Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2008 16:08 - ВЪПРОС С КРАТЪК ОТГОВОР
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 593 Коментари: 2 Гласове:
0



ВЪПРОС С КРАТЪК ОТГОВОР

 

Въпроса е:

   Какво може да се направи и покаже с два броя еднакви  системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса?

Краткият отговор е:

І.Ако всяка една от тези две системи има, във зависимост от положението си спрямо направлението на гравитационната сила максимално тегло 1000н., а минимално 100н. може да се изработи  съответна техника и да се покаже следното:

1. Преобръщане на  всяка от двете системи под влияние на собственото им тегло с промяна на обемите, масите, теглата и гравитационните им потенциали от определен максимум до определен минимум, във зависимост от размерите им.

2. Получаване на гравитационен потенциал до 8-9 пъти по голям от изразходвания такъв.

3. Наличие на неизчерпаем гравитационен потенциал в реални условия.

4. Реална маломерна директна гравитационна енергийна магистрала.

5. Реален маломерен  директен гравитационен ускорител

 

ІІ. Ако всяка една от системите, при падане  има отрицателно тегло/ - 100н/, а  при издигане /-1000н/ може да се изработи съответна техника и покажат , както цитираните по горе резултати,така и част от директна гравитационна енергийна магистрала с движение ,обосновано от гравитационното поле на земята ,от нивото на морето до най- високия връх на планината.

  

    Човек може да направи всичко, което базовата същност на Вечността, на Бога и произтичащите от тея вечни и ненарушими природни закони разрешават и нищо , което тази същност и произтичащите от нея закони не разрешават

    Уважаеми читатели, ако тези резултати представляват за Вас интерес четете моят блог. Гласувайте за него.Препоръчвайте го и на други да го четат и гласуват за да може с общи усилия един ден хората да могат да имат напълно безопасен за тях и природата добив на нужната им енергия , на достъпни за всеки цени.

 



Тагове:   отговор,   въпрос,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ukelichko - Всичко е икономика
23.10.2008 16:18
Всичко е базирано на икономически интереси. На никой не му пука за чиста енергия. Та Руснаците и арабите какво ще продават тогава. А и най-влиятелните хора се занимават с енергиен бизнес. Е, за съжаление още не е дошло времето на чистата енергия. Но лично аз съм с теб, защото искам внуците ми да могат да дишат без кислородни маски като излязат да си играят навън.
цитирай
2. gmihov - Всичко е икономика
23.10.2008 23:06
Да !. Всичко е икономика.
Но!. И самата икономика се нуждае от все повече и повече енергия.
Както атомната енергетика не намали ковсумацията и и цената на петрола и природния газ и директната гравитационна енергетика няма ги намали,но ще реши проблеми, които те заедно с атомната енергетика не могат да решат. Ще реши проблеми, които вече сериозно застрашават бъдещето на човечеството. Тези проблеми ще принудят и вече принуждават на някои политици и инвеститори да им пука за решаването им. Икономиката и политиката сами вече в не много долечно бъдаще ще извикат на живот бъдещата директна гравитационна енергетика с неограничените й възможности за добив на енргия
и за печалби от същите тия, които и днес печелят от естествените енергоизточници и производството на енергия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315670
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930