни отърва да ги преодолеем и да вървим нататък с прошката защото по този път е царството небесно. Господ не прощава на никого заработеното ... добро и лошо, но ние хората трябва да си простим защото и изродите на човешкия род са едно с този род. нашата кръв е изкована в дълбините на звездите и ние покриваме милярдолетия, но и на нашето време ще дойде края, но нека той е там далеч напред, а не сега. Амин.
цитирай
5. gmihov - доктора
10.11.2014 07:28
Няма нещо/реалност/,която да е извън обсега на ОТБСВ. Всичко, което си написал в коментарите е в обсега на ОТБСВ и интересно за обективното човешко познание. Но!
То да бъде изяснено и стане понятно , като конкретни обективни истини са нужни още твърде много конкретни познания и възможности за всеобщата взаимовръзка на всичко/ на всички структури/, на всеобщата базова същност на Вечността. По големи възможности за отчитане на поетата ,в хода на времето информация от структурите на същността на Вечността и нейното излъчване в краткосрочен и дългосрочен план. За сега науката, на базата на информационните естествени потоци, които пристигат до земята може и отчита, наличието на някои елементи има ли ги на дадено небесно тяло. Но, каква информация стените на пещерите и стените на сградите от древността са поели и излъчват от хората ,които са живели в тях все още в обсега на екстрасентите и пророците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3321913
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930