Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2015 12:00 - за истината
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 480 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 13.03.2015 23:04


 Въпрос:

Къде е иснтината?

Кратък отговор:

  В реалността и в мозъка на човека, който вижда реалността ,такава, кавато е тя.

 

Въпрос:

  Къде е заблудата?

Кратък отговор:

  Няма я в реалността. Има я в мозъка на човека ,който не вижда реалността, такава, каквато е тя.

 

Въпрос:

  Какво е глупостта?

Кратък отговор:

  Човешка проява в блатото на заблудите, в което заблудите, като истини се величаят, истините, като заблуди се ругаят, от хора с мозъчна слпота и глухота, които истините в реалностите не виждат.

 

Въпрос:

Какво е вярата?

  Индидуално убеждение, кое е истина и кое не е истина и нищо повече.

 

Въпрос:

Какво са религията и политката?

Кратък отговор:

Религията и политиката са форми на власт  ,на човека над човека , с структури и ирархия на подчиненост, от върха на ирархията към подчинените в низините, подкрепена с форми на принуда и насилие.

  Вярата сама зло не сздава. Но в религията и политиката знаме, както на доброто, така и на злото става и се стига до човек, човек да убива, за власт и имане.

 

Въпрос:

  Живот!-Как да го разбереш?

Кратък отговор:

  Като до сщността му се добер и вдиш.

Природно бедствие страната сполетя.

Един живот рискува, живот да спаси.

Друг за зареждане на телефон левче взима, от бедствието полза да има.

В парламента хората на власт  са в брба ситуацията да овладеят , от беди хората да  спасят. Опозицията вместо към тези, които с злото се борят, да се приседени и злото да се победи, искат управляващите да се провалят тя /опозицията/ във власта да се настани.

 

Въпрос:

  Кое е най- голямото зло ,което,ако го няма злото е още по голямо?

Кратък отговор:

 Властта! Тя насилие на човек над човека  осъществява. Но! Ако я няма – анархия настава и золото още по голямо става. Веки право на насиле над другия изявява и паразита, над творца на блага с още по голяма жестокост се извисява.

 

Въпрос:

  От както свят светува религиозния и политическя морал човечството от борби,войни и човек, човек да убива, с враст и мане да се сдобива не са спасили. Какво е нобходимо мачтата човешка, голяма за вечен мир и тотално блогоденствие ралност да сатане?

Кратък отговор:

  Нужен е нов общочовешки мрал, на базата на същността на Вечността-Бог и на базата на същността на природата на човка ,която никой не е променил и н може да промени  Същнотта на Вечността-Бог със своето съхранение и вечни и ненарушими природни закони не разрешава това. Но! Разум на човека е дала да може с реалностите да се съобрази и от беди да сеспаси.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. gmihov - Който!
14.03.2015 08:18
Който същността на Вечността /Бога / не вижда. Над Бога се извисява. В заблуди се потопява и тях защитава, готов човек да убива, рай небесен да наследява. Бога слави,но от същността му не се поучава, своя истина за него , с голямо човешко его има, която до добро не го води. Води го до ад.
цитирай
2. doctora - доктора
14.03.2015 11:05
Защо е необходимо да се познава ОБЩАТА ТЕОРИЯ НА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА ? Защото когато осъзнаеш истините и Ти читателю вече няма да имаш нужда някой да ти казва какво е Бог и Пирода и какво не е. Ти самият ще можеш да говориш на учени и религиозни дейци за истината за Вечността и нищо не ще те убеди в обратното. Тогава, осъзнавайки обективната истина Ти Читателю ще осъзнаеш важността на своите постъпки и мисли, които мисли са си съвсем реални постъпки и ще разбереш народните поговорки = енергийните истини, че каквото посеш това и ще поънеш и каквото повикало това и се обадило и тогава ще разбереш хала на Най - великия народ на тази земя ... Българския. В моментът ние сме потурчени от свои и чужди изроди на човешкия род, реални безверници и безродници серящи на главите ни. Как е възможно тези изчадия на ада да вземат 16 мил. евро при условие, че за рефинансирането на икономиката има нужда от само 7 ... внуците на нашите правнуци ще плащат тези пари. Само комисионни са им в главите на горканчовците отправили се с бодра крачка към дълбините на долната земя ... Лошото е, че и нас влечат към дълбокото. Помогни ни Господи да се избавим от тази беда. Накарай ни да водим битката за Обетованата земя, а не да бягаме като страхливи овци по широкия свят. Дай ни свобода ... всъщност битка с която да си я извоюваме тази свобода. Дай ни Водач достатъчно безжалостен и познаващ зъбките на червените изчадия и техните отрочета за да ни освободи от своите и чужди изроди на човешкия род и да ни поведе към горната земя на крилете на Птицата на свободата. Научи ни да ловим риба, а не ни давай риба каквато са тези 16 мииарда. Освободи ни Господи и ние ще славим истинското ти име вечно. Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3322955
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930