Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2015 01:41 - за обективната истина с въпроси и отговори , в ветлината на Общата тория за абзовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 369 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

  Кои са моите по значими авторски непризнати достижения, които след време, когато няма да съм между живите ще бъдат признати под мое и чуждо име?

Кратък отговор:

1.    Характеристиката на всеобщата базова същност на Вечността, като база и творец на всичко, което, като реалност и вечен и ненарушим природен закон го има във Всемира.

2.    Общият закон за съхранение на всеобщата базова същност на Вечността от който произтичат законите за съхранение на: пространството, материята, движението/ енергията и силата/

3.    Наличието на радиалното корпускуларно гравитационно излъчване от структурите на Вечността от: кванта до галактиките., формиращо гравитационните им енергийни полета, които изпълват цялото безначално и без крайно пространство. с което се обяснява и доказва защо гравитационната сила в гравитационните полета намалява с квадрата на разстоянието от тях.

4.    Реактивният механизъм на гравитационното силво въздействие, който обяснява защо  телата с гравитационното си излъчване не могат да се придвижват в пространството, , но могат и привличат към себе си всички останали в пространството тела.

5.    Наличието на вечен сблъсък на гравитони в телата, при който гравитони от гравитационния фонд на пространството избиват гравитони от теилата, което обяснява защо гравтационното ускорение в гравитационните полета не зависи от масата на телата които падат в тях

6.    Валса на планетите и техните сателити, който непрекъснато танцуват в пространството , обоснован от ускорителни и закъснителни гравитационни  движения спрямо слънцето- определяеми и спрямо пространството- неопределяеми.

7.    Характеристиката на пространството, обуславяща неговото единствено предназначение – да бъде всеобщо вместилище на всичко и нищо повече, никакви свойства и качества, никакви силови взаимодействия.

8.    Характеристиката  на материята, обуславяща нейното единствено предназначение да бъде всеобщ инертен строителен материал на Вечността като база, творец и рушител на всичко, което го има във Всемира.

9.    Същността и характеристиката на движението, което обуславя неговото единствено преназначение да бъде всеобщият творец и рушител на всичко преходно във Всемира.

10.                      Произхода на всичко от и във същността на Вечността и наличието на същността на Вечността във всичко ,което обуславя и обяснява защо няма и не може да има структура на Вечността, без обем, маса и движение.

11.                      Неделимостта на пространството-материята и движението, което обуславя и обяснява защо във Всемира няма и не може да има структура без едно от тези три неща.

12.                      Право пропорционалната зависимост на големината на гравитационното ускорение на повърхността на телата от тяхната плътност,и обратно пропорционалната зависимост от разстоянието между тях, което обяснява наличие на големи гравитационни ускорения, които здраво държат , като единно цяло елементарните частици , при атомните ядра и обуславят орбитални движения на електрони около тях.

13.                      Неделимостта и вечността на процесите на изграждане и разграждане/ раждане и умиране/, като продукт на съхранение на движението.

14.                      Липсата на подемна гравитационна сила,  във флуидите, при хидростатични гравитационни налагания перпендикулярни на направлението на гравитационните сили/ центростремителни и центробежни.

15.                      Сумата от гравитационните сили вътре в телата, от квантите до галактиките , по отношение на гравитационните им центрове е равна на нула , което обуславя защо нито едно тяло със собствените си гравитационни сили, не може да се предвижи в пространството, а всяко тяло в пространството го движат гравитационни сили , които изхождат от други тела.

16.                      Както всяка светлина има своят енергоносител – фотона, така и всяка гравитационна сила ,вътре в телата и извън тях има своя енергоносител – гравитона, с обем, маса и скорост.

17.                      Без обем, като част от пространството, маса, като част от материята и скорост,като път ,приет за единица мярка за път и време, продукт на движението няма и не може да има структура на Вечността. Всяко твърдение за наличие на частици,без маса е заблуда ,равнозначна на заблудата „Изкривено пространство”, на заблудата”Преход на материя в енергия и обратното”, на  заблудата за зависимост между пространство и време и пр.

18.                      Откриването на механизма на гравитационното силово въздействие, които обяснява защо гравитацията обединява по малките структури на същността на Вечността в по по големи такива и колкото те са по плътни и по близо едно до друго, толкова гравитационната стабилност на телата е по голяма и по трудно разрушима.

19.                      Законът за зависимостта на гравитационната стабилност на телата от плътността  на микро структурите от които са изградени и от разстоянието между тях, която стабилност е правопропорционална на плътността на микро структурите и разстоянието между тях.

20.                      Всяка статика е израз на равенство, между действие и противодействие , а всяка динамика е израз на действие по голямо от противодействието, без  което не може да има небесната механика, не може да го има единството „Живот и смърт”.

21.                      Откритието”Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” и директните гравитационни двигатели, до които достигнах в 1960 година, истината за които, поради заблудата,че гравитацонното поле е консервативно , а директните гравитационни двигатели са опит да се създаде вечен двигател, както и при наличието на оковете на Решението на Френската академия на науките от 1775 година ,все още не може да се проумее от учени и лаици.  

22.                      Възстановяването на гравитационни потенциали по големи от изразходваните такива, с получаването на полезна енергия от гравитационното поле,на базата на закона за съхранение на енергията.

23.                      Изобретяването на вариантите на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса, гарантиращи ,реализация на варианти на директни гравитационни двигатели, за неизчерпаем добив на енергия от гравитационните полета на земята и други небесни тела, като естествени и неизчерпаеми  източници на енергия, докато съществуват, на базата на закона за съхранение на енергията.

24.                      Изобретяването на директните гравитационни двигатели , на базата на безконечни ленти , обосновани от съответните  вечни и ненарушими природни закони

25.                      Идеите за:

-         За изграждане на международна научно производствена база за реализация на директна гравитационна енергетика , на земята и на други небесни тела, на изкуствени еко системи в пространството, като транспортни станции  и производствени бази , гарантиращи бъдещите космически полети в космоса и овладяването му за труд и бит на хората.

-         За реализация  на тотален гравитационен транспорт на земята, на базата на директен достъп до гравитационната енергия.

-         За израждане на подвижни магистрли, удвояващи и утрояващи скоростите на придвижване  на земята и на други небесни тела.

-         За изграждането на изкуствени еко системи за труд и бит на значими човешки общности на земята и в космоса.

-         За изграждане на директни гравитационни енергийни магистрали с енергийни мощности от няколко Гвт. до стоици и хилади Гвт.

-         За изкуствени еко системи във водите на световния океан, което още повече ще разшири прехода на фантазиите на Жул Верн  в реалност. ,”

-         За изкуствени еко системи за труд, и бит на значими човешки общности на полюсите, пустините, луната марс и пр.

-         За директен гравитационен пренос на огромни количества води от от различни точки на земята, до различни точки за създаване на условия за труд  и бит на големи човешки общности.

-         За изграждане на директен земен, воден и въздушен транспорт , на базата на директен достъп до гравитационната енергия  на земята с много по големи, независещи от денонощието и други фактори, възможности.

-         За  Затворен двупосочен , непрекъснато движещ се директен гравитационен транспорт София-Бургас-Варна-София с огромни транспортни възможности за превоз на стоки и хора.

-         За двупосочен Евро-Азиатски директен, гравитационен , денонощен транспорт  с неограничени възможности за превоз на хора и стоки.

-         За директни гравитацонни енергийни/ хидро динамични и хидро статичини магистрали , за производство на енергия и директен гравитационен транспорт , на базата на големите реки , на земята.

-         Директен гравитационен пренос  на големи количества  води от световния океан до пустините, за създаване на еко системи за труд и бит на значими човешки общности.

-         Прикачване на апаратура и еко системи за продължителен живот на определени живи организми към малки  небесни тела, които се движат по определени орбити с оглед на научни проучвания.

-         И още на много други конкретни идеи, които могат да бъдат реализирани, в светлината на Общата теория за базовата същност на Вечността.

-          

-         ЗАБЕЛЕЖКИ

-         1. Публикувам този непълен , без достатъчно обяснения  списък на това до което в моя живот от 1923 – до 2015 година постигнах, като знание,откритие, изобретение, теория, и идеи, в публичното пространство ,с оглед  то да докосне съзнанието и на читатели, които да прозрат нещо разумно в него и от позициите на „Непогрешими” учени и „знаещи всичко лаици” ,да не го възприемат, като глупост и фантазия.

-         2. С течение на времето броят от няколко души, които за сега имат реална представа за упоменатите истини и идеи , да нарасне до значим брой. който да доведе до реализация на моята мечта, за в бъдеще да се изгрдят национални и международни научно производствени бази за реализация на глобална на земята и космическа в космоса база за реализация на директна гравитационна енегетика, която да осигури на човека условия за труд и бит,  не само на земята, но и в космоса, на други небесни тела и в космческото пространство

-         3. Директната гравитационна енергетика да стигне до научните ,национални и политическите такива институции и стане неразделна част в обективното човешко познание, икономика и бит ,за да го има човечеството и на земята и на други небесни тела и в космическото пространство, летящ в безначалното и безкрайно пространство с изкуствено създадени от него еко системи за труд и бит, които Същността, на Вечността  и произтичащите от нея реалности и вечни и ненарушими природни закони ще му разреши.

-         4. При новите условия, които ще се реализират, на базата на неограничен директен добив на енергия от гравитацията да се изгради общочовешки морал, които да доведе до голямата човешка мечта”Вечен мир и благоденствие за всички човешки същества. И всички човешки заблуди в религия  политика, аза господство/духовно и физическо/ на човека над човека, с безброй беди за милиони и милиарди,невинни човешки същества да отпаднат и без омраза и агресивност  да  се изгради ново човешко общество,на базата на обич и любов между всички хора. Човек, над човек да не се налага и убива, амбиции невъзможни на еднодневка в веригата на вечна на живота да задоволява и налага. С пара и власт  равен на Бога да става и със своето  его „правда” на религиозен и политически лидер да раздава, без с реалностите и законите на Вечността-Бог да се съобразява.

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3322839
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930