Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2014 01:16 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 236 Коментари: 0 Гласове:
1



 Въпрос:

  Какви гравитационни ускорения имаме?

Кратък отговор:

  Имаме:

1.     Гравитационно ускорение обосновано от дадено  гравитационно поле, което зависи от от масата на тялото от което изхожда и разстоянието  до тялото от което изхожда/ от плътността на гравитационното поле / и не зависи от масата на телата, които се намират в даденото гравитационно поле, при което не се отчитат всички реални условия , на приближаван и отдалечаване на телата.

2.     Гравитационно ускорение, на приближаване и отдалечаване  при приближаване и отдалечаване на две тела, което зависи от масата на двете тела и разстоянието между тях, без да се отчита влиянието на гравитационният фонд , който изпълва пространството..

3.     Гравитационно ускорение на приближаване между две тела , при отчитане влиянието и на гравитационният фонд, което е много трудно и невъзможно да се отчете  и включи във формула в пълн обем, но то е реалното гравитационно ускорение, което се измерва и отчита с уреди.

 

Въпрос:

  От какво зависи независимостта на гравитационното ускорение от масата на падащите в дадено гравитационно  поле тела.

Кратък отговор:

  От механизмът на гравитационното силово въздействие , който осигурява големина на гравитационна сила пропорционална на масата на падащите тела в дадено гравитационно поле.

 

Въпрос:

  Какво открива Архимед ,във връзка с гравитацията?

Кратък отговор:

  Подемната гравитационна сила във флуидите и зависимостта и от масата на изместения от телата  флуид, без да е наясно с механизма който обуславя тази гравитационна сили, без да е на ясно , че тя се обуславя от гравитационното хидростатично налягане.

  Откритата от Архимед подемна гравитационна сила му гарантира две неща:

1.    Да определи има  ли в едно златно бижу примес на сребро. За което се сеща и реализира.

2.    Да може да реализира директен гравитационен двигател /”вечен двигател”/ .За което не се сеща, как да то направи и въпреки,че се мъчил да реализира такъв двигател не е успял  да го реализира.

 

Въпрос:

  Какво открива и не открива Галилей във връзка с гравитацята?

Кратък отговор:

1.    Открива независимостта на гравитационното ускорение в дадено гравитационно поле от масата на телата, които се намират в него.

2.    Открива, че тази независимост може да се покаже нагледно в условията на вакум.

3.    Не открива механизма на гравитационното слово въздействие, което я обуславя.

4.    Не открива гравитацията

 

Въпрос:

  Какво открива и не открива Нютон във връзка с гравитацията?

Кратък отговор:

1.    Открива гравитацията.

2.    Открива закона за гравитационната притегателна сила, като произведение от две гравитационни ускорения с противоположни посоки.

3.    Не открива механизма на гравитационното силово въздействие.

 

Въпрос:

  Какво открива и не открива Айнщайн във връзка с гравитацията?

Кратък отговор:

1.Открива гравитационно силово въздействие , при пресичане на посоките на гравитацията и светлината.

2. Не открива същността на гравитацията и стига до заблудата за изкривено пространство, каквото, на базата на същността на пространството, няма и не може да има.

 

Въпрос:

  Какво открих аз във връзка с гравитацията и до какво стигнах?

Кратък отговор:

1.    Открих същността на гравитацията, като част от същността на Вечността.

2.    Открих реактивния механизъм на гавитационното силово въздействие върху телата с които обясних:

. Зависимостта на големината на гравитационната сила от масата на телата, които падат в дадено гравитационно поле, която обяснява защо гравитационното ускорение не зависи от масата на телата, които падат в дадено гравитационно поле.

3.    Достигнах до директните гравитационни двигатели, и директните гравитационни енергийни магистрали, които обуславят и гарантират неограничен , безопасен и икономически изгоден добив на енергия на земята и на други небесни тела, на базата на гравитационните им излъчвания, формиращи гравитационните им енергийни полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.

4.    Достигнах до Общата теория за базовата същност на Вечността-Бог, Природа, Космос и пр./ОТБСВ/.

В конкретен план достигнах до:

1. До директните гравитационни двигатели на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса и на безконечна лента. Теоретично и експериментално обосновани.

2. До директните гравитационни двигатели на базата на фона на магнитно поле. Теоретично обосновани и и потвърдени с единичен опит., които могат да се потвърдят, при съответно финансиране с поредица от конкретни ,теоретично обосновани опити в реални условия.

      

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3321715
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930