Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2015 07:21 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на отбсв.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1143 Коментари: 11 Гласове:
1



 Въпрос:

  Какви са предимствата на гравитационното поле на земята, като естествен източник на енергия?

Кратък отговор:

1.    Достъпен е във всяка точка на земята/на суша, вода и на подвижни платформи/ за директно безопасно и безплатно черпене на полезна енергrя от него с директни гравrтационни двигатели. с  неограничени енергийни мощности

2.    Липса на екологични проблеми, при използуването му за производство на енергия.

3.    Проста и лесна за реализиране,в кратки срокове с малки  капитали , технология  за производство на енергия, непрекъснато, денонощнонеограничено във времето.

4.    Възможности за реализация на големи мощности, при най- ниски капиталовложения , непознати до сега, което прави бъдещата директна гравитационна енергетика икономически изгодна, с възможности за кратко време да бъде изградена и пусната в експлоатация.

5.    На базата на ниската цена и големите възможни мощности с тази енергетика могат да се произведат и изплуват огромни количества енергия за реализация на големи, глобални проекти за радикално решение на икономически, екологически, производствени, транспортни, демографски и други проблеми , на земята и на други небесни тела с изграждане на изкуствени екосистеми за труд и бид на значими човешки общности.

6.    Мощен и неизчерпаем източник на енергия ,който няма равен на себе си на земята и милион години да се черпи енергия от него няма и не може да намали възможностите,му човечеството от него енергия да получава  и „чудеса” да прави.

7.    Директната гравитационна енергетика, на земята,ще отвори път на директната гравитационна енергетика и на други небесни тела за да може човек , на тях условия за труд и бит, на големи човешки общности да създаде.

8.    На земята и на другите небесни  тела, няма по мощен източник от гравитационните им полета. Но! В междупланетното и междузвездното пространство има квантов енергиен фонд , продукт на всички гравитационни излъчвания от небесните тела, който е несравнимо по голям и по мощен от гравитационните полета на планетните и звездите. На базата на този естествен и космически мощен източник на енергия, човечеството ще изгради не само селища на други небесни тела, но и селища за труд и бит на значими човешки общности в космическото, пространство, ползувайки директно, не само светлината, но и гравитацията.

Бог знания на човека и за това е дал. Но кога ще му позволи да го разбере и разреши на го използува само той знае и човек не може да познае, на фона на голямата човешка лакомя и сам Бог да стане и вместо Бог  изчезне и човешкият род.

 ЗАБЕЛЕЖКА:
Нищо така стремтелно към затриването на човешкия род не води, както човешката лакомия, за власт и имане, за господство на човека ,над човека, за да го има и до наши дни човека роб, който, като добитък все още се продава и по света разпилява.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - И в науката е!
10.01.2015 01:36
И в науката е, както в живота. Както виждащият не може да покаже светлината на този, които няма очи да я види, така и виделият обектната истина не може да я покаже на този, който няма очи и мозък да я види.
По силата на същността на Вечността в 1960 г. аз видях, че гравитационното поле не е консервативно и директните гравитационни двигатели не са вечен двигател и са възможни, но се изправих през хора, в заблуда слепи и глухи да чуят и видят истината. Въпреки усилията ми в продължение на 54 годни да покажа истината ,които видях ,до сега броя на хората, който вече я виждат не е повече от броя на пръстите на ръцете,въпреки, че вече статистиката отчита, че милион са прочели нещо за нея.
цитирай
2. doctora - доктора
10.01.2015 03:10
Има гигантска черна ръка / умишлено не поставям кавички защото това е буквалната истина / , която не е просто инертност, а съвсем съзнателно и систематически унищожава или оставя в забвение всичко свързано с ТРОИЦАТА ИСТИНСКА - МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО .... условията за навечерието на Майтрея са изпълнени ... най - важното нещо за човека е забравено напълно. Да вземем гениалните построения на Архимед, един титан на човешката мисъл ... Архимедовата сила е гравитационна сила по характер, но за изтеклите хилядолетия някой да е разбрал това ... дуки. Да вземем Закона за съхранение на Движението формулиран за първи път от великия Ломоносов / един наш жалък министър на образованието ... тюфлек от всякъде ... нарече този гениален човек нищо не направил или нещо от този род / е забравен на мига в който е бил формулиран. Да вземем Закона за съхранение на Енергията формулиран от Майер / да се абстрахираме от факта, че този велик учен и лекар по образование е бил вкаран в лудницата от приятели / стои някак си в страни от физиката ... абсолютно не разбран ... всички говорят какъв велик закон е това, а построенията на квантовата механика и общата и специалната теории на относителността го нарушават, макар че истинска божа заповед по същност не може да бъде нарушена. Продължава физиката и нейното отроче квантовата механика да не виждат, че колкото повече в една система е движението толкова и неговото качество и основна характеристика ОТНОСИТЕЛНОСТТА е повече и физическите процеси са подчинени на това качество ... и въпреки това тези процеси се подчиняват на същите закони на които се подчинява и света на обобщените структурни форми на материята - тъй наречения макро свят. В макро света просто имаме много заключено движение и съответно то преобладава в техните структури като относителност, но в отношенията между самите макро структури то е по - малко и за това Нютоновата механика се справя добре, но .. на кратки разстояния където гравитацията е действувала малко. Амин.
цитирай
3. doctora - доктора
10.01.2015 03:26
Да вземем Тризъбеца като даденост от древността и най - характерен знак за " Атлантида " ... среща се на няколко от Артефактите от Луната и е най - характерен за българското " племе " ... различните разновидности на знака на Дуло, суровачката двойноспирална, тримата и четиримата конници на апокалипсиса . Неговите полуфабрикати кръста и първоначалния вариант на полумесеца и звездата които са били обърнати нагоре. Сегашното положение на нещата е като нацистките елементи на свастика - обърнат знак на светлината какъвто е пречупения кръст на обратно, обърнат при османската държава полумесец на страни или надолу като при кръста на дявола / убийства на журналисти .. тези хора .. убийците са нещо не нормално и изродено /, обърнатото кръстене при най - голямата секта на християнския знак - католицизма ... Католицизма е направен от слепци ... явен е фактът, че тези хора изобщо не са били виждащи и не са видяли даденото от Иисус, че душата е зад дясното рамо и за това там се поставя светия дух, а смъртта и новото начало е зад лявото и за това там се поставя амина ... това са енергийни истини и не подлежат на политиканствуване, но както виждате тези факти са изкривени и хора продължават да умират за тях. Учението на Георги Колев Михов е не просто нова физическа хипотеза, а то е обективната истина и връщането на Златната епоха в човешкия свят. Това Учение независимо дали ще бъде признат приоритета на " обикновения " български лекар е факт и ще бъде факт през вековете, както не ще бъдат забравени построенията на великите мислители на древността и на нашите дни. Американци и руснаци все още крията от широката общественост фактът за необичайните артефакти на Луната и на Марс в частност, а тези артефакти са преки доказателства за съществуването на Земята на децата на светлината на Земята, на Небето и Отвъд небето. Горканчовците си мислят, че са намерили извънземна цивилизация и очакват да получат технологично предимство, а истината обективна, че са намерили България на небето ще им
цитирай
4. doctora - доктора
13.01.2015 13:37
Здравей Учителю. Радвам се, че се реши да сложиш реална снимка в блога си. По този начин хората ще познават човека който " четат ". Със здраве.
цитирай
5. doctora - доктора
13.01.2015 23:09
След като навлязох достатъчно дълбоко в ОТБСВ започнах да разбирам / повторението е майка на знанието /, че съвременната физика НЕ ЗНАЕ същността на материята, същността на пространството и същността на движението. На нея физиката изобщо не и е ясен закона за съхранение на движението и импулса, а за другите съхранителни закони изобщо не и е ясно защото те са извън нейния обхват на осъзнаване. Съвременната физика не разбира / самия Нютон - великия не е разбрал / същността на инертността / направо да ви кажа падам от коня ... винаги съм си мислил, че това което е ясно на мен трябва да е ясно и на вас ... най - умните от вас ... жена ми е една от вас - има три или четири висши образования, а дори на нея ми е трудно да и обясня ... тя поне не крие ограничението на своето съзнание и ме праща по дяволите когато се опитам да и обясня / ... езика на думите и числата не са ми достатъчни за да ви обясня свястно за какво иде реч. Примерно Учителя цял живот си е мислил, че ако достатъчно добре и задълбочено ви обясни идеите си вие ще го разберете и всичко е стоварвал на инертността в човека и човешкото мислене като бариера, но нещата са много по - сложни и дълбоки и мястото за оптимизъм е заето от отрицателна информационна програма нямаща равна на себе си. И на всичкото отгоре накрая ще се окаже, че тази програма е създадена от човека, а не е продукт на Вечността / всъщност тя е продукт на Вечността, но е клон на човека, а не е тръгнала от " нищото " сама / ... На всичкото отгоре при снемането на 10 - те воала ще се окаже на някакво ниво, че тази вирусна програма е бойна програма участвала във ВЕЛИКАТА ВОЙНА ... а може да се окаже, че тази програма е програма помощник обърнал се срещу човека ..... ПРОЧЕТЕТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЕТО НА БРАТЯ СТРУГАЦКИ - ВЕЛИКИТЕ " ОХЛЮВ ПО СТРЪМНОТО " е поне последното ми твърдение ще разберете. Истината многолика и все пак с едно лице на обективизъм ще излезне на яве когато се научим да четем информацията записана в Движението ... То пази всичко вечно.
цитирай
6. doctora - доктора
13.01.2015 23:53
Всъщност горе вместо закона за съхранение на движението разбирайте закона за съхранение на енергията ... закона за съхранение на движението макар и открит преди около 300 години от Ломоносов е удобно забравен / сега хвърлих едно око на кратката му биография гледам, че има и разбирането на закона за съхранение на материята, но и той удобно е забравен / и е съвсем непознат на съвременната физика ... На физиката изобщо не и е ясно какво е относителност и абсолютност ... не и е ясно и какво аджеба е отправна система. Така ги е оплескала нещата, че отдалече смърди голотата на царя, а тя очевадната не се вижда. Физиката не разбира какво е вълна и корпускула и ги меше ли меше двете неща, че и ги обединява на ниво елементарни частици сякаш има нещо елементарно в елементарния свят ... само много движение на много малко място. Физиката не разбира истински квантуването и квантувостта. И техния създател не ги е разбрал ... разбрал е само, че ако Слънцето излъчва непрекъснато ще се свърши за миг и единствения начин да излъчва милиардолетия е да излъчва на порции, но това не е само квантуването ... това е само част от истината ... Истината започва с кодирането ... пълно и празно място подредени в безкрайна и сложна верига вечно и бекрайно във всички възможни посоки. Глупостите на съвременната физика не свършват ... само вижте какво измъдреха като хикс бозона предсказан от някой си обичащ да пише красиво, че видите ли това било частицата, която като влезне в материята и придава маса ... ама глупост след глупост, а на мен това ми показва, че съвременната физика си няма халхабер от какво е това материята и имали почва тя в нашия свят. Въвеждането на понятията тъмна материя и тъмна енергия ми показва още едно нещо и то е че съвременната физика и наука като цяло си няма понятие от нещото наречено информация ... халхабер си няма дявол да го вземе иначе нямаше да нарича тъмни нещата носещи и излъчващи най - много информация във всемира. Тъй наречените черни дупки изобщо не са черни.
цитирай
7. doctora - доктора
14.01.2015 00:27
Смятах да приключвам, но не мога да не отбележа още една от идеите на Учителя засягани в неговото Учение .. ЕДНОСТРАННАТА ЦЕНТРОБЕЖНА СИЛА .. съвременната физика си няма понятие откъде идва центробежната сила, че даже я нарича псевдо сила, а какво да говорим за едностранната центробежна сила като физиката даже не подозира, че такова животно има. Какво да говорим за познанията на съвременната физика за света и вечността като тя не знае, че Архимедовата сила е гравитационна сила по характер .. тя е индиректна гравитационна сила дявол да го вземе. Едностранната центробежна сила е бъдещето на транспортните технологии и космическото бъдеще на човека, но тя е част от съзнанието на шестата раса и 666. Нещо безкрайно просто е и въпреки това е нещо безкрайно сложно. Опитват се американци, руснаци, германци, китайци, японци и так дали да я овладеят ... тъй наречените инерционници, но не ще успеят ако щете вярвайте. Не става при тези технологии бодни пръчка - пий вино .. не става. По интересен момент при едностранната центробежна сила е дали при определени орбити на носещата конструкция ще може да се засмуква и гравитационна енергия или няма да може, защото системата няма да е във режим на свободно падане и зависимостите на силовите моменти стават доста интересни. Така ми се ще да имам материална база и добри изпълнители за да пипнем там където трябва да се пипне. Механичните системи като начало няма да са много сложни, но като инвестиция с пръдня боя не става. Можем ред проверки да се направят при спонтанните човешки самозапалвания .. какво лекарство е ползвал " феникса " преди да изгори от огъня отвътре. Може и ред проверки да се направят при молекулните мотори, катализаторите и раковите ензими и изобщо при физиологията и патофизиологията на рака. Дявол да го вземе шестата раса е на една ръка разстояние и няколко десетки милиона евро .. не изпапкани на банкети, а вложени в напрегнат изследователски труд от умни хора. Проверки само на неподозирани от физиката и химията места.
цитирай
8. gmihov - На вниманието на дктора!
14.01.2015 23:45
Закона за вътрешно подемната сила формулирах, при създаването на Теорията за безкрайност на енергията във времето така: "Всяка едностранна центробежна сила вътре в дадена система е вътрешно подемна сила за системата" В полза на това твърдение говори разбиването на лагерите, когато липсва добра центровка. В негова полза могат да проведат и конкретни прости опити, с прости технически решения.
Когато се срещнем ще ти посоча такива, които при възможност ще можеш да провреш,с момчетата с които завърши на 90% и повече двигателя. и получи всички предварителни резултати, такива, каквито ги предвидихме.- по малко триене и противодействие от наличната работна гравитационна ,неизчерпаема сила.
и следващото триене,което ще имаме, при завършване на двигателя ,ще бъде такова,каквото го очакваме- по малко от наличната, неизчерпаема работа гравитационна сила.
Триенето е проблем и го има при всеки двигател. но не е проблем ,които не може да бъде преодолян. Наличието на всички двигатели, които човечеството е реализирало до сега потвърждават това. Ще го потвърдим и с директните гравитационни двигатели. Това ни го показват и предварителните резултати от предварителните опити, при реализацията на двигателя, които нагледно видяхме.
цитирай
9. doctora - доктора
15.01.2015 23:57
Чета по блоговете Учителю какви ли не неща, включително интересуващата ме скрита информация за мисиите на Аполоните и намерените от тях на луната техногенни и нетехногенни изкуствено направени артефакти. Срещам милиони филосоствувания и никъде не срещнах МАКРОВЪПРОСИ И МАКРООТГОВОРИ. Един такъв макровъпрос е какво е времето и дали то изобщо съществува за да се причислява към четвъртото измерение на пространствовремето. Втори такъв въпрос е какво аджеба е континиума. Трети въпрос е какво е пространството, материята и движението - три в едно всъщност. Четвърти такъв въпрос е какво стои зад името на дявола и вампира ... какъв е материалния субстрат на това явление и дали изобщо то съществува. Пети макровъпрос е каква е същността стояща зад тъй наречените четири взаимодействия и какво ги обединява и какво ги разделя и какъв е процентът на мимикрираща информация за тях. Шести въпрос е какво е информацията. Седми въпрос е какво е кватувостта и квантуването и какво стои в основата на квантовата механика и толкова ли чак тя се различава от другата механика. Осми въпрос е откъде катализаторите взимат енергия за да ускорят или къде инхибиторите отдават енергия за да забавят химическите процеси. Не ми се изброява повече, но и как да задават макро въпроси хората като не знаят какво е макро въпрос и как да го отличат от микро въпросчетата. Идва времето на макро въпросите и техните макро отговори. Идва времето на откровението записано като часът на второто пришествие в библията. Амин.
цитирай
10. doctora - доктора
16.01.2015 00:08
Съпротивата на Средата нараства неимоверно много. Онова момче дето си имаше взимане даване с германските инвеститори е силно разочаровано от тях - ебати германските цигани дето се опитват непрекъснато да го преебат. Казах ти за мама, че я грабна старческата деменция ... все едно че е друг човек ... все едно че не е човек ... не е човека който познавах ... никой човек не заслужава такава съдба. Въпросът е какво мръсно е направила на някой за да има такава карма. Аз помня, че с тати винаги си плащаха дълговете, а и да имат такива като всеки един от нас те са мижави на фона на дълговете идиотски на човешките зверове. Не знам какво бог иска или това го иска паразитната информационна програма с партизанското име дявол. Не знам. Третото момче - Механика пък жена му пострада от нео процес и изобщо идиотщина на идиотщините. Като направя равносметка за това което се е случило на хората докоснали се до тайната на тайните ... включитело и теб начело ... същата е доста печална меко казана. Нещо черно и идиотско се стреми да ни откаже от диренето на истината обективна и от връщането на Тризъбеца в човешкия свят. Нещо действуващо причинноследствено здраво ни е взело на мушка, както и всички хора защото ние няма да донесем истината, а те няма да я приемат и да си променят хала съответно. Това нещо, тази съпротива на средата е описана от Братя Стругацки в техните повести и особено в " Милиард години до свършека на света ". Нещо се бори срещу човека и неговия исконен интерес да си спомни Отца/Майката/Първоисточника/Вечността. Нещо се бори срещу 666 раса превръщайки я в нещо демонично. И все пак обективната истина ще победи. Ние ще довършем тази година двигателя и ще дадем началото на нов цикъл в битката за Откровението ... битката за Златната епоха. Лека вечер и амин.
цитирай
11. gmihov - На вниманието на доктора!
16.01.2015 07:00
Във връзка с заболяването на майка ти, аз бях в този ад и добре те разбирам.
Знаем с теб, че всичко е от Вечността-Бог, в нея и тя е във всичко, като част от нея. Но! Това не значи, че виждаме и знаем всичко, което е от нея. И всяко страдание е от Вечността, но защо то със страшна сила се стоварва върху чисти и невинни хора, като наказание или изпитание ,не знаем.
В сферата на директният достъп до гравитационната енергия, ти вече си достатъчно на дълбока за да можеш успешно да продължиш в тази насока.
Нужно е при следващата ни среща да поговорим повече по отношение на едностранната центробежна сила, за да можеш и в тая насока да навлезеш по дълбока в същността и като конкретна реалност и възможностите, които тя би ни разкрила за следващите полети на човечеството в космоса.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3320868
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930