Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2015 00:38 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на ОТБСВ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 271 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

  Какви реалности и вечни и ненарушими природни закони, произтичащи от същността на Вечността използувах за да мога в 1960 година да достигна до откритието”Наличие на условия,при които гравитационното поле не е консервативно” и до директните гравитационни хидростатични двигатели и после до 2015 год. до различни варианти на такива двигатели?

Кратък отговор:

1.     Закона за зависимостта на теглата на телата от масата, която притежават.

2.     Закона за зависимостта на теглата на телата във флуиди от масата на изместеният от тях флуид;

3.     Закона за липса на подемна сила,от хидростатичните сили,които са перпендикулярни на направлението на гравитационната сила.

4.     Наличие на подемна сила, когато пътя на движение не съвпада с направлението на гравитационната сила, при хидростатично налягане перпендикулярно на пътя, което не създава движение по направлението на пътя.

5.     Наличие на различни обеми, маси , тегла и гравитационни потенциали, при падане и издигане, по затворен път в гравитационното поле  на земята, във водна среда и извън нея.

6.     Наличие , при реални условия, на сумарна гравитационна енергия ,по голяма от нула, при движение по затворен път на системи с гравитационно обоснован променлив обем, маса и тегло с директен добив на полезна енергия от гравитационното поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергия.

7.     Преодоляване на по малък и възстановяване на по голям от изходния гравитационен потенциал, при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, с добив на полезна енергия от гравитационното поле , като естествен и неизчерпаем източник на енергия.

Забележка:

  Всички тези закони и реалности могат , конкретно и достоверно да се проверят и от ученици и студенти в кабинетите по физика. Необходимо е само да им се каже, как да го направят.

  На базата на тях могат да направят и необходимите конкретни изчисления и проекти, за работещи , при 100% гаранция,  прости варианти на директни гравитационни двигатели и сами да ги реализират  в кабинетите по физика.

  Бариерата това да не направят ученици е заблудата, че гравитационното поле е консервативно, както и оковете на Решението на Френската академия на науките от 1775 година.  Но! Ако е дошло времето хората да видят истината, че гравитационното поле не е консервативно и истината, че директните гравитационни двигатели не са и не могат да бъдат вечен двигател и са възможни ,както, когато дойде времето кокичета и леда пробиват и своя бял воал показват, така и истината бронята на заблудите ще пробие, ще освободи човешкото съзнание от тях и ще я видят чиста и неопетнена, както снежно-белият цвят на кокичетата и над снега.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3320743
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930