Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2015 18:30 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 397 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

 Кое е по ценно , като полезно природно богатство, това,което аз открих, установих и доказах в 1960 година  и до сега в 2015 година, без да имам средства да го реализирам и без да съм похарчил пари на държавата и на собственици на капитали, поемайки обиди и презрения и квалификации за невежество и лудост или откриването на залежи на въглища, петрол, природен газ, за които и държави и собственици на капитали харчат огромни суми”

Кратък отговор:

  При обективен поглед и анализ несравнимо по голямо богатство е това, което аз открих, установих и доказах в 1960 година от всички открити и неоткрити залежи в недрата на замята на: въглища, петрол, природен газ, уран и прочие, за които човечеството да се добере до тях харчи много пари и и много човешки труд с значими рискове за живота на хората и планетата.

 

Въпрос:

  Защо директният достъп до енергията на гравитационното излъчване от земята, което формира гравитационното и енергийно поле е несравнимо по голямо енергийно богатство от : въглищата, петрола, природния  газ, ядреното гориво и пр.?

Кратък отговор:

  Защото количествата енергия, които се получават от него/гравитационното поле/  и които могат да се получат , безопасно са несравнимо много по големи и неизчерпаеми в сравнение с: въглищата, петрола, природния газ, атомното гориво.вземани заедно.

 

Въпрос:

  При моите срещи с „непогрешими” учени и лаици, администратори и политици , през изтеклите 55 години,с които се срещах, които слушаха какво говоря , но не чуваха.Гледаха, какво показвам, но не виждаха.често си задавах следния въпрос: Кой е глупака и лудият?

 Кратък отговор:

  От позициите на наличните човешки взаимоотношения и отношения  към реалностите на хората безспорно аз съм глупакът и лудият.

  Но! От позициите на същностите няма глупост и лудост. Има истина и заблуда. На тази база , плод на реалността това, до което достигнах е истина. Обратното твърдение е заблуда, независимо от това, кой го изказва „Непогрешим” учен с значими заслуги в обективното човешко познание или неграмотен , по проблема лаик, а дминистратор и политик.

 

Въпрос:

  Кой кого е създал? Бог човека или човека Бога?

Кратък отговор:

  При Бога няма начало и край. Има вечност. Той човека е създал и го създава и унищожава със същността си, която е съхрани ма.

  Човекът е продукт на Бога със съдба на еднодневка. Независимо от това, той с мисъл и умуване образ по своя образ за Бога е създал и качества ,които притежава на Бога е преписал, когато религии е създавал и в дълбоки заблуди е изпадал, когато не един а много богове е създавал с човешка мисъл и слабости, без до същността, вечността на Бога да се докосне, за да види истината за него, че го има не като личност, а като всеобща същност от която и в която всичко произтича и която е налице във всичко, като част от него.

 

Въпрос:

Може ли България да спечели повече от колкото днес печели с магистралите, които изгражда и не достигат без задръстване на наличното движение да поемат?

Кратък отговор:

  Може, ако има Премиерът, както значимостта на магистралите разбира, би могъл да разбере значимостта на гравитацията, като естествен и неизчерпаем, безопасен източник на енергия, по конкретно би могъл да разбере същността на бъдещата директна гравитационна енергетика  и нейната значимост, за хората, за човечеството да го има на земята и в космоса.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3321948
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930