Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2011 06:22 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 386 Коментари: 3 Гласове:
0



Въпрос:    Каква трябва да бъде безконечната лента при директните гравитационни безконечно лентови хидростатични двигатели за да могат по лесно да се реализират тези двигатели? Кратък отговор: 1. С подходящо относително тегло. 2. С достатъчно напречно сечение. 3. С достатъчна дължина. 4.  С достатъчна еластичност на огъване, без еластичност на разтягане по дължина. 5. С устойчиво постоянно напречно сечение. 6.  С гладка, устойчива повърхност с малък коефициент на триене.   Въпрос:    От какво зависи постоянната работна гравитационна сила и  мощността при директните гравитационни безконечно лентови хидростатични двигатели? Кратък отговор:  От масата на падащата част от лентата, която зависи от: плътността, напречното сечение и височината на пада й.   Въпрос:  Кои са ненарушимите природни закони, които гарантират работата на директните гравитационни безконечно лентови хидростатични двигатели? Кратък отговор: 1.    Законът за съхранение на енергията. 2.    Законът за гравитационната директна центростремителна реактивна гравитационна сила, пропорционална на маса, не пропорционална на обем. 3.    Законът за индиректната центробежна гравитационна сила, пропорционална на обем, не пропорционална на маса. 4.    Законът за нулевото силово въздействие по направлението на пътя, при перпендикулярно силово въздействие.   Въпрос:  Могат ли ученици, студенти, при съответни незначителни финансови средства и подходяща материална техническа база, които добре са запознати с посочените природни закони, които се учат в училище от векове наред да реализират директен гравитационен безконечно лентов хидростатичен двигател и за покажат как ще работи и неговите неограничени възможности за безопасен добив на енергия от гравитационното поле на земята , като естествен и неизчерпаем източник на енергия? Кратък отговор:  Могат, ако могат: 1. Да проумеят, че гравитационното поле не е консервативно. 2. Да проумеят,че директните гравитационни двигатели решават окончателно проблема с “вечния двигател”, но не са и не могат да бъдат такъв двигател. 3. Да имат добра пространствена представа за вариантите на тази група ДГД-ли  и на базата на нея да могат да направят необходимите предварителни изчисления в съответствие с посочените природни закони на действуващите при тях директни/ центростремителни/ и индиректни/ центробежни / гравитационни сили и резултатите от тяхното силово въздействие върху двигателите. 4. Съзнанието им да не е в пълен плен на заблудите, че гравитационното поле е консервативно, директните гравитационни двигатели са вечен двигател, които, като всяка човешка заблуда водят, не само при лаиците, но и при гениите на човешкия род до слепота и глухота по отношение на истините произтичащи от всеобщата същност на Вечността , както по времето на Коперник и Галилей техните съвременници, умни и глупави са биле слепи и глухи за истините, че земята се движи в пространството, че при това движение се върти и около оста си.    



Гласувай:
0



1. doctora - доктора
25.08.2011 00:00
сега разбирам защо си ми казвал за съчетанието метал гума учителю. трябваше и сам да се сетя, но като ти висят много работи на главата все отклонявам мисълта си на другаде. сега вече бачкам на едно работно място /е, в истинския смисъл на тази дума след 12 септември/ и усещам как постепенно започва да се отделя време и движение и за други работи. със здраве.
цитирай
2. doctora - доктора
25.08.2011 00:14
е сега го дочетох цялото..... горе учителя ви е казал абсолютно всичко, но и той и аз знаем че работите не стават по лесния начин - бодни пръчка пий вино, както примерно не са станали при стефан маринов. уж дисидент и в чужбина, уж велик, уж възстановил тестатиката, уж убит - възможно е, но в последните си трудове говори за глупостта пространство време, което на знаещите автоматично им говори, че не е стигнал до края. до края не е стигнал и великия тесла, но обикновенния /обикновен дръжки/ българин георги колев михов достигна, а след време и вие с него. новата научна парадигма е копието на човека с което той убива змията и си възвръща свободата. воистина не мога да разбера как древните /всъщност най-древните/ велики български виждащи са предали легендата за визията си за случващото се в човешката цивилизация на този етап на който сме ние в дадения момент когато човек като прометей въвежда промяна в програмата на човешката цивилизация - програма на тоталната промяна и заставането на пътя на свободата. воистина не мога да проумея, защото такова гиганско нещо от гледна точка на истинските виждащи е трудно да се направи, а е било направено в древността и то древност не преди десет хиляди години, а преди 100-200 хиляди, а е твърде възможно и милиони години. прозират истините на великата атлантида /всъщност по смисъл е била изказвана като българия = земя ня децата на слънцето/ обхващаща цялата земя цивилизация. вижте иконите български. вижте тризъбеца български, а и световен по цялата земя. гледайте и мислете с главите си и ще осъзнаете и разберете. амин.
цитирай
3. gmihov - доктора
25.08.2011 00:16
Ще успеем.! Ако се наложи ще минем на по просто решение, което скоро анарлизирах ,без въздушна следа, само във водна среда, която и при наличната височина на басейна ще спести едназначимо триене и с по малка постоянна работна сила ще може да постигнем желания резултата, а и разходите за реализацията ще бъдат по малки.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3323437
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930