Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2014 02:08 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 321 Коментари: 2 Гласове:
1



 Въпрос:

  Кой ни учи, как може да реализираме воден поток от долу нагоре, на базата само на гравитационна енергия?

 Кратък отговор:

  Учи ни:

1.    Природата с това,което ни показва.

2.    Обективните знания и опит, който има човечеството.

 

Въпрос:

  Какво ни показва Природата ,с което ни учи как може да осигурим движение на воден поток от долу нагоре?

Кратък отговор:

1.Показва ни изворите на вода, при които водата идва от дълбочина и излиза на повърхността на земята , като непрекъснат воден поток, под влияние само на гравитацията

2. Показва ни как мехурите от блатен газ ,само под влияние на гравитацията излизат от дъното на блатото и достигат повърхността на водата, които с най просто техническо съоръжение могат да бъдат частично натоварени с вода от дъното на блатото, която , само на базата на гравитацията могат да извеждат  вертикално нагоре, като непрекъснат воден поток и изливат извън блатото.

 

Въпрос:

  Какво ни показват човешките знания?

Кратък отговор:

1.    Че във вакум гравитацията движи телата само надолу.Че без гравитацията няма и не може да има падане.

2.    Че във флуид ни среди гравитацията може да движи телата , както надолу, така и нагоре.

 

Въпрос:

  Какво ни показва човешкият опит?

Кратък отговор:

1.     Че от хиляди години с верига с кофи, с  човешка и животинска сила се реализират водни потоци от долу нагоре. Като  заменим човешката и животинската сила с директни гравитационни двигатели ще получи непрекъснат денонощен гравитационен  воден поток от долу нагоре.

2.     Че от векове с водни помпи, прикачени на двигатели създаваме водни потоци от долу нагоре. Като заменим двигателите с директни гравитационни двигатели, ще получим  непрекъснат денонощен, безплатен гравитационен поток на вода отдолу, нагоре, Това ни гарантира непрекъснат воден поток на вода и от морето до най- високия връх на планината.

3.     Към безконечните вериги на директните гравитационни хидростатични двигатели могат да се прибавят камери за вода, с които да се реализира безплатен гравитационен воден поток от долу нагоре.

4.     С установки и директни гравитационни двигатели, на базата на възстановяване на гравитационни потенциали по големи от изразходваните такива може също да се реализират непрекъснати във времето гравитационни потоци на вода от долу нагоре.

 

Забележка:

  Не всичко, което е възможно, при разпределението на собствеността върху природните и произведените от човека блага, за да го има човечеството , на базата на парите, може и да се направи. Нужни са определени условия:

1.    Собствени знания и знания на специалисти.

2.    Производствена база.

3.    Да бъде необходимо и и полезно за хората за да може да бъде оправдана неговата реализация.

4.    Наличие  на паричен капитал.

 

Защо аз ,в продължение на повече от 50 години не можах да реализирам,  това, което предлагам във връзка с директната гравитационна енергия етика:

 Проверка на моите опити и резултати, проучвания на гравитацията в светлината на ОТБСВ, реализация на директни гравитационни двигатели, директни гравитационни енергийни магистрали, производство на енергия директно от гравитационното поле на земята, изграждането на Научно производствена база за реализация на тези и много други конкретни цели?

Защото:

Не бях достатъчно умен , като тези, които, преди посткомунизма имаха по малки и от моята заплата, а днес имат десетки и стотици милиони, да мога да направя с пари следното, което само с знание може:

1.    Да изградя производствена база.

2.    Да наема специалисти да извършат това, което аз не мога, поради липсата на съответни конкретни познания, а те могат на базата на знанията си , като специалисти,

3.    Да реализирам производство на техника, като стока ,полезна и необходима за хората.

4.    Да организирам необходимото обучение за бъдещата директна гравитационна енергетика , на земята и на други небесни тела с която да се реализира за бъдните поколения на човечеството  ,блага и висок жизнен стандарт за всички, на базата на което човечеството да може да достигне свята голяма мечта- Вечен мир и всеобщо благоденствие, на земята и на други небесни тела до които ще достигне човечеството.

 

 

 

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - за истината
28.09.2014 07:11
По добър и безгрешен учител от реалността няма. Който това проумява истини узнава и и от заблуди се спасява.
цитирай
2. gmihov - За истината
28.09.2014 07:16
Без до същността на Бога-Вечен да се стигне, до истина за него не може да се стигне.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3318132
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930