Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2014 18:32 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 341 Коментари: 1 Гласове:
2



 Въпрос:

  Какъв е пътя на обективната истина?+

Кратък отговор:

  Труден и трънлив. Въпреки , че истината е непобедима, с заблуда незамнима и тя без пара и власт победа над заблудата не може да одържи и заблудата за дълго време в плен я държи. На това ни учи историята на науката в която заблуда истина да стане няма, но има за векове заблуди, приети за истини в съзнанието на хората, а истини приети за заблуди докато съзнанията не се прояснят и от глухота и слепота не се освободят и път на истината не дадат.

  И в миналото и сега заблудата с лекота се приема, а истината в трудна и упорита с заблудата борба.

  Истина е, че от както земята съществува безспир в пространството плува. Но! Две хилядолетия заблудата”НЕПОДВИЖНА ЗЕМЯ”в съзнането на хората в плен я държи и не й позволява победа да удържи.

  Истина е, че откакто земятя съществува гравтационното й енергийно поле не е консервативно, Но! Векове заблудата ”КОНСЕРВАТИВНО ГРАВИТАЦИОННО ПОЛЕ” в плен я  държи и колко още това ще продължи, победа тя над таз заблуда да одържи не е известно, докато пара и власт на сцената таз истина не изведат и сичатано за невъзможно, стане възможно- директните гравтационни двигтели от „вечен двигател” не станат обекновени дивгатнели, които закона за съхранение на енергията ни осигурява, на базата на гравитационното поле , като естествен и неизчерпаем източник на енергя.

 

Въпрос:

  Какво ни показват истините, които знаем

Кратък отговор:

  Пказват ни път към нови истини, кото не знаем.

  Истината е, че налягането на водните, въздушните, паровите и др. енергийни потоци върху тлата зависи от напречното сечение на телата и неговота форма. Тази иситна е посочила пътя на хората и те днис имат двигателите , които черпят енергия директно от водните, въдушните и паропотоците ,  при ебекрическите чентрали за да реализират производство на електрическа енергя.

 Истина е , че гравитационната сила зависи от масата на телата върху които действува. Тази истина ми посочи пътя да стигна в 1960г. до директните гравитационни двигатели.

  Чудо ,за чудене е ,че тази зависимост  на гравитационната сила ,далеч в миналото ,приди Нютон да открие гравтацията  и закона за гравитацонната сила, до нея достига Архимед. На базата на нея решава проблема”Имали примес на сребро в златно бижу”, о не се се дсаща и не решава проблема”Вечен двигател”, за решението на който е положил не малко усилия и не е изключено, че ако римският войник не беше го убил да може да го реши, както аз го реших в в 1960г. и историята на човешкото познание и битие на земята да протече по съвсем различен начин.




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. gmihov - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.
04.08.2014 08:06
Заблудите, плод на незнанието и користта, път на истините не дават и мракобесие за хекове и хилядолетия създават.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3319381
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930