Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2012 08:29 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1091 Коментари: 3 Гласове:
-1

Последна промяна: 05.08.2012 17:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въпрос:  Ако Тесла е успял да реализира двигател на базата на енергята на неограниченият брой енергийни потоци/полета/, които се пресичат във всяка точка от пространството кои са предимствата на неговия двигател в сравнение с директните гравитационни двигатели? Кратък отговор: -         Дигател с малка маса,с каквито дгд-ли не са. -         Двигател, които ще може да работи и в условията на безтегловност, каквито дгд-ли не са. -         Двигател, които ще може да работи във всяка точка от пространството в безкрайният космос, каквито дгд-ли не са. -   Двигател, които лесно ще може да се монтира на всяко транспортно средство, на суша, вода и в пространството, кото, при дгд-ли е свързано с редица конкретни проблеми, които от техническа гледна точта ще трябва да се решат.



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. abstrakttsionist - Re: Gmixov
05.08.2012 11:53
За тесла съм чел че е конструирал апарат който ползва статичното електричество на йоносферата на земната атмосфера която е заредена с положително електричество и статичното отрицателно земно електричество , както и е създал първото безжично предаване на електроенергия. Но нали знаете тогава както и сега капитализмът не му е позволил популяризирането из бита на откритието му , просто алчните капиталисти са разбрали че това откритие ще блокира техните несметни печалби от конвенционалните енергоизточници .

Със здраве , и очаквайте опита с магнитите.
цитирай
2. doctora - доктора
06.08.2012 00:45
не мисля учителю, че тесла е стигнал чак до там ... ако беше стигнал до там първо щеше да мине през гравитацията ... така че след време, когато видим архива му в института ще разберем кое е информация и кое дезинформация ... в създаденото от него има и твърде много театралничене ... аз знам, че той е велик човек и изобретател, но само един може да върне тризъбеца в човешкия свят и това си ти учителю ... със здраве ... подобни са мистификациите с лекарствата против рака, а истината е проста ... има хора създатели на отделни фрагменти и обикновенно те си мислят че са хванали господ за топките, но са почесали само дявола по задника ... ако имаше цялостно и истинско сложно лекарство против рака СТИВЪН ДЖОБС ЩЕШЕ ДА Е ЖИВ ... амин.
цитирай
3. doctora - доктора
06.08.2012 00:57
между другото всеки ако има глава на раменете и сърце в гърдите може да чуе шепота на древните виждащи колобри и тяхното заявление за безкрайния брой нишковидни енергийни потоци, неразбрани дори и от великия нагуал карлос кастанеда ... аз не чувам гласове, но имам глава на раменете си и сърце в гърдите си ... и как чух шепота на древните колобри ... ами видях го с очите си ... АМИ НАРЕД С ТРИЗЪБЕЦА ИЗОБРАЗЯВАН НАВСЯКЪДЕ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ И С ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ РУННИ ЗНАЦИ ИМА НЕЩО НЕОБИЧАЙНО И ПРОСТО ДО БЕЗОБРАЗИЕ ИЗПИСВАНО ВЪРХУ КАМЪК И ГЛИНА ОТ НАШИТЕ ПРЕДЦИ ... И ТОВА НЕЩО Е МРЕЖАТА НА ТАНГРА ИЛИ ПО-ТОЧНО МРЕЖАТА НА ЮВИ - ТОВА СА ПРЕСЕЧЕНИ ПОД ПРАВ ИЛИ ОСТЪР ЪГЪЛ ЛИНИИ, КОИТО СЪОТВЕТНО ОБРАЗУВАТ МРЕЖА ОТ КВАДРАТИ И МРЕЖА ОТ РОМБОВЕ ... ТОВА Е НАГУАЛА НА КАРЛОС КАСТАНЕДА И ИСТИНАТА ОТВЪД НЕГО КОЯТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗОБРАЗЕНА ПО "ПОНЯТЕН" НАЧИН И ТАЗИ МРЕЖА МИСЛЯ, ЧЕ ВИНАГИ Е С ОТВОРЕНИ КРАИЩА КОГАТО ОБОЗНАЧАВА ВЕЧНОСТТА ... разбира се тази мрежа не може да изобрази безкрайния брой посоки на материята/движението/пространството, но за хората на знанието и тя е достатъчна да видят отвъд изобразеното ... аз видях, а сега е ваш ред ... няма значение че може и да не сте вие, но онези от бъдещето неродено ако очцелеят ще разберат ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3319480
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930