Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2012 08:58 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 867 Коментари: 5 Гласове:
2



Въпрос:  На какво се базира моето твърдение, че за в бъдеще, когато отпаднат заблудите, че гравитационното поле не е консервативно, а дгд-ли не са вечен двигател , не само техническите специалисти, а и лаици,като мен в сферата на техниката, ще могат да реализират с подръчни материали дгд-ли, както днес това могат да правят по отношение на водните и вятърните двигатели с които днес човечеството, не без участието на гравитацията, като базов естествен енергоизточник произвежда значителни количества електроенергия? Кратък отговор:  Базира се на простото техническо устройство, на базата на прости детайли, отдавна известни на науката и техниката.  Например прост вариант на дгд- л на бъзътъ на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса има следните прости и отдавна извистни детайли: 1.   Две колелета. Нищо ново! Колело е известното и  позната и на учени и на лаици от дълбока древност. 2.    Една безконечна верига, която свързва тези две колела. Веригата също е известна и позната отдавна и се знае не само от учени, но и прости лаици, без научни познания. 3.   Една, две или повече системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса на безконечната верига, всяка от които, при движението на веригата има, при падане тегло по голямо от теглото й , при издигане. 4.   И нищо повече, като детайл на двигатея. 5.   Останалото, като енергия и сила го имаме безплатно на готово от същността на Вечността: -        Имаме гравитационното излъчване от земята със своето реактивно силово въздействие върху телата, които се намират в него,  което формира гравитационното й поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергия. -        Имаме неограничената по големина потенциална и реална гравитационна сила във всяка точка от гравитационното поле, на базата на зависимостта й от масата на телата върху, които упражнява силово въздействие , отразено конкретно и достоверно в закона на Нютон за големината на гравитационната сила. -        Има още и заблудата, че гравитационното поле е консервативно, а директните гравитационни двигатели са вечен двигател, какъвто не са, подобни на заблудите, че земята е неподвижна, че атома е неделим, които вече са отпаднали от съзнанието на човека, както и те ще отпаднат, но както ни учи историческият опит изминалите 50 и повече години не бяха достатъчни да отпаднат и още доста време, ще стоят на пътя на обективната, истина относно директните гравитационни двигатели, довели до слепота и глухота, при учени и лаици, да не виждат и да не приема истини, които още от първите години в училище знаят, че когато две величини не са равни, то техният сбор не може да бъде равен на нула, при събиране и при изваждане.      



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. doctora - доктора
01.01.2012 19:58
ей сега си поздравихме новата година с моят познат с който правим двигателя и си пожелахме да успеем тази година. аз съм убеден че ще успеем. дано 6 м. бъдат достатъчни и при по-рехава лента учителю. когато е готов статора с ротора /знаеш че ще го направя с резерв/ ще те доведя на място да мъдруваме за лентата. имаме възможност за грешки, но за съвсем малко грешки..... трябва да хванем движението за опашката и всички врати ще се отворят .... 2012 година е годината на дракона и да имат да вземат братята китайци, че дракона е тяхно животно. дракона е български символ от най-старите - още от атлантида. тъ мисълта ми е че 2012 не е просто годината на гранвитацията - за това колкото и да вярвам мога само да кажа ще видим, но със сигурност 2012 година е годината на българия и българите. със здраве.
цитирай
2. doctora - доктора
01.01.2012 21:54
даже още нещо ще добавя, и друг път съм добавял: директни гравитационни двигатели с променлив обем и маса са правени още преди 400 години, а с безконечни ленти по късно, но не са доправени. всъщност са доправени, но не работят защото не става бодни пръчка пий вино. познанието зрее като виното и много по-дълго от него. според учителя, архимед е бил много близо, но съдбата го е убила чрез римския войник, а след това нещата са се отклонили за хилядолетия ... кой знае за истината ... само вечността. изисква се определено ниво на познание за да се направи пробив. ние го имаме нивото, но тъй като съм страничен наблюдател /е и активен участник/ виждам практическия аспект на това което ви повтаря учителя, че има съпротива на средата против новото и истинското и то съпротива нямаща равна на себе си, защото когато това ниво на познание се обоснове практически с тъй наречения и привидно невъзможен вечен двигател светът на човека ще започне да зашива краищата си, да си връща сакралната част на тъй наречената част - света на виждащите, всъщност няма трето око, но има гравитационно сетиво. гравитационното сетиво е орган за възприемане на информацията носена от реактивните енергийни потоци, а не от правите каквито са светлината в различните и аспекти. най-подходящ кандидат за гравитационното сетиво, не е хипофизата или пинеалната жлези, а вътрешното ухо - там се намират слуховия орган с органа за равновесие и те като лабиринтен комплекс и устройство са по-сложни /невероятно, но факт/ от оченцето. лабиринтът /не е случайна легендата за минотавъра - още едно бяло петно зашито за историята от виждащите/ за разлика от окото и другите възприятийни органи лабиринтът е свързан с всичко от човешкото тяло, а не само за отделни части от мозъка. ЛАБИРИНТЪТ Е ГРАВИТАЦИОННО ПЛАТНО СВЪРЗАНО СЪС ВСИЧКО ЩО Е ЧОВЕК. окото няма толкова неврални и всякакви други връзки с човешкото тяло, колкото слухововестибуларния орган, нито вкуса, нито обонянието, нито кожномускулната сетивност, никоя друга, нико
цитирай
3. doctora - доктора
01.01.2012 22:30
и още една хипотеза/фантазия ще добавя ..... е сега в реално време гледам съкровището 2 с никълас кейдж и ми хрумна следното нещо .... хммммм. елдорадо са го търсили столетия, но вероятно то е било легенда още преди ерата на конквистта. за мен елдорадо е свързано с трансмутациите, а пък те са свързани пряко не просто с контролирани ядрени реакции, а с това което би могло да ги контролира в земни условия - гравитацията и стоящото зад нея движение и по-точно с микроускорителите, които биха могли да контролират и посредничат при тези процеси ..... тъ елдорадо като ключова дума - златния град, златната страна крие една от тайните на атлантида = страната на тайните= страната на вавилонската кула = и най-вече страната на тризъбеца - най-великата тайна - святая светих на вечността. атлантите - нашите предци са познавали тайната на трансмутациите и са ги правили при нужда, но явно доста пестеливо за да не сме зарити със злато от всякъде и някъде на дъното на океана воистина трябва да има тайнствен златен град със информация за най-старата човешка история и какво е открила за човек една много по-напреднала от нас човешка култура. все пак това е била човешка цивилизация обхващаща цялата земя и с единен език, а ние сме доста далеч от нея. най-важния факт за напредначивостта на тази култура е че те са знаели за святая светих и са знаели точно и са го изразили максимално кратко в българския тризъбец на дуло/юви. защо вярвам на 1000 % на учителя. със сигурност не заради дгд, защото знам много добре че това е нова технология изискваща и решения които може и да неуспеем да решим .... вярвам заради създадената от него единна теория на полето, която има засечки не само от единствените фундаментални науки изучаващи бога - химията и физиката, но и от религията, математиката, лингвистиката, теорията на вероятностите, информацията, историята, археологията, палеонтологията .... всичко като човешко и нечовешко познание. аз ще вярвам на учителя докато съм жив и на вас ви пожелавам просветле
цитирай
4. burda - ще споделите ли?
06.01.2012 00:57
г.михов, ще споделите ли схема/чертеж/скица на дгд? Ако вече сте направили това в мрежата, дайте линк към това.
*
Вашите постинги ме връщат към времето когато направих задвижване с магнити, при което се получаваше непрекъснато ускоряване (или би трябвало да се получи). Не получих финансова подкрепа, а бях недостатъчно подкован с теорията (не съм физик или инженер)... Беше необходимо управляващото въздейсвие на насочване на магнитите да е значително по-малко от реализиращия се ефект на отблъскването на еднополюсните магнити. Но това е друга история... (може би прилича на онази необходимост триенето в елементите на дгд на всеки етап да е значително по-малко от гравитационната сила).
*
цитирай
5. gmihov - burda
06.01.2012 01:26
В подкрепа на моето твърдение, че за в бъдеще и не специалисти ще могат да си изработват и използуват дгд ,през 2012г., както това днес могат да направят и правят по отношение на водните и вятърните двигтели ,нядьвям се да се снабдя със съответното устройство към моят стар и труден за работа компютър и такива схеми и чертежи ще има, понятни и за не специалисти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3319998
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930