Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2011 08:15 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 326 Коментари: 2 Гласове:
1



Въпрос:  Защо моите експериментални резултати, изобретения, като апаратура за опити и като директни гравитационни двигатели и моите теории, които с единични изключения всички /и учени и лаици/ в заблуда, без обективен поглед и анализ на реалностите, априорно, като оракули отричат в продължение на повече от половин век, както съвременниците на Коперник, Гаалилей, Р.Майер са отричали обективните истини до които те са достигнали не могат обективно и достоверно да бъдат опровергани? Кратък отговор: 1. Изградени са не на базата на постулати и човешки заблуди, а на базата на всеобщата базова същност на Вечността,от която и в която всичко във Всемира произтича, включително и вечните и ненарушими от човека природни/ божи/ закони. 2. Съобразени са тази всеобща базова същност без противоречия с нея и с вечните и ненарушими обективни /природни, божи/ закони, които произтичат от нея. 3. Потвърждават се и се доказват с реални обективни опити и резултати, които никой до сега не е опровергал и не може да опровергае, конкретно и достоверно, както никой до сега не е опровергал и не може да опровергае закона на Архимед  който, до колкото ми е известно, той с думи е формулирал така:”Всяко тяло потопено във водата губи от теглото си точкова, колкото е теглото на изместената от него вода”, а днес ние с езика на числата може и изразяваме по кратко така: G = / m1 –m2/g.,без да влизаме в противоречие с всеобщата базова същност на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими обективни закони.   Въпрос:  Какво положително има в последното денонощие по отношение на обективните истини, които в продължение на половин век защитавам и какво все още на пътя на тези обективни истини , като заблуди в съзнанието на учени и лаици стои, като гранитна крепост ? Кратък отговор:  Положителното е, рекордният брой прочети 2991, които отчита статистиката на блога ми в интернет.  Това, което все още стои, като гранитна крепост в съднанието на учени и лаици са заблудите, че гравитационното поле е консервативно, че директните гравитационни двигатели са опит за вечен двигател, какъвто те не са и не могат да бъдат, защото гравитацията може да е и е вечна, но гравитационните полета, които изхождат от телата , както самите тела не са и не могат да бъдат вечни, без които за тези двигатели няма и не може да има естествен енергоизточник, и не могат да работят без тях, както не могат без гравитационното поле на земята да работят и индиректните гравитационни двигатели, каквито са водните колела, които се ползуват от памтивека и до днес при ВЕЦ-ли.     



Гласувай:
1



1. doctora - доктора
16.10.2011 01:10
понякога си мисля учителю, че и твоят блог действа на принципа на пропорционалността на силата на масата тоест като масова решетка тоест колкото повече страници толкова повече прихванати прочитания, но в следващия момент опровергавам сам себе си. тъй като има доста привидни повторения би трябвало повечето повърхностни читатели да се откажат още при първите прочети така че големината на блога не би трябвало да е съществен превес на кантара....... мисля че все пак съзнанието расте...... мощния силов натиск който ти е било отсъдено да упражняваш върху човешкото съзнание повече от половин век е време да започне да дава плодове и не случайно жането като те виждаше казваше, че като говориш от устата ти излиза светлина. това не е метафора, а си е енергиен факт за виждащите. ще видим тази пътека къде води и ще помогне ли хищника да победим. амин.
цитирай
2. doctora - доктора
16.10.2011 01:20
легендата за свети георги да знаеш е йерархична като матрьошка по смисъл. змията е символ на мъдростта, но в дадения случай е символ на хишника на човека и нейната победа/пробождане е символ на освобождаването на човека. свети георги не е победил змея отвличащ и изяждащ девойката, а е победил хищния геном консумиращ съзнанието на човека и по този начин е проправил пътя към свободата. трябва да има някакви цикли за да могат древните и то най-древните виждащи да предвидят твоито идване и да го закодират като легенда....... може и да е случайност и съчетания на факти, но предвит фактът че случайни неща няма то е чудо за чудене как онези хора там преди хилядолетията са успели да предвидят дори името на победителя. знам как им звучат моите думи на повечето читатели, но ако "доживеят" достатъчно дълго ще разберат защо аз не съм изобщо религиозен деец и привърженик на религиозността, която е другата страна на политиката и че до последната запетайка и точка въпреки че допускам доста правописни и стилистични грешки знам какво пиша и така е писано винаги или почти винаги да знам. със здраве и амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3320244
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930