Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2015 00:30 - за обетивнатаистина с въпроси и отговори в светлината на Общата теория за базовата същност на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 617 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

  Какво ни осигурява живак с ниво 1 метър, при три камерните системи с гравитационно обоснован променрив обем и маса, при движението и по затворен път в гравитационното поле на земята?

Кратък отговор:

Осигурява ни:

1.   При падането на системите, при движение на безконечната верига на директен гравитационен двигател увеличение на налягането върху камерата за акумулиране на гравитационна енергия, равно на налягането на воден стълб с височина 13,6 м.,  а , при издигането намаление на налягането върху камерата за акумулиране на гравитационна енергия , равно на налягането на воден стълб с височина 13, 6 м.

2.   Разлика на налягането върху камерата за акумулиране на гравитационна енергия , при падане и издигане на системите, на безконечната верига на директния гравитационен двигател , равна на налягането на воден стълб с височина 27,2м.

3.   Нахлуване на вода в камерата за вода ,при падане на системите, което води до увеличение на масата на системите, на безконечната верига на двигателя съответно увеличение на теглото им, както това е при подводниците.

4.   Изхвърляне обратно във водния басейн на вода от камерата за вода, при издигането на системите, на безконечната верига на двигателя, съответно , намаление на теглото им, както това имаме, при подводниците.

5.   Разлика от различни тегла на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, при падане и издигане ,при движението на безконечната верига на двигателя, което осигурява неизчерпаема работна гравитационна сила, осигуряваща и гарантираща непрекъсната във времето работа на двигателя, за неограничено време.

Забележка:

  Тези резултати, в реални условия се постигат, при следните условия:

1.   Предварителни достоверни изчисления на параметрите на системите, които гаантират не само разлика в теглата сили, при падане и издигане на системите, но и преобръщане на системите на безконечната верига горе и долу без противодействие на работната сила, което се постига с:

А. Съответни размери.

Б. Съответно устройство на веригите на двигателите и съответно окачване, което свежда противодействието, при преобръщане на системите, при движение на веригите на двигателите до нула.

 

Въпрос:

  С какво би могло да се положи началото на изграждане на Научно-производствена база за проучване и реализация на глобална директна гравитационна енергетика ,на територията на България, която да прерасне в бъдеще ,в Международна такава, с кадрово и финансово участие

Кратък отговор:

  С наличието на българи патриоти, които биха станали скромни и безкористни дарители за доброто на България, с определени суми, както има и се намират дарители , които с определени суми помагат за лечението на болни хора. 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3319879
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930