Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2014 00:13 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 349 Коментари: 1 Гласове:
1



 Въпрос:

  Кое е общото,при въздушните двигатели ,на базата на чаши и директните гравтационни двигатели, на базата на системи с гравитационно обосноваян променлив обем и маса?

Кратък отговор:

   Общото е това без което няма и не може да има двиегател :

1.     Налечие н естествен източник на енергия.

2.     Наличие на действие по голямо от противодействие, от триенето и товара.

 

Въпрос:

  Кое , при вятърните двигатели осигурява действие по голямо от противодействието за да могат да работят?

Кратък отговор:

  Осигуряват го чашите с заоблено дъно,при които с най- голяма сила вятъра действува върху тях, когато те се са с отвора срещу вятъра. и с най малка, когато са са с заобленото дъно срещу вятъра. Това Добре се знае от всеки грамотен човек.

 

Въпрос:

 Кое, при директните гравтационни двигатели осигурява действие по голямо от противодействието за да магат да работят ?

Кратен отговор:

  Осигуряват го системите с гравтационно обоснован променлив обем и маса , при които, когато , на безконечна верика в положение на падане имат максимално тегло, а в положение на издигане минимално. Това, не се знае и учени и лаици все още в продължение на повече от половин век ,в заблуда, че гравтационното поле и консервативно не желаят да го видят и знаят.

 

Въпрос:

  Кое, при системите с гравитационно обоснован прооменлив обем и маса обуславя  по голямото им тегло , при положение на падане от това, при положение на издигане?

Кратък отговор:

  Обуславя  ги различното съотношение между външното и вътрешното налягане , при системите, което обуславя различни обеми,  при падане и издигане или различни масаи, както е при подводницете.

 

Въпрос:

  Кое обуславя ,при директните гравтационни безконечно лентови хидростатични двигатели действие по голямо от противодействие и гарантра работата им.?

Кратък отговор.

   Реалността, че когато вертикално през  воден пласт прекараме прът, върху няма подемна сила, а когато го прекараме през водния пласт  успорендно на повръхността на земята имаме подемна сила. Обяснението е в закона  Fcos90 градуса = 0.  Реализацията на двигателя е въпрос на досещане и точни, прости  изчисления.

 

Въпрос:

  Какво представляваше системата с гравтац;ионно обоснован променлив обем и маса  с която в 1960г. потвърдих ,получените ,при изчесления резултати с експериментални такиви и стигнах до откритието”НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕЛВАТИВНО” и до първите варианти на ДИРЕКТНИ ГРАВИТАЦИОННИ ДИВГАТЕЛИ?

Кратък отговор:

Представлява метална чаша с обло дъно чйто отвор е закворен с елестична мембрана ,на която е приказена от вътре в чашата  голяма желязна топка със солидно тегло и нищо повече. Останалото е въпрос на прости , точни изчисления и опити с реални резултати, включително и резултат – работещ двигател. Изчисления и опити, които и учениците, при пратктически заниманя по физика могат да направят без особена трудност.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
09.08.2014 08:46
Когато очевидната истина, в заблуда, не се вижда "непогрешимите" в знанието като глупост и лудост я квалифицират,"непогрешимост" и "авторитет" да защитят и път на истината да не дадат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3319450
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930