Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2015 07:49 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 530 Коментари: 2 Гласове:
0



 Въпрос:

  Какво е отразено в закона на Нютон за гравитационната притегателна сила и какво не е отразено, от което зависи големината на гравитационната сила?

Кратък отговор:

1.    Отразено намалението на плътността на гравитационното излъчване с квадрата на разстоянието от което зависи големината на сила.

2.    Не е отразена зависимостта на големината на гравитационната сила, отразена в общия закон за импулсната сила, от която не прави изключение  и не може да има изключение и при  гравитационната сила / I =m/v1 –v2/.  При v2 =0  имаме максимална сила. При v2 =v1 имаме нулева сила.

 

Въпрос:

 Какво е знаел Архимед и на базата на това, което знаел, какво е можел да направи и за какво  не се е сетил и не е можел да направи?

Кратък отговор:

Знаел, че различините елементи имат различно относително тегло. На тази база  и на базата на открития от него закон за подемната гравитационна сила  доказал има или няма сребро в едно златно бижу.

На същите тези знание не се сетил, как да си осигури тяло, което, при движение по затворен път във водна и въздушна среда,при падане да има по голямо тегло, а при издигане да има по малко и по този начин да реши и задачата, която се мъчил да реши – да постигне директен гравитационен двигател, които да работи непрекъснато , на базата на неизчерпаемата във времето гравитационна сила, задача, която аз на базата на неговите познания в 1960 г. реших.

Това, че учени и лаици в продължение на 54 години, в заблуда, че гравитационното пол е консервативно,  все още не са разбрали моето обективно и достоверно решение  не значи, че то не е възможно. Когато повоторят моите опити ще се уверят, че е възможно, Докато, като оракули, без проверка на резултатите го отричат, няма да го разберат и използуват, като фундамент за една нова и безопасна директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за добив на енергия на земята и на други небесни тела, базата на гравитационните им излъчвания, формиращи гравитационните им енергийни полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енеригия.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
16.01.2015 22:01
Братята от Нет Форума за свободна енергия ... май беше Мазето нет на базата на писаното от Учителя бяха направили схема на двигател с променлив обем и маса за работа във водна следа и Някои от тях разбраха, че в тази идея има хляб. Разбира се за да я направят истински работеща трябва не само внимателно да четат написаното от Доктор Михов, но и да си стегнат гърбините и да осъзнаят и разберат идеите истински с цялото си съзнание и сърце и тогава този път ще стане за тях път със сърце. За сега преливат от пусто в празно и повече говорят празни приказки от колкото / и ние говорим, но нашите приказки не са празни, а са изтъкани от светлина в буквалния смисъл на тези думи, но за сега е трудно дори това да осъзнаете ... за съжаление така го е решила Вечността ... ако щете вярвайте / действуват, но примерно и аз след години на действие изгубих една година в приказки, но 2015 няма да я загубя ... Между другото в работилницата на Механика Трима човека правиха " вечен " двигател ... единия беше на принципа на гигански маховик около 150 кг. въртян от 3 кв. мотор ... с Механика се шегувахме, че този човек трябва да ни каже кога ще пуска маховика за да бягаме надалеч, че само си представете диск около 60 см. в диаметър и 150 кг. маса какво означава на 1000 или 3000 оборота да се откачи от фундаментите си .... Другия човек правеше помпа за нулева енергия ... беше изровил от руски сайт ... даже и материални части беше изровил на алуминиева сложна отливка ... турбина с остри вътрешни краища които разсичат водата ... загряваше, но като смятахме със сина на Механика енергията дето се харчи за да се врътни турбината и се получаваше танто за кукуриго. Имаше доза истина защото острите части на турбината отварят умишлено кавитациони кухини във водата и съответно при тяхното затваряне има конверсия на гравитационна енергия, но е от динозавър супер рекс бълха .. горе долу това беше печалбата. Третия човек не помня какво беше измислил, но никой от тези хора не беше на прав път за съжаление
цитирай
2. doctora - доктора
18.01.2015 00:06
. И въпреки това се възхищавам на тези хора и българи, че дирят истината обективна безспир, но ... енергийната бариера не е шега работа. Тя непрекъснато ни замъглява съзнанието и ни кара да се борим с въздушни великани. Как можем да и противостоим като не можем да повярваме, макар че ще ни изкара очите в истината, че всичко около нас и в нас самите е направено от материя/движение/пространство и всяка една структурна форма на материята направена от тези три вечни и безкрайни страни може под външно въздействие, а хората и под вътрешно да увеличава една от двете или и двете или и трите си страни ... това едностранно увеличаване на една от трите си страни на структурната форма на материята е пряко доказателство, че тези три страни макар и неотделими са отделни страни на Природата - Вечната и Безкрайната. Много пъти го повтаряме това нещо с Учителя защото е най - важното нещо на този бял свят ... Да представиш в свързана и логическа причинноследствена вирига страните на Бога е най - важното нещо на този свят. Когато кажа на мой пациент, че единствените науки които се занимават без да го знаят разбира се със сериозното изучаване на качествата и страните на Бога са Физиката и Химията те пациентите се смеят защото мислят, че се шегувам ... защото много добре знаят, че аз съм сериозен човек и няма как да съм луд, но ... сигурно се шегувам може би защото тъй като не могат да разберат заради енергийната бариера в нас истината простонепроста те няма как да разберат колко аз съм сериозносериозен. Най - важният принос на Учителя е това да ви припомни НАПЪЛНО ЗАБРАВЕНОТО, а напълно забравеното е ПЪРВОИЗТОЧНИКА, БОГА, ВЕЧНОСТТА и тяхната истинска същност и характеристика. Хората даже са забравили, че са забравили ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА ПЪРВОИЗТОЧНИКА ... ЗАБРАВАТА е покрила нашите съзнания и ни е превърнала от магически същества / както казваше великия Карлос Кастанеда / в парчета месо мислещи само как да се наядат, н-т и н-т и нищо друго не ги интересува, а това е затворен кръг.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3322504
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930