Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2012 07:43 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1003 Коментари: 4 Гласове:
0



Въпрос:    Как расте мощността при дгд-ли? Кратък отговор:  Расте с квадрата на растящата скорост.   Въпрос:  Каква максимлна теоретична скорост може да има тяло, при неограничено свободно падане в дадено гравитационно поле? Кратък отговор:  v = gt = с   Въпрос:    Може ли с тяло, което пада в гравитационното поле да получим растящи инерциални импулси на няколко теля с неговата и по големи от неговата маса, по големи от гравитационият му импулс с който пада? Кратък отговор:  Може и опитът на Г.Михов и Б.Богданов и реализиран и публрикуван и показан от ХГ  в Интернет, на базата на публикувана конкретна информация от Г.Михов показва, че може.   Въпрос:  Кога скоростта на светлната от светлинен източник на земята е постоянна величина и кога е различна величина? Кратък отговор:  По отношение на всичики неподвижни спрямо змята тела тя е с постоянна скорост „с”. По отношение на всичики тела, които се движят с някаква скорост спрямо земята тя е е различна величина, различна от „с”.   Въпрос:  Какво имаме вътре, при живачните, пясъчните, съчмените системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса в положение на падане и в положение на издигане на безконечна верига? Кратък отговор:  При падане имаме: въздух, живак/ пясък, оловни съчми/ и вода.  При издигане имаме: въздух и живак/ пяск, оловни съчми/ без вода.  Наличието и липсата на вода в системите обуславя постоянната работна гравитационна сила, която обуславя работата на дгд-ли, както наличието на вода в подводниците и и липсата на вода, при тях обеславя потъването и изплуването им.   Въпрос:  Какво ще затруднява реализацията на дгд-ли, ДГЕЦ-ли, ДГЕМ-ли във водите на световния океан” Кратк отговор:  Вълните и водните течения в океана.   Въпрос:  Каква е разликата между инертният и гравитационният импулс? Кратък отговор:  Инертният импулс е израз на натрупана енергия, а гравитационният импул е израз н сила, която натрупва или отнема енергя, която увеличава или намалява инетният импулс.   Въпрос:  При получаването на инертни импулси по големи от гравитационните импулси, които ги създават има ли нарушение на закона за съхранене на енергята? Кратък отговор:  Няма нарушение.   Въпрос:  Могат ли растящите инертни импулси да се използуват ефективно при дгд-ли? Кратък отговор:  Могат, както уфектевно се използуват, при двигателите с вътрешно горене.   



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. gmihov - Кой?
21.07.2012 17:20
Кой, на базата на информацията, която публикувам може да реализира дтд-л"
Кратък отговор:
Всеки, който:
Първо.
Може да излезе от блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно и освободи съзнанито си от хядолетните окови, че консервативно.
Второ.
На базата на внимателен почит на публикуваното от мен провели, това което твърдя, както ХГ провери моето твърдение, че при падане на тяло може да получим много по големи инерциални импулси от гравитацоният импулс с който пада тялота и нагледно показа това в интернет.
цитирай
2. doctora - доктора
28.07.2012 19:37
първо едно голямо ЗДРАВЕЙ учителю ... водих децата за седмица на морето за първи път от доста години и днес се завърнахме щастливи ..... хг не ги разбира точно така нещата, но по-важното е че /мисля, че не греша/ иска да знае и да разбере и да мине отвъд бариерата ... ей богу тамън реша /разбира се без да се отдавам много много на чувството за лична значимост/, че съм разбрал "всичко" и ти отново ме шашкаш ... тези инерчни импулси /надявам се че нещо не греша в изказа и не бъркам инерчни с инерциални/ направо ме шашнаха ... ей богу в такива моменти вярата към теб е единствената която ми помага да вървя напред ... само за протокола за вярващи, невярвящи и псевдовярващи - моята вяра е енергийния орган на съзнанието, която му помага да се ускорява - не знам как, но воистина му помага да се ускорява ... ще пиша коментари по-напред в масива като го прочета ... със здраве ...
цитирай
3. doctora - доктора
28.07.2012 20:22
дявол да го вземе, сега разбрах ..., че говориш учителю за инерциални импулси при второто четене, но някак думата инертни импулси нещо ме развънлува ...
цитирай
4. gmihov - доктора
28.07.2012 23:38
Инертни импулси няма. Инертността, която характеризира всеобщата базова същност, като материя е израз на състояние, което се противопоставя на всяка промяна, на всяко движение.
Има инерциални импулси, които са израз на акомулирано движение.
Има и силови импулси, които са продукт на външно силово въздействие.
Инирциалният импулс е израз ва произведение от маса и скорост.
Силовият импулс е израз на произведение от сила и скорост.
Тези два взаимно обвързани импулса, но различни по своята същност налагат сериозен анализ на закона за съхранение на импулса в затворени системи.
Като се срещнем може по този проблем да поговорим, на базата на конкретните реалности, при двигателите, при които директно се използува енергията на енергийни потоци / полета/.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3321289
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930