Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2012 08:48 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 464 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:  При какво използуване на директният достъп до гравитационната енергия ще е необходимо да се използува и с каква цел вакуумна среда? Кратък отговор:  При реализация на директни гравитационни ускорители на макро и микро структури на материята с оглед доказване условия, при които, на базата на относителността на движението светлината може да има реални скорости по големи от едно це.   Въпрос:  Защо на базата на достиженията на науката и техниката все повече се налага на има международни институции, на базата на което предлагам още с първите стъпки на директната гравитационна енергетика, с възможности несравнимо много по големи от атомната енергетика да започне с изграждането на МЕЖДУНАРОДЕН ЦЕНТЪР на територията на България за внедряване на директният достъп до неизчерпаемата енергия на гравитационните излъчвания от небесните тела, формиращи гравитационните им полета, като естествени енергоизточници? Кратък отговор:  Защото науката и техниката глобализира човешкото общество, при което отделните човешки общности стават се повече и повече зависими една от друга. Наред с това предоставя на все по малки групи от хора, притежаващи, капитали и власт / религиозна, политическа, мафиотска/ със своите действия и болни егоистични амбиции все по реално да застрашават съществуването на човечеството на земята и връщането му на изходно дивашко ниво с ограничени икономически възможности за оцеляване.



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
11.01.2012 11:08
скоро ще дойде време в което един човек с двете си ръце ще може да унищожи човечеството, но не като американския президент или руския с ядреното куфарче, а буквално. единия вариант за който холивудските филми си нямат и понятие по простата причина, че не зависимо от гиганските фантазии които продуцират те са в плен на старата научна парадигма, тъ единия вариант е гравитационен микроускорител касаещ водата и не случайно във филма битката за лос анжелис /въпросните холивудски екшън приказки, които между другото аз много обичам/ машините на пришълците се движеха с вода - чудесен посредник за микроускорител който да конвертира гравитационното движение, всъщност носенато от него действие и противодействие тоест гр. енергия във действието и противодействието тоест енергията на огъня на водата...... при ефективността на зеленото чудовище на стефан найденов /той е знаел че е създал чудовище, но не е знаел произхода на енергичността/енергията на това чудовище, иначе щеше да се ужаси още повече и изобщо да не се опитва да го натурализира на друго място освен в българия. писаното е за тук ....../ една цистерна от него и особенно ако е направено да е огнеупорно ..... ха-ха-ха и с човешката цивилизация ще се свърши доста бързо и няма да има нито хищници, нито жертви..... лошото в тази реалност е че ще пострадат и воините, а заради тяхното раждане /те държат цивилизацията на земята/ и съществуване /иисус е казал, че дърво което не дава плодове бива отсичано - визирал е като дърво човечеството, а като плодове хората с особенния тип съзнание - воините на силата - интересна метафора, но е истина/ бог държи хората живи иначе с едно махване ще ни унищожи като сляб клон на движението. другата възможност за която обаче холивуд е създал достатъчно филми, но не знае как ще стане са създаването на микрохищни/хищни програми/вируси/бойни програми за човешко унищожение. примерно не се знае че геномите на тези програми не подлежат на създаване - те са създадени от вечността, всъщност всичко
цитирай
2. doctora - доктора
11.01.2012 11:43
което като геном е трябвало и е можело да бъде създадено е създадено от вечността, тя е имала достатъчно време, хм..... тя е имала и има цялото време на бога, на себе си. глупостта на човек се състои в това, че може от глупост да създаде "стъпката"= биологичния субстрат на тази програма на земята и тази програма да започне да се възпроизвежда ....... и това според мен се е случвало, а е възможно да се е случвало и комбинирано с предната възможност ...... за да забрави човек истината на тризъбеца стресът който трябва да е преживян е бил гигански, но тъй като познанието никога не изчезва за винаги са останали само легендите. легендата за това как хронос изяжда децата си е многосмислова и на фундаментално ниво носи познанието за утвърждаването на старата научна парадигма над новата - хората на старата научна парадигма считат че времето съществува, а тези на новата знаят че времето несъществува, а е измерение на движението - път приет за еденица мярка за отчитане на всички останали пътища. ако могат да се степенуват заблудите човешки тази ако не най-голямата е най обсебващата. вирусите са хищника на човека и не случайно виждащите виждат струпване на техните геноми над болници, старчески домове, детски градини и изобщо над градовете ..... където има струпване на хора податливи за развитието на "стъпката" на вирусната програма съответно тя започва да се възпроизвежда в геометрична прогресия. всъщност "стъпката" е това което хората познават като вируса в конкретен план, но те не знаят, че за да съществува вируса, а и всяко живо същество се нуждае от геном който геном осъществява обмена/връзката с носещата програма. както и да е. важното е че сблъсъка, който е предопределен от движението може в един момент да се окаже извън възможностите на човек да го понесе и съответно да умре ката йерархична постройка. всъщност геномите едва ли ще умрат, но "стъпките" = двукракото тяло със сигурност ще умре..... ще видим. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3323275
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930