Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2011 07:38 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1174 Коментари: 6 Гласове:
1



МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ ЗА БАЗОВИТЕ ВАРИЯНТИ НА СИСТЕМИТЕ С ГРАВИТАЦИОННО ОБОСНОВАН ПРОМЕНЛИВ ОБЕМ И МАСА, ДО КОИТО САМ И СЪС СЪАВТОРИ ДОСТИГНАХ В ПЕРИОДА 1960 г. до сега 2011г., ГАРАНТИРАЩИ РАЗЛИЧНИ ВАРИАНТИ НА ДИРЕКТНИ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ С НЕОГРАНИЧЕНИ МОЩНОСТИ, НА БАЗАТА НА ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НА ЗЕМЯТА, КАТО ЕСТЕСТВЕН, МОЩЕН, БЕОПАСЕН И НЕИЗЧЕРПАЕМ ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ.   В том 2 на ГРАВИТАЦИЯТА – ЧУДО И РЕАЛНОСТ са публикувани  наименованията на 27 базови варианти на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса, на базата на които мотан да се реализират поредици от конкретни варианти с различни конкретни технически решения.  1. Системи с лостови системи        Тези системи могат да бъдат: а. С еднораменни и двураменни лостови системи. б. С лостови системи вътре в контейнерите в. .С лостови системи извън контейнерите им. г. По леки и по тежки от водата, съответно от въздуха. д. С отклонени, на лостовите системи, при преобръщането на системите. е. Без  отклонения , при преобръщането на системите. ж. Други варианти.   2. Системи без лостови системи.     Тези системи също могат да бъдат широка гама от различни конкретни варианти, но направените до сага изчисления и анализи показват нищожна и трудна за реализиране мощност. Въпреки това някой от тях заслужават допълнителни анализи от научна и техническа гледна точка.   3. Системи с промени само в обемите ,без промени в масите им.  Тези системи също имат своите многобройни конкретни варианти. Директните гравитационни двигатели на базата на тях могат да работят само във флуидна среда / водна, въздушна/.  Изчисленията и анализите , при тях показват неограничени мощности и реализация без особени трудности за нивото на съвременната техника.   4. Системи с променлив обем и маса.     На базата на тях могат да се реализират на двигатели работещи, както във водна среда, така и на суша, варианти “Амфибия”.  Изчисленията и анализите , при тях показват големи възмоности, при ползуването им на суша и вакуум за получаване на големи скорости и изграждането не само на двигатели да производство на енергия, а и за реализиране на ускорители за определени научни цели.    Забележка: Полезна информация маже да се получи и от внимателен и задълбочен прочит на самия публикуван списък с наименования на варианти на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса, които обуславят и гарантират директни гравитационни двигатели с неограничени мощносит.             



Гласувай:
1



1. doctora - доктора
17.05.2011 12:21
най-абстрактното нещо на този бял свят е бог и неговите три страни и неслучайно виждащите го наричат абстракта. не за това че е отвлечен като понятие и разбиране, а защото е труден за осъзнаване и разбиране. за неговото разбиране и осъзнаване и разбиране е необходимо да се счупи много мощна вътрешна бариера създадена в човека от чужди конструкции в съзнанието на човека. имайте предвит, че голяма част от съзнанието на човека е в неговия геном - светещото яйце което виждат виждащите и се чудят защо при виждане не могат да видят светещата маса на двукракото тяло. как ще я видят като масата на генома е от порядъка на звезда, но за да не я усещаме в нашия свят вероятно кодирането на структурните форми на материята в света на генома е друго и само има няколко десетки грамове контакт в конструиращия център на човека - неговата свръхсветеща дуща. стига абстракции ..... най-важното на този етап от развитието на човека като вид е че хората получиха шанс да имат шанс за разбиране на святая светих, чрез дошлия при тях велик учител - георги колев михов /разбира се аз знам до мозъка на костите си как ви звучат думи от рода велик учител, гений на човешкия род, благодетел и т.н и въпреки фактът че знам че на повечето от вас тези мои думи ви действат отрицателно и свръхотрицателно ги пиша отново и отново защото са истина. воистина. рано или късно ще разберете. аз съм сигурен./, който ви донесе истини пред които рано или късно не ще можете да не се изправите и да не приемете..... пред фактите и боговете мълчат. разбирането на святая светих - троицата - материята/движението/пространството - вечността - бог син - структурната форма минава само и само през разбирането на любовта на световете - гравитацията. ще разберете, че този който може и да е, но може и да не е доктор или лекар по-скоро не ви е говорил празни приказки и ще заплачете. амин.
цитирай
2. doctora - доктора
18.05.2011 00:01
интуитивни предположения от фантастичен тип: гравитационния вятър както сме споменавали с учителя е много особен тип вятър - духа изотвътре и ни издухва в обратна на духането си посока. как ще можем за в бъдеще да се възползваме от него ..... ако ползваме микроускорител в атмосферата и водата можем да направим така че гравитационния вятър да отнася топлината от въздуха и водата в космоса или да повишава тяхната топлина. при това тези процеси ще стават за сметка на гравитацията, а не за сметка на задържаната светлина от различните спектри ..... това е само мое предположение и смятам, че непротиворечи на новата научна парадигма но ..... само бог може да покаже. лошото е че такъв клас процеси са много опасни защото боравим с мощности които са много по-големи от милиони атомни бомби. с тези мощностти можем ако поискаме да запалим и слънца ..... надявам се бог да ни опази от такива решения..... мисля, че от глупост или съзнателно хората са правили тази грешка поне веднъж и единственото на което се чуда дали са овладели близкия космос и тогава са се гръмнали или са били от рода на биологичната цивилизация отразена в сънуваното произведение на братя стругацки - охлюв по стръмното - планетата пандора. стига хипотези ..... успех в разбирането.
цитирай
3. doctora - доктора
18.05.2011 00:47
учителя отговаря на един от най-важните и съдбоносни въпроси, на основния човешки и нечовешки въпрос поставян някога и който ще бъде поставян вечно, дори когато и спомен не ще остане от хората, а именно дали има или няма бог. хората трябва да разберат веднъж и за винаги до колкото е възможно, че бог е обективна реалност независимо дали затворените ни умове го приемат или не. бог съществува. той е и ще бъде винаги, но ние като структурни форми на материята не ще бъдем вечно. и така има ли бог ? ИМА БОГ И ОЩЕ КАК И НАШИТЕ СЪСТАВНИ ЧАСТИ СЪЩО СА БОГ И СЪСТАВНИТЕ ЧАСТИ НА ВСИЧКО СА БОГ. АМИН ГОСПОДИ И БЪДИ С НАС БЪЛГАРИТЕ И СЪС ВСИЧКИ ХОРА, ЧЕ КОЛКОТО И ДА СЕ МОТАМ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СВЪРША И МИ ПРОСТИ НАЛЕГНАЛИЯ МЕ МЪРЗЕЛ ЗНАМ ЗА ЛЕННОСТТА НО ТЕ МОЛЯ ДА МИ ВЛЕЕШ ЕНЕРГИЯ ДА ЗАВЪРШИМ СВЯТОТО ДЕЛО, ЗАЩОТО СЛЕД НЕГО ЗАПОЧВА БЕЗКРАЙНОСТА.....
цитирай
4. gmihov - доктора
18.05.2011 06:08
Всемира и всичико в него е неделимо единство от Вечност и преходност.
Вечна е същността му /Бог, Прирада/, която е неделимо единство, което , катто пространство, така и като маатерия , така и като движение.
Преходни са всичики форми под които съществува тази Вечност- Бог, неуморен, без прекъсване твоц и рушител на всяка своя форма на съществуване, в това число и саимя чоавек, като такава.
цитирай
5. gmihov - доктора
18.05.2011 06:39
Когато хората ,специалисти и лаици видят, проумеят и разберат, как работят, на базата на закона за съхранение на енергията директните гравитационни двигатеили те ще видяти проумеят, че са имали необхдимите обективни познание сами да бъдат изобретатели на тези дивгатели. Пречела им е заблудата, че гравитационното поле е консерватино и усещането, как да използуват собствените си знания, като религииге пречат на хората, които вярват в един Бог да се обединят в една религия.
Делението на човечеството на религии с право на собствен Бог, при наличието само на един Бог, е едно от големите злини за човешкия род, както и деленето на човечеството на политически идеологии системи, които водат до вечни борби и войни с безброй невинни жертви в полза на страстите в религия и политика за господство на човека над човека, който не рядко се пжставя над самия Бог, над самата Вечност, без да вижда и проумява собствената си преходност и нищожност и възможностите, които му предоставя Вечността-Бог със своята същност и вечни и ненарушими /божи/ закони, като се мъчи да ги замени със собствени закони във свжоя полза.
Когано хората дадат приоритет на написаното с реалностите от самия Бог, пред написаното от хората, включително в снещените книги, написани от човека светът на човека ще може да се провени към добро, без борби и войни, с една единствена религия,при наличието само на еден Бог, езна Вечност-творец .
цитирай
6. doctora - доктора
20.05.2011 00:32
сега по-ясно разбирам двамата виждащи - дон хуан и карлос кастанеда и цялата им приемствена линия, когато казват, че има само два истински полюса - нагуал и тонал и нагуала е точно вечното, а тонала е съдържащата се от нагуала организираност = преходност, но това в никакъв случай не означава че нагуала е хаоса - просто нагуалът е нелинейната вечност = носещата програма, която ни създава и унищожава и създава и унищожава звезди и метавселени така както малката буболечка под краката ни. нагуалът няма пощада. той е и ще бъде вечно, дори когато и спомен от човекът не ще е останал записан във свода. но не бива да се мисли и че тонала не е вечен - той е вечен и вечно променливата част на вечността ..... брей колко абстрактно се получи, но исплуващите истини на древните и съвременни виждащи са много по-интересни като се пречупят през очите на новата научна парадигма ..... успехи в разбирането. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3323346
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930