Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2010 10:31 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 864 Коментари: 2 Гласове:
1



Въпрос:

  Какво показват обективните резултати, получени на базата на принципа на “Щатгиста”, по отношение на големината на гравитационната сила в дадена точка от гравитационното поле на земята?

Кратък отговор:

  Показват, че тази сила, в зависимост от конкретните условия може да има неограничени по големина стойности , от грамове до милиони тонове.

 

Въпрос:

  Какво обуславя неограничената големина на гравитационната сила във всяка точка на гравитационното поле на земята ?

Кратък отговор:

  Обуславя неограничено по размери, икономически изгодно и безопасно  производство на енергия на базата на гравитационното поле на земята ,на суша и вода, като естествен и неизчерпаем източник на енергия.

 

Въпрос:

  С какво може да се реализира това неограничено, икономически изгодно и безопасно производство на енергия , на базата на гравитационното поле на земята, като естествен, мощен и неизчерпаем източник на енергия?

Кратък отговор:

  Може да се реализира с директни гравитационни двигатели с неограничени мощности на базата на които могат да се реализират директни гравитационни електроцентрали с различна мощност и различно предназначение.

Въпрос:

  Кое , като реалност и реален експериментален резултат гарантира неограничените мощности на бъдещите директни гравитационни електрически централи за производство на електрическа енергия?

Кратък отговор:

1. Наличието на гравитационното поле, като естествен, неизчерпаем и безопасен източник на енергия.

2. Неограничената големина и неизчерпаемост на гравитационната сила във всяка точка от гравитационното поле на земята.

3. Направеното през 1960година, в реални условия, откритие “Наличие на условия, при които гравитационното поле на е консервативно”

4. Изобретените в периода, 1960 – до сега 2010г. директни гравитационни двигатели с неограничени мощности.

 

Въпрос:

  Кое обуславя наличие на условия, при които гравитационното поле на земята не е консервативно?

Кротък отговор:

 Обуславя го всеобщата базова същност на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони. Конкретно обуславят го изобретените директни гравитационни двигатели и експерименталните резултати, които обуславят и гарантират тяхната непрекъсната работа.

 

Въпрос:

  Кои реалности и реални експериментални резултати обуславят директните гравитационни двигатели и техните неограничени мощности?

Кратък отговор:

1. Наличието на гравитационното поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергия.

2. Наличието на неограничен брой обеми, маси, тегла и гравитационни потенциали между две гравитационни нива, при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса.

3. На базата на закона за съхранение на енергията възстановяване на гравитационни потенциали равни и много по големи от изразходваните такива.

4. Елиминиране на хидростатичното налягане, като съпротивление, при сумиране на гравитационни центростремителни и центробежни еднопосочно действащи сили по затворен път.

5. Наличието в реални условия на неизчерпаем гравитационен потенциал, при движение по затворен път в гравитационното поле.

   

 

 

 




Гласувай:
1



1. анонимен - доктора
30.01.2010 00:54
ей голям смях. знам, че удавника и за сламка се лови и е трагично да си болен от рак, но продължават да се явяват гуро след к-ро, които безсрамно мамят хората. все още не им е ясно, че докато не се промени истински науката / а нейната истинска основа е само и само физикохимията / и нейната научна парадигма няма да има истинско воистина лечение нито на рака нито на другите бичове божии. че има кармична обусловенност има, но тя не е от характера на проповядваното от пишман гурота. и истината в ПРОШКАТА христова е с огромни мащаби. само като си простим истински всички ние хората и действуваме заедно като вид тогава и само тогава ще получим ПРОШКАТА на бога. прошката не е от вида на " извинявай, че те настъпих и обидих", а е от вида на спазването на природните закони = истинските божи заповеди / неговоря от името на бог, но новите разбирания за природата и натрапват извода че тя - бог разбира само от действия и в никакъв случай от мисли и приказки за действия /, което ще ни се отблагодари с един много по-истински,по - пълноценен и по - мащабен живот на човешкия вид. сега липсвайки ни истинско разбиране за природата на бог ние си мислим, че всичко ни е позволено и простено / свещенна простота / клати ми се ръката. в истината, че човек неможе да открие и изобрети нещо което е извън триединството и обусловените от него природни закони се крие велика, но и жестока истина. ТАЗИ ЖЕСТОКА ИСТИНА ОБУСЛАВЯ следните следствия: всяко едно наше действие и мисъл / която си е реално действие на съзнанието, което е толкова материално колкото и тъй нареченото ни физическо тяло, а и душата също / няма да останат неотплатени независимо дали съзнаваме това или не. неможе да направиш мръсно на хората и природата / колко е велик индианеца дон хуан и неговия не по - малко велик ученик дон карлос кастанеда като казват, че ВОИНА убива и изяжда само една яребица от хванатите десет, а останалите пускат. природата жива и " нежива " на нашата майка земя в моментът ни мрази и едновременно се опитва
цитирай
2. анонимен - доктора
30.01.2010 01:04
да ни помогне всячески защото ние ЧОВЕШКИЯ ВИД СМЕ НЕЙНО ВЪРХОВО ДОСТИЖЕНИЕ, НЕЙНО ОСТРИЕ И ЗАЩИТА. само ние осъвършенствувайки се можем да защитим майката земя и майката слънчева система от СБЛЪСЪКА НА СВЕТОВЕТЕ и по този начин да спасим и себе си. МАЙКАТА ЗЕМЯ го осъзнава това, а ние не / слепи идиоти сме братя мои /. както и да е щем или нещем бог тропа на вратата ни и почукването на ДУХА/ДВИЖЕНИЕ е точно ТЕОРЕТИКОПРАКТИЧЕСКИЯ КОМПЛЕКС НА ДОКТОР МИХОВ И НЕГОВОТО СЪРЦЕ ОБЩАТА ТЕОРИЯ НА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА. силно се надявам камбаната да бие за нашата глупост, а не за нашата същност като вид. дерзайте братя. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3318731
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930