Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2015 03:19 - За обективната истина с въпроси и отговори във светлината на общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 634 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  Какво имаме, при подводниците за да могат на потъват и изплуват и го има , и при директните гравитационни хидростатични двигатели ,на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса?

Кратък отговор:

  Има:

1.    При потапяне – F1 = G1+G2

2.    При изплуване – F2 =G1-G2

3.    F =F1 –F2 =2G2.

 F.- Неизчерпаема работна гравитационна сила, при директните гравитационни дивгатели, на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса.

F1.-Центростремителна гравитационна сила, при потапяне.

F2.-Центростремителна гравитационна сила ,при изплуване.

G1.-Изходно тегло на подводницата на поврэхността на водата.

G2.-Тегло на поетата, при потапяне вода и изхвърлена обратно , при изплуване.

 

Тази конкретна информация е предостатъчна, не само технически специалист да реализира вариант на ДГД – до който аз достигнах , сам и със съавтори ,в периода 1960-2015 год. ,но и лаик. Нужно е да излезе от блатното на заблудата”Консервативно гравитационно поле” ,и да прояви амбиция и желание да реализира такъв двигател, какъвто вече на човечеството е жизнено необходим за да може да се справи с екологичните проблеми на земята проблемите при навлизането си в космоса.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. fairly - Мислиш ли че не е мислено
05.08.2015 06:20
Или само потъваш или само изплуваш.Еднократно.Всяка система се стреми към равновесие.Имаш разлика в наляганато-изравнява се и край.За повече ти трябва енаргия.Вечен двигател няма,но за рамките на нашия (и повече)животи можем да приемем,че са 2.Човечеството-ти се изтощаваш и умираш,но друг се ражда .... и Слънцето. Слънцето-там е изначалната истина.В хармония със световете,екологично,неизтощаващо източника-просто преобразуваме енергията му.
цитирай
2. gmihov - Има !
05.08.2015 07:15
Има закон за съхранение на всеобщата базова същност на Вечността, от който произтича и законът за съхранение на движението/енергията/. Съгласно този закон, като същност и вечен и ненарушим природен закон нищо не чезне и не може да чезне.Съгласно този закон равновесие между две тела може и във водните и въздушни енергийни потоци да се получи и се получава. Но! Липса на движение на структура на Вечността спрямо пространството няма и не може да има. На тази база имаме вечен сблъсък и пренос на енергия между структурите, на Вечността.Това, че естествена гравитационна сила потапя и издига подводниците гравитационна енергия в реалността не чезне и не се създава, само от една структура на друга се предава.
За да се разберат посочените резултати ,нужно да се проверят, анализират и после мнения да са дават,кое е възможно и кое не е.
цитирай
3. gmihov - На вниманието на:
05.08.2015 07:44
На вниманието на :Премиера -Б. Борисов и учителя Т. Теодосиев, който бъдещи учени подготвя и международни награди получава.
Дайте път на ИСТИНАТА публикуваните резултати да се проверят.За това пари не са необходими. Могат учениците, които международни награди получават по физика и математика да ги проверят и верен договор да дадат, без опасност в заблуда да попаднат.
На вниманието на учениците, които които награди получават по физика и математика:
Посочените резултати проверете и в истината се уверете. Тази ИСТИНА ще вашата истина. Тя ще ще В разкрие нови хоризонти в човешкото познание и на базата на нея, това,което днес Вашите учители считат за невъзможно Вие, бъдещите специалисти и учени ще го направите да е възможно.и ще творите
неща, които сега нито Вашите учители,и нито Вие подозирате.
Директният достъп до гравитационната енергия е нещо много по значимо от деленето на атома.Много по значима ще бъде и Директната гравитационна енергетика , която Вие ще изградите, на земята и в космоса
Дерзайте! Обективните истини са в реалностите, където заблуди няма., както в съзнанието на хората, където срещу всяка обективна истина заблуда застава.път да не и дава , да я унищожава, човек на попрището на познанието авторитет и положение да защитава.
цитирай
4. doctora - доктора
06.08.2015 14:23
Трябва да разбереш, а съм напълно убеден Учителю, че си разбрал, че Те нашите събратя по един или друг начин са от другата страна на жестока енергийна бариера, която на генетично ниво е направила, така че познанията за истинската Света Троица само и само материята/движението/пространството да бъдат селектирани, редактирани и изхвърляни като ненужни. Почти всички от тях нямат никакъв шанс дори да видят работещ ДГД да разберат тази спецефична и ключова информация/познание и ВСЕ ПАК трябва да се опитва пак и пак и " вечно " колкото ни разрешава Вечността защото да спасиш хората означава точно нова ... Да им отвориш очите затворени на генетично ниво преди стотици хиляди, а е напълно възможно и преди милиони години. Без да разберат МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО нашите събратя никога няма истински да разберат директните гравитационни двигатели ... никога няма да разберат, че на наричаното от тях " квантово " ниво природато отдАвна е създала дгд - та под формата на молекулните и атомните мотори наричани катализатори и ензими поради които живите системи са изключително ефективни, а и не могат да бъдат толкова ефективни ако не " крадяха " енергия от гравитационния енергиен поток.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3321740
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930