Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2014 10:50 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 226 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.08.2014 22:45


 Въпрос:

  Какво с помоща на двурамен лост ,съответно и с макара е доказал в древността  Архимед и какво аз в 1960г.?

Кратък отговор:

  Архимед е доказал има или няма наличие на сребро в едно златно бижу.

   Аз доказах зависимост на големината на теглото във флуид  на система с гравтационно обоснован променлив обем и маса от положението й спрямо направлението на гравтационната сила.  Това може всеки грамотен и недостатъчно грамотен човек и при домашни условия да провери.  Необходимо е:

1.    Двурамен лост или макара.

2.    Воден басейн

3.    Две еднакви системи с гравтационно обоснован променлив обм и маса.

Забележка:

  Зависимостта на теглото на системите с гравитационно обосноват променлив облем и маса  може да се докаже и без лост и макара, със силомер, като се измерват теглата им в зависимост от положението им спрямо направлението на гравитазионната сила във флуид и извън флуид.

 

Въпрос:

  Какво още с лост и макара доказах в 1960г., което всеки може да провери?

Кратък отговор:

  На базата на закона за съхранение на енеригята доказах възстановяване на гравтационен потенциал равен и по голям от изразходвания , което обуславя и гарантира на 100%  реализация на директни гравитационни дивгатели, с възможности за непрекъснато в хода на времето да черпят енергя от гравтацонното поле на земята и други небесни тела.

 

Въпрос:

  Какво по късно в хода на врмето доказах, във връзка с директния достъп до енергята на гравтацонното излъчване от земята, което формира гравтаационното й енергийно поле, което в научен доклад изнесен на Научна конференция с международно участие  в 2002г. е отразено и публикувано?

Кратък онговор:

 Доказах ,във флуиди / във вода/ , при безконечни ленти липса на подемна сила, в частите им на падане и наличие на така сила в частта им  при изидгане, което на 100% обуславя и гаратира  ДГБЛХСД-ли.

  Коткретните предварителни резултати, измерени, като тегло сила, във връзка с конкретния варант на такъв двигател-  вариант „МММБмД   потвръждават с 100% гаранция  възможността да има в бъдеще такива двигатели с неограничени възможниси за безопасен добив на енеригя от гравтационното поле на земята и други небесни тела, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.

 

Въпрос:

  Какво открих, при анаализа на първият принцип на Нютон,че нито едно тяло не може да промени своето положение на „покой” и движение/инерциално и не инерциално, без външно силово въздаействие върху него.?

Кратък отговор:

 Открих, установих и Нютон и физиката, като наука са го доказали, че и най- малката външна сила върху телата е по голяма от най голямото инертно противодействие на телата.

  При наличието на всеобщия енергиен  фонд, който изпълва пространството с безброй енергийни потоци/полета/,в това число и гравитационни, спрямо пространството няма и не може да има тяло в  покой. Не може звезда, планета,атом за миг да са неподвижни спрямо пространството.

 

Въпрос:

  Ккаво открих и установих, при анализа на вторият принцип на Нютон”Всяко действие има равно на ебе си противодействие”?

Кратък отговор:

  Открих и установих , че в частта си „Всяко действие има противодействие „ този принцип е иситна. Но! В частта”Че всяко дйствие има равно на себе си противодействе „ е в протоворечие с първият принцип ,съгласно, кйто без действие, по голямо от противодействието няма и не може да има във Всемира каквато и да е промяна , при всяка конкретна реалност. 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3319410
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930