Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2011 08:40 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 382 Коментари: 1 Гласове:
0



Въпрос:
  Кои с двете части, при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, които гаратират работата на ДГД-ли ,на базата на гравитационното поле, като естествен , мощен и неизчерпаем енергоизоточник?
Кратък отгтовор:
1. Контейнера с променлив обем и маса.
2. Лостовата система, която , при движение на теиз системи по затворен път в гравитационното поле осигуряма , в резултат на гравтационната сила съответните промени в обемите, масите, теглата и гравитационните потенциали.
  Като техника системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса са прости и резултатите ,при тах в реални условия са повече от очевидни и понятни. Но заблудата , че гравитационното поле е консервативно не е шега работа, поради което знаещи, можещи, учени, инвеститори, бизнесмети - жадни за печалби  и политици- жадни за власт не могат все още да ги видят,поумеят  и използуват  за повече безипасен добив на енергия, печалби и по добър свят в който живеем.;



Гласувай:
0



1. doctora - доктора
09.05.2011 11:08
наистина не е лесна работа разбирането на "истините на тризъбеца" учителю..... е сега ми хрумна една мисъл за пореден път, но все забравям да я споделя с теб..... помниш какво коментирахме последния път..... всъщност много неща коментирахме за кратко време, но най-важното което изкоментирахме и от което паднах беше името на физика, който е присъствал във варна на онази конференция там в миналото и разбрал/недоразбрал се е втурнал без да "целува ръка" да прави директен гравитационен двигател и съответно е потрошил голямо количество народни пари. като казвам без да целува ръка имам предвит фактът, че се е направил на велик и е забравил дребната подробност да "каже" че първоисточника си ти. не е редното аз да споменавам неговото име, но ти съвсем спокойно можеш да го кажеш. това казване има много голямо значение защото твоя блог се чете от голямо количество радетели на зелената енергия или тъй наречената енергия на нулевата точка, а името на този физик в средите на радетелите на нулевата енергия се е превърнало в икона. кажи го това име и нека знаят, че каквото и да е направил след това се дължи, освен на негови лични усилия и основно, че е ползвал твоя фундаментална идея получена на форум на физиците във варна еди коя си година...... разкажи го подробно. хората трябва да знаят, че винаги остават в дълг към първоисточника и винаги трябва да засвидетелствуват уважение иначе ще останат и длъжници и отвъд смърта. разкажи им цялата случка цветно..... ще е много важно за тях, но все пак ти решаваш дали да разкажеш. със здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3322677
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930