Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2012 09:18 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 399 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:  Кое е общото и кое е различното при подводниците и при директните гравитационни двигатели на базата на системи с гравитационно обосновани променливи маси? Кратък отговор:  Общото е : Първо, че при потъване имат по големи маси от месите им, при издигане. Второ, че потъването и издигането им го извършва само гравитацията и нищо друго.  Различното е: Първо.  Различните маси, при потъване и изплуване , при подводниците се постига с двигателите й.  Различните маси, при потъване и изплуване, при системите с гравитационно обоснована промяна в масите им се постига с лостова система, на базата на енергоизточник – гравитацията. Второ.  При промяната на масите на подводниците за потъване и издигате няма преобръщане на подводниците.  При системите, без преобръщане под влияние само на собственото им тегло няма и не може да има промени в масите им.  При системите се използува повече гравитационна енергия с използуването на такава за преобръщането им.  При системите, при пълен цикъл на затворено движение  печелим енергия от гравитационното поле.  При подводниците, при пълен цикъл : потъване изплуване не печелим енергия от гравитационното поле. Какъвто гравитационен потенциал използуваме за потапяне същия възстановяваме при изплуване. Общият им сбор е равен на нула.  



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
07.04.2012 00:54
при виждащите има едно понятие обозначавано като линиите на света ... сега като си разсъждавах открих кои са линиите на света ... линиите на света са пътищата на структурните форми очертани от движението ... самите пътища не само човешките, а всичките по подразбиране са движението ... движението е силата на подреждането и то подрежда двете абсолютни по характер страни на вечността - тухличките = материята и нетухличките = пространството ... линиите на света са подреждача = софтуера на вечността ... виждащите са се изхитрили да се научат да възприемат директно софтуера = програмата на бога и да разчитат нейните команди = заповеди и да ги следват за да пребъде името им във вечността ... за това се казва, че птицата на свободата не прави лупинги, а или я хващат или я губиш "завинаги" ... хората които са консултирали направата на филма матрицата са били виждащи с изключителни възможности ... има и доста грешки и пропуски, но основното от вечността е спазено във великия филм матрицата ... това че оскарите ги обра една прекрасна, но безсмислена приказка - властелина на пръстена е показателно за нивото на човешкото съзнание и неговото разбиране и осъзнаване ... ниско е нашето ниво, а се изправяме пред реалност нямаща равна на себе си и носеща в двете си ръце и живота и смърта ... не сме подготвени, а нямаме избор да не се изправим и дано бог ни помогне в това начинание ... нивото на глупостта в хората е изключително високо, а това прави риска да изберем ръката на смърта неимоверно голям ... само вечността може да отреди дали ще живеем и еволюираме или ще умрем ... амин.
цитирай
2. doctora - доктора
07.04.2012 01:09
в свещенните книги се говори за долината на смърнтната сянка, а никой от поповете не вижда елементарния факт, че ние живите човеци сме си реално в тази долина със все багаж ... нашият свят е долината на смъртната сянка и той обхваща всичките ни пътища започващи с раждането и завършващи със смърта на всяка една структурна форма, не само човешката ... в свещенните книги се говори за тази загадъчна долина във метафоричен смисъл, а не се вижда че когато се раждаме и умираме ние се сблъскваме челно със светата смърт. смъртта е нещо изключително сложно, както и раждането ... смърта не е ритането на бакъра, а е поредица от събития започнали във безначалието и свършващи сега във сегашното отредено на всеки от нас ... смърта може да ни потупа всеки един миг по рамото и ние не можем да и откажем, колкото и велики да си мислем, че сме ... бог да го прости, че меся името му, но ако стив джобс знаеше, че трите теории на един "мъничък" и "обикновен" български лекар ако се доразвията и възприемат на въоръжение ще донесат панацеята в човешкия свят би дал всичките си милиарди за това за да живее още малко в долината на смъртната сянка, но ..... не знаеше ... реално и вие четящите не зависимо че доста от вас разбират че ние не сме шарлатани и говорим обективната истина не знаете в пълния смисъл на тази думи далечното действие на общата теория на енергийните потоци/полета, теорията за безкрайност на енергията във времето и венеца - общата теория на базовата същност на вечността ... един път с учителя четохме доклад пред дружеството на учените /всъщност пред физикоматематическа секция/ в пловдив и този доклад по-късно разбрах че е основния тест за разбиране от трите теории - никой не разбра основното ... на вас четящите блога ви пожелавам да разберете и да помогнете долината на смъртната сянка не зависимо от отчайващата невъзможност да я направим по-приятно място за живеене и умиране .... успехи в разбирането и амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3321199
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930