Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2011 14:07 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 659 Коментари: 2 Гласове:
1



Въпрос:  Кои ще реализират и ползуват благата, които ,това до което стигнах, като знание и експеримент обуславят и гарантират? Кратък отговор: 1.    По младите от тези/ учени, управляващи, бизнесмени, лаици и пр./ които днес с чувство на непогрешими, повече от колкото папите и кардиналите от времето на Коперник и Галилей , приемат постигнатото от мен и моите съавтори като глупост и лудост, след , като успеят да излязат от заблудата, че гравитационното поле не е консервативно. 2.    Бъдещите ,управляващи, инвеститори, бизнесмени, свободни от заблудата, че гравитационното поле е консервативно, дори да не го осъзнават, а някой от тях и да не знаят, какво значи да е консервативно и да не е консервативно. 3.    Консуматорите на електрическа енергия,  произведена на базата на директен достъп до гравитационното поле, като естествен, безопасен и неизчерпаем източник на енергия.  Забележка:     Историята ще се повтори. Както тези, които считаха и не допущаха, че атома е делим вече знаят , че е делим, така и тези, които днес не допущат и априорно отричат, че гравитационното поле може да бъде не консервативно, утре ще знаят че е. Ще знаят, че на базата на закона за съхранение на енергията и директните гравитационни двигатели не са вечен двигател и хилядите заблудени, които се мъчат да изобретят вечен двигател ,ще престанат да правят това.



Гласувай:
1



1. анонимен - доктора
03.02.2011 17:49
нещо в страни от темата: и преди съм се спирал мисля, че само един път върху визията от библията - и агнето ще полегне до вълкът. има ли такава реалност? ..... има. и може да се осигури само от една сила и това е гравитацията..... писателите фантасти са съставяли представи в които хората се хранят със светлина...... дрън дрън ярина. прав енергиен поток може да захрани дадена структурна форма само двумерно и никога обемно, просто такава е същността му. единствено гравитационната "светлина" достига до всяка точка на структурните форми в дълбочина. единствено гравитацията може да захрани ензимни системи, които да направят така, че човек да се нуждае рядко от храна както е при йогите, а в бъдеще когато човек еволюира може гравитацията да захрани всяка една живинка на този свят, която има обменни процеси. за да се случи тази реалност може да допринесе само човек. ако една структура се храни от гравитацията, а това според новата научна парадигма е възможно, макар и според старата научна парадигма да е фантазия и глупост, то тогава агнето може да застане до вълкът, крокодила до сърната и т.н. човек е надеждата на биосферата на земята това да се случи. вие които четете там във бъдещето, ако не сте се самоунищожили или не сте унищожени от по-агресивни форми на живот ще разберете "глупостите" които ви говоря. за да се стигне до разбиране на тези "глупости" първо трябва с учителя да построим първия реално и ефективно най-вече действуващ директен гравитационен двигател, второ да го защитиме като реалност и трето да построим първата директна гравитационна електроцентрала. когато се построи първата директна електроцентрала нещата ще станат необратими и геометричната прогресия ще започне да обхваща човешкият свят като пожар. микроускорителите могат да изградят на ново земната екосистема, но могат и да я унищожат. нали помнете приказката за камбаната. тя бие само два пъти и единият е за нашата глупост, а втория е за нас самите. среден път няма. амин.
цитирай
2. анонимен - доктора
03.02.2011 17:54
ОБЩАТА ТЕОРИЯ НА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА Е КРАЙЪГЪЛНИЯ КАМЪК/ОСНОВНИЯ КАМЪК на променящото се човечество в посока на един по-приспособим и по-разумен цикъл от човеци. амин. ОБЩАТА ТЕОРИЯ НА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТА съединява двете неравни половини на разкъсания човек - виждащия човек и слепия човек. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3322955
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930