Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2011 06:52 - КРАТЪК АНАЛИЗ НА .....
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 447 Коментари: 2 Гласове:
1



КРЪТЪК АНАЛИЗ НА ЗАКОНА Е = mc^2     m. – Измерва се с нютони, килограми,... c. -    Измерва се с метри, сантиметри,.... E. -    Измерва се с нютони на метър, килотрами на метър, ватове и пр.   Няма следните равенства Е = м , Е = с.с, м =с.с, мс = м Има следните пропорционалности: Е пропорционална на “м” и на “ с”   Има : 1n.1m = 1nm = 1ват 1n.10m = 10nm = 10вата   Няма: 1nm = m =c.c 10nm = m = c.c   Няма еквивалентност между маса и скорост, материя и движение , материя и енергия . Има произведение / общ продукт от материя и движение/ измерим, като енергия, които не е еквивалентен нито на материята,нито на движението по отделно, измерим, като енергия, като едно и също количество енергия може да бъде продукт на различни количествени стойности на материята и движението.     За вихрите на земята и в космоса   Подреждането на звездите, като спирала в галактиките говори за наличие на космически вихри,каквито имаме на земята, при водите и въздуха.  Вихрите на земята и в космоса имат един и същ базов произход и са подчинени на едни и същи обективни и ненарушими природни закон Няма две базови същности за Всемира и това, което се намира в него/ няма два бога/ .Има една всеобща базова същност и в светлината на общата теорията за базовата същност на Вечността/ на Бога/ и това е неделимото и съхранимо триединство от: пространство – материя – движение, което, освен своята обективна обща характеристика, като цяло и като всяка частица от него има  и три независими една от друга обективни характеристики , като пространство, като материя, като движение между които няма равенство и измеримост с една и съща, по същество, измерителна единица Няма еквивалентност между пространство и материя и обратно, между пространство и движение и обратно, между материя и движение и обратно, между енергия, като продукт на произведение от материя и движение и материя и обратно.  Независимо ,че са неделими едно от друго, око го няма едното, няма ги и двете други, няма преходност между пространство и материя и обратно, между пространство и движение и обратно, между материя и движение и обратно, между енергия и материя и обратно.  Няма изкривено пространство, което не е наблюдавано и не е и не може да се покаже в експеримент. Има изкривяване на движения, което ежедневно се наблюдава и може и се показва в условията на конкретни експерименти.


Тагове:   енергия,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. doctora - доктора
15.05.2011 13:45
без да разберат основния закон за триединната същност на вечността не ще разберат за еквивалентностите за които им говориш учителю. гледат но не виждат, слушат без да чуват. основния закон може да бъде формулиран по раззлични начини, но най-ясно е формулиран от древните виждащи хора от працивилизацията и донесен до нас под формата на великата легенда за тризъбеца и формулата - всичко е от бог в бога и бог е във всичко. амин.
цитирай
2. gmihov - доктора.
15.05.2011 17:57
Всичко е от същността на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими обективни / природни, божи/ закони / от Бога, в Бога и Бог е във всичико/. Това е най фундаменталната и най значима обективна истина. На базата на нея изградих моите теории за да обясня резултатите, откритията и изобретенитя до които достигнах. Тя от най дълбока древност е извистна, но за зажлост хората , като латерни я изговарят без да внкват в нейната обективна същност и въпреки, че и когато искрено и с чиста душа я повтарят те със своите едйствия , в религия, политика, ежедневни човешки взаимоотношиния, верни на своята природа не се съобрадяват с неи и това е едзна от най-големите човешки беди, която в религия и политика не води до мир и благоденствие , а до жестоки борби и войни, включително и до глабален тероризъм, който в наши дни е налице и на разумно мислящата част от човешкото общество предстои една от най трудните задачи да се спрлави с този тероризъм, който не води до нищо добро, а в крайна сметка до ново пърбинно начало. на опостошена и обезлюдена
земя, осияня с гробници на ядрени отпадаци и опукгошени от човека терени и замърсени води.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3320822
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930