Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2012 11:28 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 778 Коментари: 3 Гласове:
0



Въпрос:    Какво представлява една живачна система с гравитационно обоснован променлив обем и маса, вариант “СФЕРА” която в съответствие с размерите си ни осигурява ДГД-л? Кратък отговор:  Представлява куха сфера с здрави стени и с отвор със съответни размери. През отвора е напълнена с живак с ниво лежащо на определено разстояние от отвора. Към отвора е монтирана здрава еластично мембрана, която плътно приляга на повърхността на живака и стените на сферата от вътре. На отвора е монтирана здрава решетка, която ограничава излизането на мембраната и живака извън сферата, при преобръщане на сферата на 180 градуса. В средата на решетката, укрепена с метални ленти, през цялата сфера и монтирана скоба за окачване на системата, която може да поеме цялата тежест на сферата, заедно с живака. На срещуположната страна на отвора на сферата е монтирана друга скоба за окачване на системата, която също може да издържи цялата тежест на сферата с живака.  Какво трябва да се направи и провери за да може с такава система да се реализира директен гравитационен двигател с не много голяма мощност?  За това, при дадената информация за устройството на системата всеки, който не е забравил съответните знания, които е получил от училище може сам да се сети и провери.  Ако не може да се сети и провери, ако го интересува да следи това, което публикувам и ще научи.  



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. gmihov - Просължение
14.02.2012 12:39
Когато системата е окачена на куката към решетката в нея, какго при подводниците нахлwва вода и теглото й става по голямо.
Когато системата е окачена на срещуположната кука , при потапянето й във вода , до определена дълбочина в нея не може да навлезе вода и теглото й lвъв водата не сатава по голямо.
Когато под врияние на собственото си тегло се преобрълне от положение с поета в нея вода в положение обратно на 180 градуса живака изтласква поета вода, както подводницата изтласква потета в себе си вода.
Както при подводница, така и при тази системе гравитационните потенциали ,при падане и издигане не са равни. Този при падане е по голям от този при издигате, а общата им сума не е равна на нула.
Не съветвам на базата на казаното до тук някой да започне да реализира такъв директнен гравитационен двигател, който в заблуда от учени и лаици се приема за вечен двигател- Добре ще е да научи и още нещо. Освен това този живачен директен гравитационен двигател е повече доказателство, че гравитацонното поле не е консервативно от колкото с възможности за реализация на големи и евтини производства на енерегия , на базата на гравитационното поле на земята, като мощен и неизчерпаем източник на енергия. Нардед с това и посоченият вариянт ще е много по скъп от други вариянти на дгд на базата на живачни системи с гравитационно обоснован променлив обим и маса.
цитирай
2. doctora - доктора
21.02.2012 23:25
тъкмо се чудех какво имаш в предвид под живачно дгд учителю ...... е сега разбрах ..... всъщност недостатъците на живачното /е той предполагам че е ползвал други начини за промяна в обема и масата на системите си, но това не променя фактът че е допуснал грешка/ дгд са попречили на стефан маринов да създаде работещ дгд ...... слон за кокшка или мравка при условие, че имаме работно чудовище просто не си заслужава. със здраве.
цитирай
3. gmihov - доктора
22.02.2012 17:47
Ст.-Маринов не е успял защото системите, които е побзувал не могат да се преоблъщат под влияние на собственото си тегло и на променят тегрото си.,като пиради това, че не е вземал придвид и хидростатичното нялягане на восдата.
Щаго се срешнем ще ти обясня по подлобно.
Ако, при опита не получим желания резултат грешката ше е не в техническото решение, а в липсата на необходимата еластичност на безконечната левта и липсата на неоходимия предварителен контрол, по отношение на всеки детайл .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3319747
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930