Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2015 03:17 - За обективната истина в светлината на общата теории за базовата същност на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 694 Коментари: 4 Гласове:
1



 Въпрос:

По какво бъдните поколения ще разберат днес умни или глупави сме биле?

Кратък отговор:

  По това ,кой енергоизточник днес ще изберем: Шистовия газ и нови проблеми да си създадем или гравитационното поле на земята, което от еко проблеми ще ни освободи и за милиони години енергийна независимост ще ни осигури.

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - На вниманието на доктора!
02.02.2015 07:57
При тоталната заблуда, че гравитационното поле е консервативно и "Непогрешимото "Решение на Френската академия на науките от 1775г г. ще стигнат ли още 54 години, да се намери още един, който истината ,отразена в този постинг, като теб да види,проумее и разбере и път на директната гравитационна енергетика да даде?
цитирай
2. doctora - докторите
02.02.2015 21:29
Една от най - интересните теми, които бъдещите поколения ще обсъждат е как точно става конверсията на гравитоните от всеобщия гравитационен фонд и тези на структурните форми на материята. Интересно .....
цитирай
3. doctora - доктора
03.02.2015 00:06
Това без работещ ДГД никак не е лесно и никога няма да бъде лесно. Аз съм бил роден за тази работа, а те не. Просто такъв е живота. Какво би следяла една свръхцивилизация във Вечността за да е ориентирана за заобикалящото я. Би следяла информацията протичаща в гравитационния диапазон. Гравитацията носи информация за всичко ... и за външното и за вътрешното ... за всичко на този бял свят. В този диапазон веднага ще се натрапват искриците на живота защото те под каквато и форма да са се научават директно да черпят гравитационна енергия от гравитационния енергиен поток, особено в инертната сянка на " макрообектите ". Всяко едно използване на гравитационна енергия от даден енергиен поток остава модулация в него ... тоест остава информационен отпечатък и по този отпечатък свръхцивилизациите знаят на какво ниво е дадена биосфера и дали има разумен вид във нея / съзнанието черпи като сървърите най - много студена светлина от безкрая и свети във гравитационния диапазон ... най - много / . Как живите същества ползват гравитационната енергия ... Отговарял съм ... чрез катализаторите, а когато започнем изкуственото черпене на гравитационна енергия това на онези свръхцивилизованите ще им говори че се ражда свръхцивилизация ... Какво ли те тогава ще направят. Едно са атомни и водородни бомби, но съвсем друго е вид който може да разрушава планети, звезди и галактики. Какво мислите, че представляват Квазарите .... Или са Вселени или са експерименти на свръхцивилизации ... Какво им пука на Идиотите за " червеите " живеещи около някакви си жълти слънчица. Ако не летиш, а стоиш на едно място може да те достигне нещо което никак не би желал да те среща. Един Господ само знае какво е привлекателно за цивилизация, която има енергията на Вечността. Едно от нещата които трудно стават е планети като Земята в които няма куха вътрешна зона както при Луната. Или поне кухата вътрешна зона е малка. Астрофизиците има какво да научат когато разберат, че всичко е направено само и само от материя/
цитирай
4. doctora - доктора
03.02.2015 00:29
Много ми е интересно дали " папагалите " някога са анализирали въпроса защо Нютон е формулирал принципа за равното действие и противодействие. Кое го е навело на тази мисъл и кое в тази мисъл е вярно и кое не. Аз залагам, че " папагалите " никога даже не са си и помислили анализ да направят, а само са наизустявали и наизустявали без да имат сили да разсъдят. Просто е. Този принцип е формулиран на базата на погрешната представа, но видима реалност, че нито Луната пада на Земята нито обратното. А това си е жива глупост. Реално при тези системи от две тела, а те не са само две, а дори и със Слънцето не са и три, но това е друга тема .... тъ тези две тела не само се привличат със гравитационните си енергийни полета, но и се съпротивляват на това привличане чрез инертното си съдържимо и инертност на материята в себе си, а на всичкото отгоре и това което им пречи да паднат една в друга е тяхното вечно движение на някъде си в безкрая. Трудно се анализират титаните, но трябва, както примерно последователите на Кастанеда трябва внимателно да анализират неговите думи за летачите и кои са те и къде адже ба са разпространени на земята. Първо най - много ги има в градовете, болниците, църквите, детските градини и изобщо там където има много хора, но това не е просто начин на хранене на хищника, а е начин на неговия живот да бъде продукт на човека. Вирусите се струпват там където има най - много хора и където те са най - слаби. Градовете не са човечарници, а са си цивилизационни структури на израстващо съзнание, а вирусите най - си обичат концентрираното съзнание. Не е вярно, че летачите ги няма в ирландия и шотландия ... това са пълни глупости. Най - вероятно бедни за вирусите зони ще са студените зони на земята, но въпреки всичко където има хора ще има и летачи. Винаги, но когато човек е силен летачите ще станат това което са ... те са програми които са служили на хората да променят биосферата и да създават нови видове или по - точно да извеждат от небитието нови видове. Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3323415
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930