Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2011 10:28 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1177 Коментари: 5 Гласове:
1



Въпрос:    Какви формули използувах и използувам за изчисления на постоянните работни гравитационни сили и общи мощности, при директните гравитационни двигатели, които с малки изключения са известни отдавна в науката? Кратък отговор:   1.    Формула за определяне големината на директната центростремителна гравитационна сила.              F = m1c./c-gt/: c = m2g/c-gt/:c = G/c –gt/:c Изчисленията по тази формула при, конкретни реалности са в кръга на моите възможности. При други те са много сложни не са в моите възможности.    При малки скорости на движение на безконечните вериги на директните гравитационни двигатели  величината        /c-gt/:c e много малка и при нуждите на практиката може да се изключи , при изчисленията. Това свежда задачата до чисто практическото решение. До измерване на тегло със силомер.   2.    Формула за определяне големината на подемната гравитационната центробежна сила:                   F = mg = G1   3.    Формула за определяне на Архимедовата подемна сила:                    F = /m1 –m2/g = G2   4.    Формула за определяне големината на минимума на постоянната работна гравитационна сила, при едно верижен директен гравитационен двигател на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса:               F = //n-2/:2/./G1 –G2/   5.  Формула за определяне на минимума на постоянната гравитационна работна сила, при много верижни директни гравитационни двигатели на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса и едно верижни такива с много падове.              F =// m/n-2/:2//./G1-G2/   6.Формула за определяне големината на постоянната работна гравитационна центробежна сила, при директните гравитационни безконечно лентови хидростатични двигатели:         F = /m1-m2/g = G1-G2   7.Формула за определяне големината на постоянната работна центростремителна гравитационна сила, при директните безконечно лентови хидростатични двигатели:    F = mg = G1.   8. Формула за определяне но общата работна гравитационна сила , при директен гравитационен безконечно лентов хидростатичен двигател.          F = /G1 – G2/. Cos90 + G1 = G1   9.     Формула за определяне двупосочното вътрешно налягане , при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса :               P = Fl1: Sl2kg/s^2   10.                      Обща формула за определяне мощността на директните гравитационни двигатели:                     W = Fv - вата, Квт., Мвт., Гвт.                                         



Гласувай:
1



1. doctora - ДОКТОРА
22.06.2011 02:28
по отношение на общите приказки на хората обозначаващи се като витан и алтиум /интересни хора/ за формулите: ФОРМУЛИТЕ СА "ПРОСТИ" АМА БЕЗ ВЪТРЕШНО ПОЗНАНИЕ - ОСЪЗНАВАНЕ НА КЛЮЧОВИ ПУНКТОВЕ НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ НА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА, КОЯТО ВКЛЮЧВА: ИСТИНСКАТА ТЕОРИЯ НА ОТНОСИТЕЛНОСТТА И СЪРЦЕТО И = ОТКЪДЕ ИДВА ОТНОСИТЕЛНОСТТА И АБСОЛЮТНОСТТА, ИСТИНСКА КВАНТОВА ТЕОРИЯ, А НЕ СЕГАШНИЯ СЛОЖЕН ПОЛУФАБРИКАТ И СЪРЦЕТО И = ОТКЪДЕ ИДВА САМОТО КВАНТУВАНЕ/ЦИФРОВИЗАЦИЯ И АНАЛОГОВОСТТА НА СВЕТА, ИСТИНСКА ТЕОРИЯ НА ИНФОРМАЦИЯТА И ВЕРОЯТНОСТИТЕ И КАКВО СТОИ КАТО ФИЗИЧЕСКИ ПРИНЦИП ЗАД ИГРАТА НА ЗАРОВЕ НА БОГА, ИСТИНСКА ТЕОРИЯ НА ЕВОЛЮЦИЯТА И ЗАЩО ТОВА КАТО ДУМИ И СЪЩНОСТ Е ЕДНА ОТ ЗАБЛУДИТЕ НА ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ И ДАВА ХРАНА НА НАЙ РАЗЛИЧНИ РЕЛИГИОЗНИ ФАНАТИЦИ ДА СЪЗДАВАТ СЕКТИ ..... УЧЕНИ НЕ ДОУЧЕНИ ЗАГУБЕНЯЦИ - ЕВОЛЮЦИЯ ИМА И Е ВЕЧНА ПО СЪЩНОСТ, НО НЕ СЕ ЛИ ВИЖДА МРАЧНАТА И СЕСТРА ДЕОЛЮЦИЯТА, КОЯТО Е ТОЛКОВА ВЕЧНА КОЛКОТО И УСЛОВНО СВЕТЛАТА СТРАНА ЕВОЛЮЦИЯТА ЗНАЧИ НИЩО НЕ СЕ ВИЖДА ОТ ИСТИНСКАТА СТРАНА НА ВЕЧНОСТТА, ОТБСВ ОБХВАЩА И ТРЯБВА ДА ПРОМЕНИ ВСИЧКО КАТО ПОЗНАНИЕ В ЧОВЕШКИЯ СВЯТ, ВСИЧКО - ТАКИВА ПОЛУФАБРИКАТИ КАТО ЕДИННА ТЕОРИЯ НА ПОЛЕТО, КОИТО ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА УЧЕНИ НЕДОУЧЕНИ ХОРА СМЯТАЩИ ЧЕ ЕДНА БАЗИСНА ТЕОРИЯ МОЖЕ ДА ОБСЛУЖВА САМО ЕДНА ДИСЦИПЛИНА КАТО ФИЗИКАТА СА ЯВНИ ТРОЯНСКИ КОНЕ НА СТАРАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА В СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА ..... ЧЕЛ СЪМ ОТ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЕНЕРГИЯТА ОТ НУЛЕВАТА ТОЧКА - ХА-ХА-ХА ИЗКАЗВАНИЯ ЧЕ ТРЯБВА ПАРАДИГМЕН ПОДХОД КЪМ ТЕЗИ НОВИ ОТКРИТИЯ И В СЛЕДВАЩИЯ МОМЕНТ РЪСЯТ ГЛУПОСТИ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКРИЯТ НОВИ КАЧЕСТВА НА ВРЕМЕПРОСТРАНСТВОТО, БЕЗ ДА СЕ ВИЖДА ЧЕ СЪЦЕТАНИЕ НА ИЗМЕРЕНИЕ СЪС СЪЩНОСТ Е АБСУРД НА АБСУРДИТЕ И ИМАЛО ЕНЕРГОИНФОРМАЦИОНЕН ОБМЕН, БЕЗ ДА СЕ ВИЖДА ЧЕ ТОВА Е СЪЩАТА СМЕШКА КА ТО ОТИДОХ ПРИ ДЕТСКИ ПЕДИАТЪР. НОВАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА В ЛИЦЕТО НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ НА/ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА Е НАЙ-ВЕЛИЧЕСТВЕНИЯ ИНСТРУМЕНТ ОТ СЕЧИВАТА СЪЗДАВАНИ ОТ ХОРАТА НА НАУКАТА. ТЯ ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ, НО ..... ИЗИСКВА ДУПЕ ДА РА
цитирай
2. doctora - доктора
22.06.2011 02:44
ОТПЛЕСНАХ СЕ ПАК ..... ТЪ ..... БЕЗ ВЪТРЕШНО РАЗБИРАНЕ И ОСЪЗНАВАНЕ НА ФАКТЪТ, ЧЕ СВЕТЪТ Е ТРОИЧЕН ПО БОЖЕСТВЕН ПРОИЗХОД И ИСТИНСКАТА И СВЕТА ТРОИЦА НЕ СА ГЛУПОСТИТЕ НА ХРИСТИЯНИ,МЮСЮЛМАНИ, БОДИСТИ И Т.Н., А Е НЕЛИНЕЙНАТА И ВЕЧНА СЪВКУПНОСТ ОТ ТРИ СИЛИ КАКВИТО СА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ/ДЕЙСТВИЕ/НЕПРОТИВОДЕЙСТВИЕ И ТЕЗИ СИЛИ СА САМИЯ БОГ, ТЪ ..... ВСЕ МЕ КРИТИКУВА УЧИТЕЛЯ ЧЕ СЕ ОТПЛЕСВАМ, ТЪ ..... БЕЗ ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ ЖИВОТНОТО КОНСЕРВАТИВНО НЕ СЪЩЕСТВУВА И НАЙ-ПРОСТИТЕ И ПРИВИДНО ДЕТСКИ ФОРМУЛИ НЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗБРАНИ НИ ОТ ИВАН НИ ОТ ДРАГАН. ДА ОПРАВДАВАШ НЕВЪЗМОЖНОСТТА СИ ДА РАЗБЕРЕШ ДАДЕН ПИСМЕН ТЕКСТ С ПРАВОПИС И СТИЛ, БЕЗ ДА ВИЖДАШ ЕНЕРГИЙНАТА БАРИЕРА В СЕБЕ СИ СЪСТАВЕНА ОТ СЕДЕМ ПЕЧАТА Е КАТО ГРЕДАТА В ОКОТО ПОКАЗАНА НИ ОТ ИИСУС ..... КАКВОТО И ДА ВИ КАЗВА УЧИТЕЛЯ ЗА "ПРОСТИТЕ" ФОРМУЛИ НЕ Е ТОЛКОВА ПРОСТТО С ТАПИ ВЪВ УМА ВЛОЖЕНИ ОТ ВЪНШЕН ФАКТОР ПРЕДИ МИЛИОН И МИЛИАРД ГОДИНИ ДА РАЗБЕРЕМ ВЕЛИЧЕСТВЕНАТА ИСТИНА ЗА ВЕЧНОСТТА И НЕЙНАТА АКТИВНА СТРАНА - ДВИЖЕНИЕТО/СВЕТИЯ ДУХ ..... без сърце нищо няма да разберете радетели на вакуумни и нулеви енергии дето няма как да ги има. не е лесно да се види зеленото чудовище на стефан найденов и илия вълков като посредник, който ползвайки движението на гравитацията пренаписва молекулата на водата така че тя да гори като факел и да ни заплашва с подпалване на къщичката ни и с изпълнение на библейската истина за горящите земя/вода и небе на едно. аз вярвам във вас че ще разберете. виждам как нараства броя на влизанията в блога. само се молете да победим дракона на инертността без да го унищожаваме защото дракона на действието оставен безконтролно прави всичко на линии, а на нас ни трябват линии и кръгове за да изкачим нивата на познанието ..... пак се отплеснах, но какво да се прави като ти е писано да знаеш толкова много, че и да искаш да го искажеш най-често се получават несвързани думи и изречения. абе успехи в разбирането и стискайте палци ..... новата научна парадигма с нас или без нас идва. амин.
цитирай
3. gmihov - доктора
22.06.2011 07:04
Общата теория за базавата същност на Вечността и поризтичящите от нея вечни и ненарушими природни / божи/ закони е всеобщ теоретичен фундамент за обективното човешко познание, както ,като цяло, така и във всички негови направлеиня: физика, химия, биология, психология, социология, вяра, политика и пр. Когато си осъзнал този фундамент, което , при теб това е вече на лице трудно е , при всеобщата взаимообвързаност на всичико във Всемира да се концетрираш върху конкретна дадност, абстхаирайки се от останалите даденосте, реалности. Затова, каквато и реалност да се анализира не трябна да се изпуща фундаменталното начяло от което произтича всичико, а от е всеобщата базава същност на Вечността, която, като пространство осигурява вместилище за всяка конкретна реалност, като материя със своята инертност окситурява всеобщия инертен строителен материял за всичко и като движение всеобщия творец, без който няма и не може да има творец, включително и Бог.
Идва време, когато и други , като теб ще започнат да проумяват ОТБСВ, но това ще е дълъг, продължиелен процес. Първо Ще проумеят тхническите специалисти ДГД-ли срещу, които за сега по упорито се изправят срещу тях,от колкото съвремениците на Коперник и Галилей срещу обективните истини до които са достигнали те. Ще проумеят, че с теххниге много по големи конкретни познания ще могат да достигнат до много по добри варианти на ДГД-ли от тези до които аз достигнах с моите съантори сред, които си и ти и не ние лекари, които се мъчем да положим началото на тази енергетика, а те по силата своята специалност ще реализират бъдещата директна гравитационна енергетиак в мащабите, които виждаме, по силата и волата на Вечността.
цитирай
4. doctora - доктора
22.06.2011 09:31
понеже съм българин леко ще плагиатствувам истините изказани от карлос кастанеда и неговите учители, но моите истини ще бъдат съобразени с българите във света. тъ ....: не са били балами древните виждащи българи за да направят в метал най-точно изразяващия същността на вечността жречески жезъл - на едно два дракона един срещу друг във вечна битка и три дивергиращи накрайника/вложки за свещи от които средния е бил най-дълъг. двете змии/летящи змии/дракони летящи един срещу друг вплетени като яна и ина на братята китайци /и този знак е възможно да е взаимствуван от древните виждащи българи/ във вечен танц и противопоставяне изразяват двете правещи всичко около нас и във нас СИЛИ НА ДЕЙСТВИЕТО=ДВИЖЕНИЕТО И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО=ИНЕРТНОСТТА=МАТЕРИЯТА. това което виждаме като материални обекти и това което сме ние е завоалирания вид на вечната битка на тези две сили ДЕЙСТВИЕТО Е ЕДИНИЯ ДРАКОН, А ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО Е ДРУГИЯ ДРАКОН. нито едното може без другото нито другото без едното. дори вижте танца на планетите и който може да вижда ще разбере за какво му говоря. ако я нямаше силата на противодействието действието щеше да събере всичко на едно, макар че такова ако практически не съществува като обективна истина. българската суровачка /но не циганската с единия кръг само - тази не е канонична/ с двата кръга и дивергиращи горни краища и българския знак на юви са най-точните и канонични знаци за тризъбеца мятащ мълнии и поразяващ враговете ..... още една глупост не разбрана от новите религии стъпили върху руините на жречеството. жреческите жезли са като троен и дивиргентен, а не успореден свещник в краищата си. на краищата им се е поставяла свещ и тези три свещи са символизирали студените, дивергиращи, светещи линии на света, които древните и нови виждащи виждат когато го виждат вечността. тези светещи, дивергиращи линии са лъчите на реактивната гравитационна светлина при актът на виждането и. тази светлина тръгва от сърцето на земята и завършва в безкрая. във вълчетрънското
цитирай
5. doctora - доктора
22.06.2011 10:48
златно съкровище имаме три дълбоки лъжички свързани в едно и средната е издадена по-напред от другите две ..... това е истинския и троичен граал, но като не е направен като чаша кой да види истината. в много исторически сведения на няколко места се говори за кивота на българите ..... говори се поне за три кивота..... ами как да разберат многознайковците, че кивота не е на евреите нито на българите, а е на виждащите жретци от древността и не е един и е нито повече нито по-мълко от по-обикновенно или по-златно направен сандък в който древните жретци са си държали атрибутите ..... ИСТИНИ ЗАБРАВЕНИ ПРЕЗ ХИЛЯДОЛЕТИЯТА, НА КОИТО Е БИЛО ПОМОГНАТО ДА БЪДАТ ЗАБРАВЕНИ ИЗПЛУВАТ ОТ МРАКА НА ОТМИНАЛОТО ВРЕМЕ ..... НИЩО НЕ ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАВЕНО, НИЩО.тъ .... за всеки отделен жретц кивота е бил само един, жезъла е бил само един, граалът/чашата са били три, чинията/бога/дискуса е бил един, жреческата шапка е била една, книгите/скрижалите, които са жречески, а не моисееви са били много, одеждата от три части е била една и т.н. кивотът е бил или обикновенно дървен или дървен обкован с мед, бронз, сребро и злато, а понякога и с камъни, тройния граал/трите чаши са били от камък, дърво, бронз, мед с калай, сребро или злато най-рядко. почти всичко е попиляно от разбойници, но истината по държавни и частни колекции може да бъде издирена и не само като думи, а и като веществени доказателства - среброто и златото трябва да са оцелели. поне единия кивот харизан от цар борис на ватикана е цял целеничък на този бял свят, вероятно има и един в етиопия, свещенни сандъци има и по частни колекции и по държавни. ИСТИНАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗДИРЕНА И НЕ ЩЕ УМРЕ. КАКТО НЕ ЩЕ УМРАТ И ИСТИНИТЕ ДОНЕСЕНИ ОТ ТРИЖДИ ВЕЛИКИЯ УЧИТЕЛ ГЕОРГИ КОЛЕВ МИХОВ. АМИН.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3321852
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930