Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2015 06:30 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на ОТБСВ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 855 Коментари: 4 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  Кои са големите предимства на гравитацията,като естествен източник на енергия?

Кратък отговор:

1.   Изпълва цялото пространство, включително заетото от телата пространство, което позволява  директен достъп до гравитационната енергия и сила във всяка точка от пространството.

2.   Големината на гравитационната сила ,във всяка точка от пространството, на базата на която може да се реализира директен гравитационен добив на полезна за хората енергия е неограничена. Теоретично с закона на Нютон и експериментално с принципа на „Щангиста”доказуема, което всеки технически специалист , студент и ученик с добър успех по физика и математика може да направи, установи и докаже.

3.   Неизчерпаемост на гравитационната енергия във всяка точка на пространството, независимост от енергийните мощности за черпени на полезна енергия.

 

Въпрос:

  Какво осигурява гравитацията с директния достъп до гравитационната енергия във всяка точка на пространството?

Кратък отговор:

 Както водата, която изпълва океаните осигурява плаване на водните животни в цялото пространство , което заема, така , директният достъп до гравитационната енерегия осигурява свободно „плаване”/ движение/ на човека в цялото космическо пространство.

  Голяма , тотална заблуда,че гравитационното поле е консервативно, която е блокирала съзнанието на учени и лаици пречи тази обективна възможност да се види и използува, както в миналото заблудата , че земята е неподвижна е пречила да се види и проумее истината, че земята безспир се движи в пространството.

  Докато съзнанието на хората не се освободи от заблудата, че гравитационното поле е консервативно, учени и лаици  ще слушат, че гравитационното поле не е консервативно, но няма да чуват. Ще гледат реалностите, които го доказват, но няма да ги виждат.

  В продължение на 55 години / от 1960 до 2015 година глас извисявам и оповестявам , че гравитационното поле не е консервативно. Но! Учени и лаици, в плен на заблудата”Консервативно гравитационно поле”с единични изключения слушат, но не чуват.Гледат но не виждат, както съвременниците на Коперник ,Галилей, Ж.Бруно, Р.Майер са слушали какво говорят, но не са ги чували.Гледали са какво им показват, но не са го виждали.

  Истините са в реалностите, продукт на всеобщата базова същност на Вечността и са вечни.,за разлика от заблудите. Ще мине време , хората ще се освободят от заблудата”Консервативно гравитационно поле”и ще видят истината, че не е консервативно. Ще видят и проумеят неограничените безопасни възможности на директният достъп до гравитационната енергия  без който  не могат да ходят по земята. И това ще стана, както е станало да видят, че земята се движи в пространството безспир. 




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. eltra - това което знаем
08.09.2015 16:28
Законът за запазване на енергията е основен природен закон, изведен емпирически и е един от няколкото закони за запазване във физиката. Той гласи, че пълната енергия на една затворена система е константа по отношение на времето, т. е. се запазва с времето. Казано по друг начин, енергията може да се преобразува от една форма в друга, но не може да бъде създадена или унищожена.
цитирай
2. eltra - хипотези
08.09.2015 16:44
Това ,което вие изказвате е хипотеза.Самият Нютон е уточнил ,че е записал това което е установено,а като учен е отказал да издава хипотези!
цитирай
3. gmihov - Затворена система ?
08.09.2015 17:00
Такава система, при съхранението на движението, енергията и импулсната силата във Всемира няма и не може да има.с изключение на Всемира, като цяло.
Всички отправни системи във Всемира са отворени и между всички тях има вечен обмен на движение, енергия,импулсна сила, без да има създаване и унищожаване на движение, енергия, импулсна сила.
Всеки полезен добив на енергия от естествените източници на енергия, включително от гравитационните полета се реализира на базата на обмен на движение, енергия и импулсна сила.
цитирай
4. doctora - доктора
09.09.2015 19:22
Самото схващане за енергията на Стария дизайн физика и Новият дизайн физика е доста различно ... Привидно и повърхностно не се различават, но пак ще се повторя, че разликата е коренно. Защо ? В СДФ енергията може да преминава в материя и обратно тоест имаме наличен парадокс на тяхното възможно унищожаване тоест унищожаваме материя и получаваме енергия и обратно, но това според НДФ е пълна глупост ... ПЪЛНА И АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ ... Според НДФ, а реално и според стария / но просто физиците трябва да си прочетат основните формули за енергията изведени преди столетия и то главната от тях за кинетичната енергия / енергията се " получава " при взаимодействието на движението с материята и имаме само едностранна, а не двустранна еквивалентност и пропорционалност. Тоест при една и съща като количество материя енергията заради променливото движение тоест скорост е различна ... много различна и няма в реалния свят унищожаване на материя и прехода и в енергия и обратно при никакви възможни условия освен на върха на писалките на писателите физици. При всепроникващата гравитация която никога не е била не е и никога няма да бъде изкривено времепространство или негова функция затворена система може да има само в затворените ни умове и на върха на писалките на писателите физици. Гравитацията е квантов и даже подквантов енергиен поток винаги направен от материя/движение/пространство ..... ВИНАГИ. Трудно е на затворените умове да си представят, че няма затворена система и че самата Вечност е отворена и безкрайна и безкрайновечна система. Обозначаването и назад във времето от древните виждащи / така да ги наречем условно / е като мрежа от квадрати или ромбове с отворени краища, но това е безкрайна друга тема за великата война и блоковете в съзнанието на съвременния човек и на съвременните виждащи. Успех в разбирането и амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3322753
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930