Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2011 17:17 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 710 Коментари: 3 Гласове:
3



Въпрос:    Кои са трите големите предимства на директните гравитационни двигатели, които се реализират на базата на стационарни води пред индиректните такива, които се реализират на водни потоци, каквито са тези, при съвременните ВЕЦ-ли? Кратък отговор: 1.    Липса на разход на води. 2.    Многократно по големи мощности. 3.    Могат да ползуват естествени стационарни води на езера, морета, океана, без разходи за язовирни стени.  



Гласувай:
3



1. анонимен - доктора
10.02.2011 22:50
едно свободно и в страни от темата разсъждение учителю, което може и да послужи като въпрос към теб и като молба да го обмислиш като сериозен въпрос: не знам по какъв точно начин са го изчислили братята астрофизици, но във връзка с разсъжденията си за тъмната материя и енергия на вселената те изказват твърдението, че всеки кубичен сантиметър вакуум съдържа маса по-голяма от видимата маса на вселената или поне равна на нея..... интересно е разсъждението от гледна точка на новата научна парадигма - през всяка точка на пространството се пресичат безкраен брой енергийни потоци и още по-безкраен бро реактивни енергийни потоци. едва ли са безкрай, но със сигурно са повече отколкото човек може да брои. и в тази връзка логичното разсъждение,че при условие че всеки енергиен поток е материално образование, то масата на пресичащите се във всеки един момент на "времето" във всяка точка на пространството енергийни потоци трябва да клони към безкрайно големи,отвъд човешките представи стойности и онова за вселенска маса на един кубичен сантиметър вакуум придобива съвсем цветен и силно занижен вид. и сега по-интересното разсъждение: истинските и с най-голяма квалификация виждащи когато виждат тъй наречен истински свят казват, че го виждат като нишки притеглящи светлина /защо ли най-точния като обозначение на бог знак на древните виждащи българи е структуриран като две чертички /линийки братя/ и една двойно по-голяма и структурирана като стрелка чертичка между тях...../ безкраен като брой и бликащи във всички посоки. когато виждат вечността виждащите виждат това, което описах по-горе, а когато виждат човек те го виждат като светещо яйце съставено от тези светещи нишки. в тази визия на светещи яйца/кълба двукракото тъй наречено материално тяло на човек отсъства или по-скоро присъства като вълнички по повърхността на светещото яйце..... и тук моята хипотеза: генома на човека е с формата на яйце и масата му е такава, че материалното тяло се губи като визия на нейния фон, но масата е от
цитирай
2. анонимен - доктора
10.02.2011 23:20
друг свят или по-точно от тази вечност но от друга подпрограма. за да съществуват програмите/вселените като подпрограми от носещата програма на вечността всяка една от тях трябва да се навързва като ключ за ключа за ключа и така до безкрай от първоначалното си създаване до изтриването си. заради начините на заключване имаме "криене" на маса зад маса. движението което движи инертностите е ключа и то ги движи по начини различни за всеки свят/вселена на фона на вечността/бог и затова могат да се съвместяват големи с малки маси без да си въздействат и въпреки това те си въздействуват йерархически за да съставят човека. нещо ми се губи от тази представя, но ако вечността е решила ще го намеря това нещо. интересен е светът на виждащите гледан от страни. тези хора наистина са прескочили камбаната. новата научна парадигма е воистина пътя свързващ техния свят със света на нас обикновенните хора..... смятям, че вие там напред във "времето" ще видите. учителя е създал изцяло физическа теория и разбира се никога не е имал намерение да свързва или описва света на виждащите. интерпретациите за виждащите са изцяло мои. точно магическото описание на света на виждащите ми помогна да разбера идеите на учителите и пъзела се навърза. след време и вие четящите ще почните да събирате собствените си пъзли. когато започне изграждането на директната гравитационна енергетика /всъщност нейното изграждане е започнало още преди 75 години, когато учителя се е събуждал и е започнал да нарежда смислово истините и/ и се изградят първите мощности захранващи градовете ни и извеждащи ни на челно място в цивилизацията на човешкия вид ще започнете истински да разбирате масово и това ще е първата ви крачка към свободата.....всъщност поредната във вечността. стига толкова за днес. успехи в лазбирането на хаотичните мисли и разсъждения. амин.
цитирай
3. анонимен - доктора
11.02.2011 08:07
знам за тъй нареченото праволинейно и инерциално движение без външна сила и зо това казвам чевсе още има неясноти, но все пак при условие, че квалифицираните виждащи, когато виждат човек, тоест когато възприемат света в дълбочина и условно истински и при условие, че мога да посоча стотици енергийни факти, че по някакъв начин най-доброто от тях се придържа в живота и виждането си към новата научна парадигма не мога да не обърна внимание върху техните интересни думи. виждайки човек те го виждат като кълбо от студена светлина, а не като двукрако същество. повече от ясно е че "двукраката маса" просто е "несъществена" и "невидима" на фона на генома с яйцевидна форма поради "безкрайната" си малкост на неговия фон..... може би има и други обяснения, но по-голямата маса и носеното от него движение на генома се натрапват като едното нищо..... вечността е цялостност, но при условие че има геноми на всичко, трябва да има заключване между преходните елементи на програмите и при това заключване вървящо от началото до края на отделните програми дава възможност на същите да съществуват на фона на вечността едновременно и почти не взаимодействуващо си като описаното като виждане от виждащите - люспи на лук или матрьошки. при тази визия синхронизирането на вселенски маси от даден свят с маси на буболечки от друг е повече от интересно. ще разсъждаваме и за в бъдеще. със здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3322256
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930