Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2012 06:32 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 635 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 20.07.2012 10:52


Въпрос:  Кое е е общато, при водните чашковидни колела, чашковидния ветропоказател и верижните директни гравитационни двигатели на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса? Кратък отговор:  Общото е, че и при трита вида двигатели съответните енергийни потоци / воден, въздушен, гравтационен/ от едната страна действуват с по голяма сила от колкото от другата, в резултат на което общият въртящ момент е по голям от нула, което и при трита вида двигатели една и съща реалност осигурява работата на тези двигатели – действие по голямо от противодействието.  Всичко е от просто , по просто. Очевидно при опит. Но! Когато хората /учени и лаици/ са в заблуда не виждат това. Срещу истината застават и залбудата, като истина защитават.  И учени и лаици знаят още от времето на Архимед, че две тела с еднаква маса, но с различна прътност, с различни обеми във водата имат различни тегла. Но! В заблуда, че гравитационното поле е консервативно в продължение на повече от половин век не признават, че тази истина е валидна и за системите с гравитационно обоснован променлив обем.  И учени и лаици още от времето на Архимед знаят, че с тяло 10кг., което пада на 1м. може да изидгнем тяло с тегло 1кг. на височина 10м. Но? В заблуда,че гравитационното поле е консервативно в продължение на повече от 50г- не признават, при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса.  Трудно нещо е с фундаментална заблуда да се бориш. В блатото на тази заблуда и учен и лаик за глупак те обявява и път на истината не дава. И авторитет на „непогрешими” да защитят готови са и на клада човек да изгорят, заблудатаёкато истина да защитят, а истината за заблуда да обявят.  За щастие на чавешкия прогрес обективните истини са вечни, а заблудите са конечни. След две хилядно господство в съзнанието на хората на заблудата, че земята е неподвижна истината, че е се движи в пространството побеждава и от забудата само спомен остава за ограничените възможности на човека. След две хилядно господство в съзнанието на хората на заблудата, че тежките тела винаги падат по бързо от леките истината, че има условия, при които и тежките и леките тела падат с еднаква скорост побеждава.  След многовеквно господство в съзнанието на хората на заблудата, че гравтационното поле е консервативно и тази заблуда, при непобедимостта на обективната истина ще отпадне и хората, това, което днес считат за невъзможно, ще видят, че е възможно и ще имат своята директна гравитационна енергетика, като днес , след отпадането на заблудата, че атома е неделим имат своята атомна енергетика. 



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
20.07.2012 14:43
ОСНОВНАТА ЗАБЛУДА УЧИТЕЛЮ Е ЗАБЛУДАТА КАКВО Е БОГ И СЪОТВЕТНО ПРИ НЯКОИ ХОРА ПОГРЕШНИЯ ВЪПРОС ДАЛИ БОГ СЪЩЕСТВУВА ..... НЯКОГА В ТВОЯ ЖИЗНЕН ПЪТ ДА СИ СРЕЩАЛ ЧОВЕК, КОЙТО ИСТИНСКИ РАЗБИРА ЕНЕРГИЙНИЯ ФАКТ, ЧЕ БОГ Е САМО И САМО МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО, А И ДА РАЗБИРА ЗАЩО ТОВА Е ТАКА ... ВЕРОЯТНО СА БИЛИ МНОГО КОИТО СА СЕ СЪГЛАСЯВАЛИ, НО ДА РАЗБИРАТ АЗ ПО СЕБЕ СИ ЗНАМ КОЛКО Е ТРУДНО СЕДЕМТЕ ПЕЧАТА ДА СЧУПИШ ... ДАЖЕ АЗ ГО РАЗКАЗВАМ И ПО ИНТЕРЕСНО ОТ ТЕБ /НЕ СЕ СЪРДИ НА ТАЗИ ВОЛНОСТ В ДУМИТЕ/ : АБЕ ВИКАМ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ТРИЗЪБЕЦА И ЗАЩО ДРЕВНИТЕ СА ИМАЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЗНАНИЕ ЗА ТОВА И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ИСТИНСКАТА СВЕТА ТРОИЦА ОТ МАТЕРИЯ/ДВИЖЕНИЕ/ПРОСТРАНСТВО ТОЕСТ ЩЕ ВИДИТЕ БОГА В ОЧИТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ ИЗПРАЩАТ СТАРАТА ГОДИНА СЪС СУРОВАЧКИТЕ СИ, А ТЕЗИ СУРОВАЧКИ СА НИТО ПО-МАЛКО НИТО ПОВЕЧЕ ОТ СХЕМАТИЧЕН ИЗРАЗ НА ЖРЕЧЕСКИ ТРИЗЪБЦИ ... НА МОМЕНТЪТ СЕ СЪГЛАСЯВАТ И ПОКАЗВАТ РАЗБИРАНЕ, А СЛЕД ТОВА ВИЖДАМ, ЧЕ НИЩО НЕ СА РАЗБРАЛИ .... ЕНЕРГИЙНА БАРИЕРА УЧИТЕЛЮ ... КАТО КАЦА БЕЗ ДЪНО - УЖ СИ Я НАПЪЛНИЛ И В СЛЕДВАЩИЯ МИГ ТЯ СЕ Е ИЗПРАЗНИЛА ... СЪС ЗДРАВЕ И АМИН ............ АМИ КАТО ИМ КАЖА, ЧЕ АМИНА НЕ Е ПРОСТО КРАЯТ И НОВОТО НАЧАЛО, А ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН НА СТРОИТЕЛСТВО НА ВЕЧНОСТТА И АМИНА Е СИМВОЛ НА СБЛЪСЪКА .... ПОЗНАЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ КАКВО СА РАЗБРАЛИ И КАКВО НЕ ..... НИЩО НЕ СА РАЗБРАЛИ ... ЕНЕРГИЙНА БАРИЕРА И СВЯТАЯ СВЕТИХ / ДОН ХУАН И НЕГОВИТЕ СПОДВИЖНИЦИ СА Я НАРИЧАЛИ СЛАВА / СТОЯЩА ЗАД НЕЯ ..... АЙДЕ ПАК АМИН.
цитирай
2. doctora - доктора
20.07.2012 23:15
винаги съм се чудил учителю, защо древните са били толкова "тъпи" и в знака на юви или тъй наречения знак на дуло движението=активната страна на вечността е добре обозначено в средата с по-голяма черта структурирана като обърната стрелка, а другите две страни на вечността са изобразени с еднакво дълги и съвсем неугледни чертички .... е грешал съм ... нещо ме присърбя пръста и чукнах дръстър и паднах от коня ... на няколко места знака на юви/дуло е правилно пресъздаден - в средата обърнатата среда интерпретирана погрешно като игрек и от двете страни еднакви като дължина чертички, но винаги едната е с ченгелче, а другата е съвсем права ... а сега кажи учителю няма ли господ ... ако знаеш колко умуване съм му хвърлил над този привиден вече проблем ... със здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317663
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930