Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2011 16:14 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1586 Коментари: 5 Гласове:
2



Въпрос:    Какви заблуди ще отпаднат, когато това до което сам и с моите съавтори достигнах в периода 1960- 2011г. достигне до съзнанието на хората и го проумеят, като обективна истина? Кратък отговор:  С достиженията на Коперник отпада заблудата, че земята е неподвижна и Геоцентричната система на Птоломей.  С достиженията на Галилей отпада заблудата, че тежките тела падат ВИНАГИ по бързо от леките, формулирана от един от най- големите гении на древността , Аристотел.  С постигнатото от мен и съавтори ще отпадат в съзнанието на хората: 1. Заблудата ,че гравитационното поле е консервативно. 2. Заблудата, че Директните гравитационни двигатели са вечен двигател. 3. Заблудата, че всяко действие има равно на себе си противодействие, формулирана от Нютон. 4. Заблудата, че пространството има свойства, и може да се разши, свива и изкривявана, въведена от Айнщайн. 5. Заблудата, че от вакуума може да се получава енергия. 6. Заблудата, че масата зависи от скоростта, формулирана от Айнщайн. 7. Заблудата, че скоростта на светлината е еднаква спрямо подвижни и неподвижни обекти, което противоречи на относителността на движението. 8. др.


Тагове:   заблуди,


Гласувай:
2



1. анонимен - доктора
27.02.2011 23:44
заблудата, че времето съществува обсебила умовете, сърцата и душите на хората. заблудата за времето пречи да се види истината за движението, за материята и за пространството. времето макар и несъществуващо е функция на паразитни за човека живи програми пречещи му да видят тясната му връзка с отца съставен от материя/движение/пространство. всъщност отца е материята/движението/пространството. някога се чудих на думите на учителя за трудностите в разбирането на неговите идеи. ей богу колкото навлизам по-надълбоко в тях толкова повече се убеждавам в истинността на неговите думи. двигателя щете или не ще го разберете много по-лесно защото ще го видите и пипнете рано или късно и той ще храни децата ни и децата на нашите деца, но идеите на учителя ще ви е нужно повече от вярата и интелекта на тома за да ги разберете. вие в близкото бъдеще ще разберете. аз знам..... аз вярвам във вас.
цитирай
2. gmihov - доктора
28.02.2011 07:45
Вечно е това, което е съхранимо, не се създава, не се унищожава,няма начало и край,от него не може да се отнеме нищо и към него не може да се прибави нищо, не се обяснява с нищо друго, освен със собствената си същност и това в светлината на ОТБСВ е всеобщата базова същност на Вечността - Бога.
Пространството, материята и движението са същност от тази същност. Времето не е същност. То е продукт и измерение на движението. Без движението няма енергия, сила , път, промяна, живот, смърт, няма време. Обединяването, свързването на времето с пространството вместо с движението е груба заблуда.
Който не може да види тройното проявление на единната и неделима базова същност на Вечността , на Бота , като пространство, като матеиря, като движение и това, че всичико произтича от тази същност и в тази същност и всичико е част от тази същност той не може да проумее ,разбере и приеме ОТБСВ и обективните истини, които тя обуславя и ни разкрива.
Фундаменталните заблуди в обективното човешко мислене се създават от хора с големи интелектуални възможност. Човек без такива възможности не би могъл на създаде заблудата , че земята е неподвижна и масово в наука и реилгия да обсеби и подчини съзнанието на хората, блокирайки най центото качество на собствените им умаве да анализират реалностите за да могат да видят истината за тях.
Когато фундаментална заблуда, като тази, че гравитационното поле е консервативно владее съзнанието и най знаещият гледа реалностите, но не ги вижда и не ги анализира и без да мисли , в разрез и със собствените си обективни познания се изказва, като немислещо живо съъщество.
На срещата ми НС ,при ИФТТ най- авторитетният се изказа важно и безапелативно с читири думи, без да мисли: "Гравитационното поле е консервативно".
На Научната конференция в Варна най авторитетният , видя рзликата в теглата и без да мисли каза: "Не виждам енергоизточника".
цитирай
3. анонимен - доктора
01.03.2011 00:29
ще ме извиниш учителю, че все думите ми избиват на религиозност и лъха религиозност от тях, което със сигурност отчайва "наукотърсещите"..... не мога да не се засмея ей богу, като знам какво влагам аз в думата бог и какво влагат повечето хора. та отца по-скоро е майка отколкото отец и по-скоро той включва и двата пола, а и всичко останало. може би влагам повече ненаучност от колкото трябва, но цял живот да правиш анализ на света на виждащите и света на религията, която е по-скоро човешкия свят, не може да не се отрази върху начина на изразяване. мога да повтарям като папагал природа, космос вечност, но пак нещата опират до господа бога, ама той вечността е толкова далеч от същността която разбират религиозните братя, та политиците от тях ще подскочат и в гроба дори. странни са истините на нашите деди атлантите - за тризъбеца, за трите хълма, за триединството, за трирогата шапка и трирогата корона, за трирогия жречески жезъл структуриран като свещник "бълващ пламаци - много глупости изписани през хилядолетията", ами великата и проста тайна на триделния граал, ами за великия кивот - ха-ха-ха който е нито повече нито по-малко от един сандък който в повечето случаи е бил дървен и протрит и е бил единствен на върба в петък. братята евреи се бият за обетованата земя и за йеросалим, а не виждат къде е истинската обетована земя и истинския йеросалим, а и как да видят като още по времето на аспарух е започнало да се забравя истинското божие име на великия род на българите - юве и защо ли звучи точно като яхве и защо ли са прави нашите езотерици и обругавания като еретик кръстю мутафчиев за истината, че българи, траки и евреи са се разделили преди 200000 години на балканския полуостров и търсят ли търсят обетованата земя скрита зад истината. велики са били атлантитеза да закодират основната аксиома под формата на жезъл превърнат от три линии и спирала в три гнезда за свещи/три остриета и две змии. ами истините на траките за хронос откраднати от гърците. религиозност дръжки...
цитирай
4. анонимен - доктора
01.03.2011 00:57
и при предишни наши разговори съм ти казвал учителю и ти си се съгласявал, всъщност и ти си ми го казвал /преплита се познанието/, че теорията за единното поле ще засегне всички клонове на човешкото познание включително истините от археологията и истините за произхода на човека и българите=децата на светлината. а и каква единна теория на полето без единна теория на енергийните потоци правещи енергийните полета, а и каква единна теория на енергийните потоци без единна теория на базовата същност на вечността и какво представлява вечността или поне това което е достъпно от нея като обяснение с думи и формули тоест с човешките езици. впитото в думите съзнание трудно ще разбере истинското осъзнаване на света отвъд езиците и думите човешки дори изказани с най-съвършенния и достъпен до нас език на нулата и еденицата. "разделяйки" се на трите си страни бог е предопределил активната си страна/движението/светия дух/силата на силите/ да е векторна величина и винаги насочена от пълното място/материята към празното място/пространството. от там идва и причинноследствеността от недрата/светая светих на бога винаги насочена от причината към следствието и никога обратно. от светая светих и разделението на вечността на абсолютна инертност и абсолютна неинертност идва и квантуването на всичко заобикалящо ни не само на горките фотони обвинени, че те са основния енергиен носител на бога - още една велика лъжа и заблуда. истинската и основна енергия се носи от божията частица - гравитона и той носи истинската светлина на виждащите човеци, макар че и тяхното ниво на осъзнаване е далеч все още от това на древните атланти и те виждащите не осъзнават че виждат в гравитационния диапазон на чувствителност. сегашните виждащи само усещат, че виждащите преди тях са извършили велики дела и за това говори великия учител карлос кастанеда. ами как да не са велики като дори приемствената линия на дон хуан не можа да формулира диамантения къс от познание за светата троица, вижте знака на юве и разберет
цитирай
5. анонимен - доктора
01.03.2011 01:17
движението не просто се носи от материята, а е израз на вечния преход от пълното към празното, а не от пусто в празно. движението не може да съществува без този преход, както и материята реално е безмислена без движението и пространството и това важи и за пространството. това е свръхабстракцията която прави общата теория на базовата същност на вечността трудна за разбиране..... за да разберете физическите аксиоми примерно да разберете истински закона за съхранение на енергията който е третична аксиома трябва да разберете първата/първичната и основоопределяща аксиома за триединството и триесъщието от мматерия/движение/пространство..... вие тук и сега от моето настояще, всъщност част от вас, на които е предопределено и които сте положили труд на съзнанието си ще разберете истините на учителя и ще осъзнаете защо съвсем спокойно и без да се притеснявам го наричам трижди велик учител..... ама изобщо не се притеснявам защото това е логическия извод от разбирането ми за неговите теоретикопрактически постижения. дори и тези обвиняващи ни в какво ли не рано или късно ще разберат поне едно - че не са прави. вие там във бъдещето неродено всъщност част от вас ще разберат, ако ние вашите предходници преодолеем втория звън на камбаната и ви позволим да се родите. нашите предци атлантите са били в същата двойна позиция, но нещо се е объркало. нещо не е позволило на шестата раса да се роди..... и сега шансовете ни не са големи, но ако не опитаме, движението ще ни накаже повече отколкото ако опитме и се провалим..... такава е същността на движението. успехи в разбирането. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3318207
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930