Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2015 09:04 - За обективната истина свъпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същнст на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 488 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  На кого е близкото бъдеще в автомобилостроенето?

Кратък отговор:

   На електромобилите, от които първите варианти вече са по пътищата на земята.

 

Въпрос:

  На кого е следващото бъдеще в автомобилостраенето?

Кратък отговор:

  На гравитомобилите!

 

Въпрос:

  Какво е предимството на гравитомобилите  в сравнение с елекромобилите?

Кратък отговор:

  Ще имат собствен директен гравитационен генератор на електрическо с който ще зареждат,чрез батерии  и директно електродвигателите си, което, на базата на гравитацията , като естествен и неизчерпаем източник на енергия, който е на лице във всяка точка от пространството, ги прави напълно енергийно незевисими за неограничено време, на земята и на други небесни тела.

 

Въпрос:

  На базата на какво стигнах до идеята и доказателствата за гравитомобилете , че са възможни за реализация?

Кратък отговор:

  На базата на: откритието”Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” и директните гравитационни двигатели, до които достигнах в 1960 година.

 

Въпрос:

  Кой, в бъдеще, ще реализира моята идея за гравитомобили?

Кратък отговор:

1.    Инвеститорите които разполагат със съответните финансови средства.

2.    Техническите специалисти, които разполагат с необходимите знания след като се запознаят с доказателствата, които обуславят и гарантират реализацията на гравитомобилите.

 

Въпрос:

  Защо учени и лаици от 1960 година до сега 2015 годна не са на ясно във връзка с бъдещата директна гравитационна енергетика,част от която ще бъдат и бъдещите гравитомобили?

Кратък отговор:

  Защото човечеството по отношение на директния достъп до гравитационната енергия е в тотална заблуда с оковете на Решението на Френската академия на науките от 1775 година, въпреки ,че те вече са разкъсани с делението на атома, което достигна до съзнанието на хората, въпреки тези окови.

 

Въпрос:

  Какво могат, при внимателен прочит и анализ на това, което публикувам  моите читатели да научат?

Кратък отговор:

1.    Какво представлява, като реалност откритието”Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно”.

2.    Как и сами могат да си направят работещ директен гравитационен двигател, на базата на гравитационното излъчване на земята, което формира гравитационното и енергийно поле, като естествен и неизчерпаем източни на енергия, както могат да си направят водно колело и въздушно витло с каквито днес се реализира производство на електрическа енергия.

 

Въпрос:

  Ще успее ли ИСТИНАТА за бъдещата гравитационна енергетика окончателно да разкъса оковете на Решението на Френската академия на науките от 19775 година и да ги прати на бунището на историята на човешкото познание,

както истината е изпратила в забвение заблудите, че земята е неподвижна, че атома е неделим?

Кратък отговор:

  Всяка истина е вечна. Всяка заблуда е преходна. На тази база и заблудата ,че гравитационното поле е консервативно ще отиде на бунището на познанието и истината за директната гравитационна енергетика на земята и в космоса ще стане реалност.

  Инквизицията в миналото и с горене на хора на клади не успя, хората да прогледнат и видят, че земята безспир пътува , задно с нас хората в пространството. И научните форуми, който наложиха забрани на публикации по отношение на директната гравитационна енергетика, до която достигнах няма да унищожат истината за нея и тя ще им отвори учите, отпуши ушите и ще я видят и проумеят и оползотворят.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3320209
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930