Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2014 01:13 - МИСЛИ, ТВЪРДЕНИЯ, ОТКРИТИЯ, ИЗОБРЕТЕНИЯ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1625 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 03.01.2015 23:37


 МИСЛИ, ТВЪРДЕНИЯ, ОТКРИТИЯ, ИЗОБРЕТЕНИЯ

в светлината на Общата теория за базовата същност на Вчността-Бог.с закон вечен, ненарушим, строг.

 

1.    Обективните истини са в реалностите. Извън реалностите няма и не може да има обективна истина.

2.    От изразеното с думи и числа истина е само това, което отговаря на реалностите, такива, каквито са те. Ако не отговаря е заблуда.

3.    Когато в нашето съзнание реалностите се отразяват такива, каквито са те, ние притежаваме обективни и достоверни знания. Ако се отразяват, такива, каквито те не са, ние сме в заблуди.

4.    Обективните истини произтичат от реалностите. Заблудите са плод на човешкото възприемане и мисъл.

5.    Обективните истини са вечни, без начало и край.Не се създават,нарушават и унищожават.

6.    Заблудите, продукт на човешкото мислене са преходни.Появяват се и изчезват от човешкото съзнание, под напора на обективните истини.

7.    Бог е Вечност и Вечността е Бог. Всичко е от него, в него и той е във всичко,което реално го има.

8.    Бог, не е форма и структура. Той е всеобща същност от която, в която произтича всичко и той е във всичко, като част от него.

9.    Вечността-Бог, като всеобща,безначална е безкрайна, несъздаема и неунищожима същност няма своя индивидуална форма и образ. Но ! На всичко, което е сътворил и твори от себе си е придал индивидуален образ и форма/ На всяко животно,на всяко растене, на всеки атом, планета, звезда ,на всеки човек/

10.Като всеобща неделима същност ,същността на Бога , притежава три неделими една от друга същности: Пространство –материя-движение.

11. Със своята тройна същност Вечността-Бог осигурява всичко необходимо, за всичко, което от себе си в себе си изгражда и разгражда, като конкретна реалност.

12. С пространството  Вечността- Бог осигурява всеобщо вместилище за всичко, което, като реалност го има във Всемира.

13. С материята осигурява необходимия инертен строителен материал за изграждането на всяка реалност.

14. С движението той е единственият творец и рушител на всичко преходно във всемира, в.т.ч. и на човка, с тяло,ум и чувствува.

15. Ако Вечността-Бог не притежава пространството няма къде да изгражда и разгражда всичко.

16.Ако Вечността –Бог не притежава материята, няма от какво да изгражда всичко.

17.Ако Вечността –Бог не притежава движението, няма с какво да изгражда и разгражда всичко.

18. Пространсвото е реално съществуващото НИЩО, което има три измерения и нищо повече, никакви качества и свойства.Никакви свивания ,разширявания и изкривявания.

19.Материята е реално съществуващото НЕЩО, което има инертност и инерция, обем , като част от пространството и маса, като част от всобщата същност.

20. Движението е реалният творец и рушител на всичко. Без движението нищо не може да бъде изградено, стабилизирано и разрушено. Като същност е произведение от маса и скорост., като проявление е енергия и сила.

21.Всяка външна сила, която действува върху телата е по голяма от инертното противодействие на телата.На тази база, в свободното пространство/вакума/ всяка и най малка сила придава укорително движение и на най голямото тяло с най- голямата маса. На тази база и на базата, че нито едно тяло, без външна сила не може да промени своето положени в пространството и посока на движение.

22.Всяка/жива и „мъртва/ структура на Вечността има обем, като чат от пространството, маса, като част от материята и енергия и сила, като част от всеобщото движение.

23. Процесът на изграждане и разграждане на структурите на Вечността-Бог, който се реализира от движението, е единен и неделим. На таз база живота и смъртта са единен и неделим процес. Няма живот без смърт и смърт без живот.

24.От съхранението на същността на Вечността-Бог произтичат, в конкретен план,законите за съхранение на: Пространството, материята, движението, съответно енергията и импулсната сила.

25. На базата на съхранението на движението всяка структура на Вечността –Бог е във вечно движение спрямо пространството. Няма и не може да има структура в покой спрямо пространството.

26.На базата на вечното движение на структурите спрямо пространството определянето и фиксирането на точка спрямо общото пространство е невъзможно, както е невъзможно крива да се наложи върху права,плътно и да може да се определи квадратурата на кръга.

27.Движението от структурите на Вечността-Бог изгражда и разгражда енергийни потоци, които изпълват пространството и формират всеобщия  полеви енергиен фон, който изпълва цялото пространство и представлява най- големят и най мощният източник на енергия в Всемира.

29. Движениео на всяко тяло или поток от тела в пространството, като преминават през материална среда формират в нея  вълновите ергийни полета, на базата на енергията, която отдават на структурите на средата.

30. Всяка връзка между структурите в телата е от движението и нерушима само с движение.

31. фундаменталните ,вечни и ненарушими природни закони важат с еднаква сила , както в макрокосмоса, така и в микрокосмоса.

32. Както макро формите, така и микроформите на Вечността-Бог имат : обем,маса и движение. Бз тези три неща няма и не може да има структура на Вечността/ макро и микро/

33. Всеки енергииен поток в пространството, независимо от структурите му /маро и микро/, като носители на енергия, формира в пространството енергийно поле.

34. Всяко енергийно поле в пространството се характеризира със силово  въздействие  върху телата вътре в него.

35. Всеки енергиен поток в пространството отдава и отнема енергия от материята изпълваща пространството.

36. Изграждането и разграждането на структурите на Вечността-Бог движението, като единствен творец и рушител реализира с един единствен процес- сблъсък между структури.

/Следва продължение/

37.От всеки  енергиен поток/поле/ може директно да се черпи полезна енергия, включително и от гравитационното поле с директни гравтационни двигатели, както днес с колела и витла черпим директно енергя от водните и въздушни енергийни потоци.
На базата на тази всеобща истина, обосновано от същкността на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони, в 1960г. открих ,устанвих и доказах , теоретично и експериментално наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно и достигнах до директните гравитационни двигатели, които обуславят и гарантират неограничен и безопасен добив на енергия от гравтационните полета на небесните тела, като естествени и неизчерпаеми източници на енергя.
38. Всички възможни двигатели, без да е на лице нарушение на законона за съхранение на енергията, включително и директните гравитационни двигатели се обуславят и работят на базата на действие по голямо от противодействието.
На тази база са и вички варианти на директни гравитационни двигатели, до които достигнах сам и със съавтори , в периода 1960 -2014 година.
39. С знанията, че телата имат тегла и обеми и законът за теглата на телата във вода/флуид/ и законите за лоста, още във времето на Архимед са биле налице знания, коието на 100% гарантират реализиция на варианти на директни гравитационни двигтели./"Вечен двигател"/
 На базата на тези знания Архимед се е сетил, как да докаже наличие на сребро в златен накит, но не се е сетил, как да реализира директен гравтационен двигател, въпреки, че усилено се мъчил да създаде такъв.
40. При подводниците, където потапеното и изплуването им се реализира с естествени  гравтационна сила ,проблемът за "Вечния двигател", който аз още в 1960г. реших на 100%, е решен над 90%.
/Следва продължение/

41. По научна значимост откритието "НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО", което открих, установих и доказах теоретиччно и експериментално в 1960г.е съизмеримо с най- значимите научни откритя в обективното човешко познания от дълбока древноснт до сега, като: Движението на земята в пространството, Въртенето на змята окло оста и, Законит за съхранение, Деленето на атома и пр. 
42. П своята научна и практическа стойност Директните гравтационни дивгатели, до които, теоретично и експерименално, достигнах в 1960г. са нещо по значимо от всичики до сега реалиезерани двигатели от човечеството.
43. По своята значимост за неограничено и безопасно производство на енергия Директната гравитационна енергтетка няма равна на нея.
  Това от учен и лаик,в заблуда, все още не се разбира и скоро няма да се разбере, докато заблудата и инертността на човешкото мислене не се преодолеят и се освободи човшката мисъл за да може да я види и проумее.







Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. saagmir - Що е пространство?
31.12.2014 19:01
Мъдри казвате са тези мисли, ама защо не казвате, що е това нещо пространството?
цитирай
2. doctora - доктора
01.01.2015 03:00
Едно от трудните за разбиране неща от Вечността и от схващанията на ОТБСВ за нея е същността на пространството съответно неговото определяне, същността на материята съответно нейното определяне, същността на движението съответно неговото определяне. Още по - трудно е да се осъзнае и разбере фактът, че тези три неща - вечности са неотделими едно от друго и са страни на едно нещо - вечност каквото нещо е самата природа, бог, вечност, безкрайност ... думите трудно ще го опишат това нещо ... И така какво е пространството като характеристика на природата? Пространството е право и обратно пропорционално нещо на дупката ... черната дупка. Да се определят за черни дупки масивните гравитационни центрове при условие, че те в гравитационния диапазон светят повече от обикновените слънца. Друг е смешния въпрос, че всяко обикновенно слънце в центъра си има масивен обект наричан черна дупка. И така пространството е прав и обратен символ на дупката защото то не взаимодейства с нищо, не влияе на нищо и само дава измерения на всичко ... придава обем на всяка една структурна форма на материята ... Няма структурна форма на материята която да няма обем тоест да не заема част от пространството. Глупостта наричана от физиците сингулярност е пълна глупост изсмукана от математическите пръстчета на братята физици ... ама безподобна глупост е да допускаш че нещо си дори и най - масивния материален обект може да се свие до точка, тоест нещо си да не заема част от пространството, тоест да няма три измерения. Математически тоест говоримо ... говоримо, но вместо с думи с числа които са си чисти думи ние можем да допуснем свиването на материален обем в точка и безкрайно голяма плътност, но това е пълна глупост от гледна точка на Вечността защото такова животно нема, никога не е имало и никога няма да има. Тъ пространството е празното място, истинската дупка, измеренията ... XYZ с математически еквивалент 0, а съответно материята с математически еквивален 1 и от там толкова доброто пасване на езика
цитирай
3. doctora - доктора
01.01.2015 03:14
на математиката базиран на 0 и 1 за описание на процесите и явленията и предметите в природата. Дупката си е дупка .. нито повече, нито по - малко. Как можеш дупката да я пробиеш, осучиш .. при условие, че тя е безкрайна да минеш под нея, над нея или в страни от нея ... кви червееви дупки в дупката ... все едно че можеш да пробиеш дупка в дупката на черея. Човек или червей или къртица могат да я разширят но те разширяват дупката за сметка на отнемането на материалните страни на червейния ход, но това което е същността на хода, а именно пространството не се променя. Пространството по същност не подлежи на промени в себе си и от себе си. Това което в него се променя е неговото съдържимо тоест материята и движението които правят структурните форми на материята, а в широкия смисъл на тези думи правят енергията защото всяка една структурна форма бидейки съставена от материя, движение и пространство реално си е енергия протичаща в пространството. Някога Планк като изчислявал фотонните емисии на Слънцето установил, че ако то излъчва енергия непрекъснато то неговата светлинна енергия ще свърши за миг и тогава въвел схващането за квантите, а реално той е въвел схващането за пространството без да го осъзнава в пълен порядък. Всяка една структурна форма е сложно устроена, но опростено описана тя е кодирана като сложно разположени и следващи едно след друго пълно и празно място ... така че схващанията за обема трябва малко да се променят, но нека първо бъде възприета ОТБСВ на въоръжение в съвременната физика и тогава ще задълбаваме във същностите на Вечността. За сега реалистични признаци за поумняването на физиката няма никакви. Напротив продължават да хвърчат във физиката глупостите пътуване във времето и пробиване на пространството. Физиката не може да се погледне отстрани, но ние двамата с Учителя можем и още как. Трагично е състоянието на съвременния научен фундамент. Твърде много са схващанията приети на доверие от хора не заслужаващи такова доверие. Ще видим какво и как.
цитирай
4. saagmir - Пространството
03.01.2015 23:35
Е способността на материята да има протяжност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317498
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930