Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2010 11:52 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГТИКА - въпроси с кратки отговори
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 907 Коментари: 2 Гласове:
0



  Въпрос:  Какво представляват системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, които изобретих в 1960г. и с които в реални условия, с реални експериментални резултати открих, установих и доказах  наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно и изобретих първите варианти на директни гравитационни двигатели? Кратък отговор:  Представляват технически изобретения, които ни осигуряват директен достъп до енергията на гравитационното поле, като естествен и безопасен енергоизточник и гарантират неограничен добив на енергия във всяка точка на земята.   Въпрос:    Кои са основните детайли, които имаме, при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса и какво всяка от тях , на базата на гравитационната сила ни осигурява? Кратък отговор:  Основните детайли при системите с гравитационно обоснован променлив обем ши маса са: 1.    Контейнер, които на базата на гравитационна сила ни осигурява различни обеми , маси, гравитационни потенциали при падане и издигане, при движение по затворен път в гравитационното поле, обуславящи сумарна гравитационна енергия по голяма от нула и непрекъснат добив на полезна енергия ат гравитационното поле. 2.    Лостова система, която на базата на гравитационната сила ни осигурява един пълен оборот около опорната си точка, което ни осигурява промени в обемите, масите и теглата и гравитационните потенциали на системите. 3.    Коленчата ос или ексцентричен вал, които ни осигуряват  двупосочно различно налягане върху контейнера и обуславят различните обеми, маси, гравитационни потенциали  и различния от нулата сбор от тях.   Въпрос:  Какво ни осигуряват системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, като детайл от директните гравитационни двигатели? Кратък отговор: 1.    Използуване на гравитационната центростремителна директна сила и гравитационната центробежна индиректна сила 2.    Неизчерпаем гравитационен потенциал, които ни осигурява непрекъснат добив на полезна енергия от гравитационното поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергия. 3.    Строеж на директни гравитационни електрически електростанции и енергийни гравитационни магистрали с неограничени възможности за безопасен добив на енергия .        


Тагове:   отговори,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - доктора
19.06.2010 00:19
и на мен ми беше по-лесно да ги възприемам дгд като источници на електроенергия, но реално основното на което са источници са на неисчерпаем въртящ момент/движение без нужда от посредници. мисля че микроускорителите ще са источник на неограничен брой и вид на полезни материали включително и на златото което взема акъла на голяма част от хората, които само по външен вид приличат на хора, а са реални животни в човешка форма. кацайки на планета звездолета ще може ползвайки микроускорител да си набавя материали кумулиращи в себе си затворен въртящ момент/движени, което движение звездолета ще може да си го прави на всичко включително и на линеен момент за движение между звездите. това не е научнофантастична приказка. това е дарът за българите - истинските българи, които са носителите на шестата раса. те истинските българи са децата на светлината, но на светлината на виждащите. светлината която позволява на виждащите да виждат вътре в себе си, да виждат вътре във всичко чрез цялата си жизнена маса, която е масата на съзнанието, а не само на двукракото ни тяло. на нас с учителя ни е позната само една такава светлина и тя се нарича гравитация. само тя позволява да видиш фотона и вътре във него, да видиш звездите и вътре във тях. и това не е фантастика, а жива реалност. един интересен, много интересен читател каза че говорим като сектанти ама да има да взима. това което идва помита всякакви секти и религиозни теченийца и нищо не може да го спре защото идва с благословията на вечността. под религиозни теченийца разбирам и голяма част от сегашните науки, които са си жива и неподправена заблуда. хората мечтаят за обединение на религия и наука. новата научна парадигма носи такова обединение и омиротворение траещо хилядолетия. новата научна парадигма е общата теория на базовата същност на вечността. тя е подарък от един българин за българите и от българите за човешкия род, но българите и хората ще трябва да направят нещо за благодетеля си преди това и аз ще се постарая да го напр
цитирай
2. анонимен - доктора
19.06.2010 00:38
авят без да се правят на разсеяни от рода на благодарим ти, но извинявай че се видяхме. тази простотия известна от хилядолетия и повече няма да я бъде вече. всяко добро дело трябва да бъде отплатено по един или друг начин с добро иначе оставаш длъжник за винаги и отвът границата на живота. този път няма да останем длъжници ние хората ако искаме хиляда години мир, а не нова атлантида. за тази задача ще ми помогнат истинските българи=синовете на слънцето=ариите=хората на шестата раса. не всички от тях се мислят за българи. не всички от тях са в българия. не всички от тях говорят на свещенния български език, но всички от тях когато им направиш добро ще ти отвърнат с добро, когато им направиш зло ще те оставят да плуваш срещу съдбата си, а тя съдбата повярвайте ми няма да ти потегли ръката и да ти каже аферим. и още нещо за истинските българи - те винаги правят най-доброто на което са способни за моментът и за условията в които живеят. колкото и на мен да не ми се вярва ние живеем във времето на идващата шеста раса. великият виждащ петър дънов предрече идването и но незнаеше кога защото вечността и само вечността знае кое как и кога. независимо че много хора се опитват да говорят от нейно име никой не е тя. не ме разбирайте погрешно когато казвам, че вечността е решила така или иначе. не се правя на велик. аз макар и слепец виждам тенденциите в развитието, но само истинската и цялостна вечнаст казва кога и как нещо да стане. учителя и аз виждаме, че идва хиляда години мир и благоденствие, но той може да дойде и след хиляда години и още по-лошо може да дойде война в която да се върнем назад с милион години. моята вяра е в първия вариант, но вяра или не на безкрайната вечност принадлежи последната дума. интересен е израза за кого бие камбаната. много е интересен и двусмислен или трисмислен и т.н. кан камбана бие или за нашата глупост или за нас самите. мисля че среден път няма. успехи в разбирането. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3318080
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930