Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2015 08:41 - за обективната истина свъпроси и отговори в светлината на отбсв.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 274 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

  Има ли затворено орбитално движение на небесните тела спрямо пространството, на базата на гравитационните им сили с които те се привличат едно към друго?

Кратък отговор :

  Няма! Имат синусоидно вълново отворено от без края към без края  движение. „Затворено” орбитално движение небесните тела на базата на гравитацията имат само едно към друго.

 

Въпрос:

  Какви фази имат земята и луната на общата орбита, която имат в гравитационното поле на слънцето с изходно начало максимално разстояние между земята и луната, когато луната е зад земята ?

Кратък отговор:

Първа фаза:-

  Укорително движение на луната, закъснително на земята.

Втора фаза:

  Ускорително движение на земята Закъснително движение на луната, при увеличение на скоростите и на двете небесни тела в пътя им със слънцето.

Трета фаза:

  Закъснително движение на луната с намаление  на скоростта и на орбита и около слънцето. Ускорително движение на земята, на орбитата и около слънцето.

Четвърта фаза:

  Ускорително движение на луната. Закъснително движение на земята на орбита им в гравитационното поле на слънцето.

  При липса на тези фази на увеличение на намаление на  скоростите на луната и земята и  ускорителни и закъснителни движения на земята и луната не може да ги има лунните и слънчевите затъмнения.

  За доброто им разбиране на тези промени в скоростите на земята и луната, на базата на което те „танцуват своя валс”на орбита в слънчевото гравитационно поле, какито под влияние на гравитационните сили с които си взаимодействат, така и под влияние на гравитационната сила с която им действува слънчевото гравитационно излъчване, формиращо слънчевото гравитационно енергийно поле,неизчерпаем източник на енергия , докато го има слънцето

 

Въпрос:

  Защо под влияние на собствените си гравитационни излъчвания небесни тела не могат да променят положението си на „покой и движение/ инерциално и не инерциално/?

Кратък отговор:

  Защото гравтационото им реактивно гравитационно излъчване е радиално във всички посоки. При това положение сумата на реактивната гравитационна сила , която имат небесните тела от собственото си гравитационно излъчване в центъра им е равна на нула. Създава налягане от периферията на телата към центъра им, но не създава и не може да създаде движение на телата в пространството. Всяко движение на телата в пространството е продукт на гравитационното излъчване на друго тяло в пространството.

 

Въпрос:

  На какво е продукт гравитационното излъчване от телата и от какво се обуславя неговата радиална посока, на базата на която плътността ме намалява с квадрата на разстонието?

Кратък онговор:

  Продукт е на движението, като неделима същност от същността на Вечността , обосновано от механизма на силовото гравитационно въздействие, при което гравитоните , носителите на гравитационната енергия  действат , като винт, или по вероятно ,като Гравитон избива гравитон от телата, при сблъсък на гравитони от пространството с гравитони вътре в телата, атакуващи телата без прекъсване от всички посоки на пространството.

  Забележка:

  Да се видят и разберат истините , отразени в отговорите на въпросите нужен е един по пълен анализ и едно по пълно изложение на истините, което физиците, математиците и инженерите, които имат несравнимо по голям обем от конкретни знания, като технически специалисти от мен любителя, могат да направят. Но това няма и не може да стане, докато те не излязат от блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно и от оковете на Решението на Френската академия на науките от 1775 год.

 

.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3322433
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930