Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2011 17:06 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 403 Коментари: 2 Гласове:
1



Въпрос:   Кое е общото доказателство при енергетиките на базата на водните, въздушните, гравитационните и други  енергийни потоци? Кратък отговор:  Това е обективната истина, че всяко движение на всяка  структура на базовата същност на Вечността може, при естествени и при изкуствени, създадени от човека условия да се предаде на друга естествена и изкуствена, направена от човека структура, каквито са естествените тела и изобретените от човека двигатели.    На базата на тази всеобща фундаментална истина работят въздушните и водните двигатели, които днес използуваме при водните и въздушни/ вятърни/ електрически централи за производство на електрическа енергия. На базата на тази всеобща фундаментална истина ще работят и бъдещите директни гравитационни двигатели и изградените на базата на електрически електроцентрали за производство на електрическа енергия .



Гласувай:
1



1. doctora - доктора
14.10.2011 00:08
сблъсъка=амина е този който служи като опорна точка за всяко едно предаване на движението ....... толкова са неуловими гравитоните, че за да се възползваме за в бъдеще от вечните ветрове които създават установките които създаваме за тази цел трябва да са във вечно движение. платната на корабите които ще се движат във вечността към звездите трябва да са не неподвижни, а подвижни за да уловят реактивните потоци/ветрове на бога. със здраве.
цитирай
2. анонимен - 2012
09.11.2011 11:37
Здравейте!
Изпращам ви едно отворено писмо със схема на машина за вечно движение в което и загатвам за притежажаните от мен НОВИ знания. Елементарни но и същевременно Фундаментални физични закони изграждащи вселената, доказани от математика, опознаването на които дава отговор на всички поставени въпроси. Знания които подарявам на света, и се надявам това да се осъществи чрез вас(Физическия Факултет) Изразявам и оставам в готовност безвъзмездно да го сторя , начинът и формата оставям на вас. Знам, че насила трудно се дава! Както и знам, че злото е неизползвано добро, затова надскочете схващането, че знаете! Истината е, че учебниците по които сте се учили са празни, а тези които разлиствам още не са написани!

Оставам на разположение.


ДА БЪДЕ СВЕТЛИНА БЕЗ СЕНКИ! ДА БЪДЕ ЖИВОТ БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ!ДА БЪДЕ ЛЮБОВ БЕЗ ПРОМЕНИ!ДА БЪДЕ ЗНАНИЕ БЕЗ ГРЕШКИ!ДА БЪДЕ СВОБОДА БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ!


Пиша това писмо с надеждата, че то няма да взриви света, а само ще го пробуди и освободи. В учението на Учителя Петър Дънов това е определението за БОГ, но това са и фундаменталните закони на сътворението! В него също така се казва, че трите лица на БОГ са: Любов, която носи пълния живот! Мъдрост, която носи пълната светлина и хармония в света! Истина, която носи съвършенната свобода!

Това са писания, които са вдъхновявали Великия Айнщаин, но и той не е достигнал до прозрение каква е истината. Както и да е, целта ми не е да ви занимавам с послания, които не разбирате, а с ИСТИНАТА, която трябва да научите. Каква е тя?

Жестоката истина е, че живеем в кризи - идеологическа, енергийна, финансова и тем подобни, докато достигнем до чисто човешката криза на личността. Причина за всичко това е непознаването на истината или незнанието. Науката е празна и е в застой, поставена е в интерес на корпорации преследващи само и единствено печалба. От там световната икономика е поставена в зависимост от фосилните и ядрените горива. От една страна това оскъпява живота, от друга замърсява природата и трови. Тази истина я знаете всички, трябва само да я осъзнаете. Добрата истина е, че живеем в една изключително красива енергийна вселена, в която е възможно всичко, от безначалното до безкрайността, в която енергията е безплатна и достъпна , в която има достатъчно от всичко и за всички.

Нямам образование, но смея да твърдя, че в науката (визирам най-вече физика и математика) липсват и елементарни познания. Знам основните закони, което предполага да имам крайни знания. Знания, които ми позволяват да създавам иновационни технологий, които ако бъдат разпространени, ще спасят света по всички възможни начини. Вече знам, че най-прекият път те да достигнат до всички хора е чрез интернет, затова и публикувам тук. Искам да ви запозная с различни и много интересни технологии , но като за начало предлагам нещо по-простичко, като така невъзможното и толкова необходимото перпетуум-мобиле.

Общовъзприетите сега съществуващи основни закони го изключват, но нека да забравим за това. Аз познавам функцията, имам математиката, която я доказва, и от нея знам, че Ф на 1 към 1 е винаги 4 - основен принцип при еднаквости от квантовата механика. Сега да го извадим от там и да го приложим в машинната механика и с малко нови знания да го накараме да заработи.

Какво трябва да знаем? Първо - дифиниция за колело, Ф на лост на степен! Второ - тъмната енергия другите нули! И това е всичко. Трябват ни ос на лагери, електро мотор, два генератора, един колкото е моторът и един според степента по 4. Трябват ни още две колела и два обратни лоста за нулите. Не споменавам колектори, кабели, ключове, схемата е принципна. Сглобяваме всичко, примерно на 5-та степен и получаваме двадесет пъти мощността на мотора на изхода, минус нищожните топлинни загуби за двата лагера и предавателните колела. Примерно 3кв мотор 3 кв генератор на пета степен са 3.4=12 .5=60кв на изхода, а те под капака са достатъчно коне. Няма ограничение за мощността, важно е да се знае , че моторът и генераторът се окачват на осите на ротора, а обратните лостове - на външната страна на статора. За степен грубо броите радиуса на ротора отдалечаване от оста. Това е схема на един прост принцип, живот и здраве ще разгледаме и сложнотиите, представете си подобна, но антигравитационна технология и нейното приложение! Още е рано за това! Приемете тази схема като предколеден подарък, правете и ползвайте.

Това е отворено писмо до целия свят и ще се радвам да се превежда и препраща.

Здраве и късмет! Ивелин Иванов


ivo_mobile@abv.bg 0895 27 40 22

Варна България


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3321616
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930