Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2008 11:37 - ЗА ВЯРАТА В.....
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 251 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА ВЯРАТА В БОГА И В ЧОВЕКА В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА / НА БОГА, НА ВСЕМИРА/

 

   Съгласно теорията за базовата същност на Вечността/ Бога/ , която създадох след теориите за безкрайност на енергията във времето и общата теория за енергийните потоци/ енергийните полета/ за да дам едно по фундаментално обективно обяснение на резултатите, откритията и изобретенията до които достигнах сам и с моите съавтори, които обуславят и гарантират директен достъп до неизчерпаемата енергия на гравитационните излъчвания на земята и друг небесни тела, формиращи гравитационните им полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия, базовата същност на Бога е : неделимото и съхранимо триединство от : пространство – материя - движение. От това триединство, същност на самия Бог и произтичащите от него вечни и ненарушими природни закони произтича всичко във Всемира и то се намира във всичко, което реално съществува, от кванта до мегагалактиките. По силата на това триединство, като обективна същност на самия Бог, Бог е безпогрешен. Няма и не може да има човек, който да не греши, който понякога да не възприема реалностите такива, каквито Бог със своята същност ги обуславя и да не действува в разрез със същността на Бога и от негово име, като вярващ , “знаеки”по добре и от самия Бог, как света е сътворил, как човека е създал и за заслуги и грях какъв рай и ад за него е приготвил на небето, без да отчита, че и земята се намира в небето заедно с другите небесни тела. Дори и самият Христос, бидейки на земята, като човек е допуснал действие в разрез с това, което е проповядвал, да не съдим хората. Бог да ги съди.Ако ни ударят плесница да обърнем и другата страна. И сам с камшик , не без насилие е изгонил търговците от храма.

   Всяка безапелационна  вяра в човека, независимо какъв е той: светец, учен, религиозен лидер, политик и пр. поставя несъзнателно даден човек над самия Бог, което не води до нищо добро за човешкия род . Води до борби , до религиозни  и политически войни в името на заблуди за щастие на земята и небето за което човешкият род скъпо плаща, което религиозните и политически борби ,в исторически и  настоящ план нагледно ежедневни ни показват, на базата на човешките амбиции за власт/ духовна и политическа/ и за имане в размери , които в личен план на отделният човек не са му необходими, освен да може да налага собствената си воля над волята на другите.

  За да бъдем обективни и достоверни по отношение на истините, които другите защитават, независимо от техният ранг,знание ,материално , обществено и др. положение, необходимо е да го съпоставяме с това, в което, като продукт и част от базовата същност на  Бога   няма грешки ,с реалностите, които ни заобикалят, като отчитаме нашите възможности можем или не можем да ги видим такива, каквито са те.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3321715
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930