Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2015 01:14 - За обективната истина с въпроси и отговори ,в светлината на ОТБСВ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 543 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  От какво зависи големината на гравитационното излъчване от телата?

Кратък отговор:

  От масата на телата от които изхожда гравитационното излъчване и от нищо друго.

 

Въпрос:

  От какво зависи големината на гравитационната сила,в дадено гравитационно поле?

Кратък отговор:

  От плътността на гравитационното излъчване, което формира дадено гравитационно поле и от масата на телата, които падат в него.

 Това отдавна се знае, но ако не се взема предвид, при ОТБСВ и при Директната гравитационна енергетика, ,ОТБСВ и Директната гравитационна енергетика не могат да се видят, като фундаментални достижения в всеобщото човешко познание, проумеят, и използуват неограничените възможности, които те предлагат ,в сферата на науката, във всички нейни направления и практика, при използуването на гравитацията, като неизчерпаем естествен източник на енергия, без която Космоса и всичко в него не може да го има.

 

Въпрос:

  От какво зависи, независимостта на гравитационното  ускорение от масата на телата, които падат в гравитационните полета?

Кратък отговор:

  Условията, при които е налице тази реалност открива Галилей./вакума/.

  Причината да я има е механизма на гравитационното силово въздействие, при което имаме :Гравитон от гравитационния фонд в пространството избива гравитон в телата и заема неговото място ,с наличие на откатна сила,която отпраща телата , към телата от които изхожда гравитационното излъчване, формиращо съответното гравитационно поле.

  Не ми е известно , това да се знае от учени и лаици. Ще е необходимо доста време докато го проумеят и разберат, както в миналото доста време след Коперник, докато учени и лаици са проумели и разбрали, че земята безспир се движи в пространството.

 

Въпрос:

  Какво е необходимо да имаме по големи енергийни гравитационни мощности за добив на енергия от гравитационното излъчване на земята,при ВЕЦ-ли?

Кратък отговор:

  Необходимо е масата на водите които падат да е по голяма. Това се знае, но, не се знае , че е необходимо и при директните гравитационни дивигатели да се ползуват по големи маси, за реализация на по големи енергийни мощности за производство на енергия от  гравитационното излъчване  на земята, формиращо гравитационното и енергийно поле.

 

Въпрос:

  Защо гравитационното излъчване от телата е радиално?

Кратък отговор:

  Защото атаката на гравитоните от пространственият гравитационен фонд е от  всички посоки и избитите от телата гравитони, политат във всички посоки.

 

Въпрос:

  Какво обуславя радиалното излъчване на гравитоните от телата?

Кратък отговор:

  Обуславя  намалението на плътността на гравитационното поле и  големината на  гравитационната сила и ускорение с квадрата на разстоянието.

 

Въпрос:

  Какво осигурява по голямата плътност на телата във връзка с гравитацята?

Кратък отговор:

  Осигурява на повърхността им по голяма плътност на гравитационното излъчване , съответно и по голяма сила и ускорение.

  При многоголеми плътности на небесните тела те се превръщат в черни „дупки”. Всичко поглъщат.Нищо не изпущат, освен самото гравитационно излъчване, без което не мога нищо да засмучат.

 

Въпрос:

  По отношение на кои отправни системи скоростта на светлината е константна величина, независимо подвижни или „неподвижни „ са телата?

Кратък отговор:

  По отношение на телата от които изхожда светлината скоростта и е константна величина. По отношение на други отправни системи, други тела, тя не е и не може а бъде константна величина. Относителна е и може да бъде спрямо тях по голяма и по малка  от скоростта спрямо телата от които изхода светлината.

 

Въпрос:

  Защо телата имат сферична форма?

Кратък отговор:

  Защото гравитационното излъчване от тях е радиално, а силата му с която въздейства върху тях е центростремителна и сборът и в центъра на телата е равен на нула.

 

Въпрос:

  Защо , при небесните тела имаме отклонение от сферичната форма?

Кратък отговор:

  Защото има ротация на небесните тела, при която има центробежни сили, които се противопоставят на гравитационните сили., по отношение на оста им на въртене.

 

Въпрос:

  Какво е необходимо да може да се разбере ОТБСВ и Директната гравитационна енергетика и нейните неограничени възможности за добив на енергия от гравитационното поле на земята и на други небесни тела?

Кратък отговор:

1.   Определен обем от фундаментални знания по физика и математика.

2.   Обективен поглед върху реалностите за да могат да се видят такива, каквито реално са те.

3.   Липса на научни и религиозни заблуди във връзка със същността на Вечността, които да владеят човешкото съзнание и водят до слепота и глухота за обективната истина.

4.   Сериозно четене и сериозен анализ, на това, което публикувам, без априорни мнения и становища, без анализ и проверка на конкретните реалности.

5. Обективна ,конкретна проверка на резултатите, които публикувам.

 

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - Време е !
19.09.2015 06:27
Време е учени и лаици, без заблуди в съзнанието си да погледнат същността на Вечността. Да видят и същността на гравитацията и с директен достъп до нея, което открих, установих и доказах в 1960 година да почнат радикално и ефективно да решават назрелите , на нашето време екологични, икономически, социални проблеми ,с неограничените възможности за безопасен добив на енергия, който предлага директният достъп до гравитационната енергия, като естествен и безопасен, неизчерпаем източник на енергия.
цитирай
2. gmihov - Липсата на разум!
19.09.2015 06:34
Липсата на разум, на базата на заблуди по отношение същността на Вечността и същността на гравитацията, може не само живота на земята да порази но и самата земя, за хиляди години отново на нея да не може живот да се появи и от тотална смърт спаси.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3321062
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930